ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο συνδημότης μας Λάμπρος Ξύνας ζητάει συγγνώμη από όσους δεν κατάφερε να δει κατά την διάρκεια των διακοπών του στην πατρίδα μας

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ο συνδημότης μας Λάμπρος Ξύνας ζητάει συγγνώμη από όσους δεν κατάφερε να δει κατά την διάρκεια των διακοπών του στην πατρίδα μας


Έφυγε , δούλεψε και δουλεύει σκληρά στη χώρα των ευκαιριών τις ΗΠΑ και πέτυχε όσα του στέρησε ένα κράτος που δεν δίνει ευκαιρίες στα "παιδιά" του. 

Ο λόγος για τον συνδημότη μας Λάμπρο Ξύνα που ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα μας την οποία είχε εγκαταλείψει εδώ και πέντε χρόνια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. 


Ο Λάμπρος με την σύζυγό του Ελένη 

Ο κόσμος που περίμενε να τον δει και οι φίλες και οι φίλοι του πολλοί και έτσι δεν κατάφερε να τους δει όλους. Ούτε καν εμένα δεν κατάφερε να συναντήσει αφού γέμισε τις μπαταρίες του ταξιδεύοντας στα ελληνικά νησιά μαζί με την Αμερικανίδα  σύζυγό του (ελληνικής καταγωγής)  που τον συνόδεψε σε αυτό το ταξίδι. 


Ένα συγγνώμη από όλες και όλους που δεν κατάφερε να δει από τον Λάμπρο μας που διαπρέπει στον τομέα του στην ανταγωνιστική αμερικανική κοινωνία όπου προκόβουν μόνο όσοι εργάζονται σκληρά και που δίνει ευκαιρίες σε όλους αρκεί να έχουν την διάθεση και την ικανότητα να ενσωματωθούν σε ένα σύστημα που λειτουργεί χωρίς τις δικές μας βαλκανικές συνήθειες και με περισσότερη αξιοκρατία κάτι που όλες και όλοι γνωρίζουμε πως δεν συμβαίνει στην πατρίδα μας. 


Μερικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές του διακοπές, τα φιλιά του από Αμερική και η σκέψη του είναι πάντα στην πόλη μας και στην χώρα που καθημερινά πληγώνει όλες και όλους μας ,αφού ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει παρόλο που η πατρίδα  μας έχει υπογράψει ήδη τέσσερα μνημόνια! 



Μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ τις δραστηριότητες του Λάμπρου στις ΗΠΑ για τους νέους αναγνώστες μας γιατί οι παλιοί και σίγουρα όσοι είναι Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες τον γνωρίζουν. 



Άλλωστε οι αναρτήσεις του εξακολουθούν και είναι εξαιρετικά δημοφιλείς παρόλο που εδώ και πέντε χρόνια ο Λάμπρος ζει στο εξωτερικό κάνοντας μια νέα επιτυχημένη αρχή στη ζωή του. 


Σύντομα θα επισκεφθεί την χώρα μας για διακοπές και πάλι,  και τότε όσες και όσους στενοχώρησε που δεν τον είδαν από κοντά θα τους αποζημιώσει! 



Παρακολουθεί τα πάντα που αφορούν την πόλη μας.  αλλά και την χώρα μας,  και φυσικά η αγάπη του για την πόλη και τον ΓΣΗ είναι δεδομένη. 




Μας λείπει και κυρίως μας λείπουν οι ξεκάθαρες κουβέντες του ,σε αντίθεση με τα ναι μεν αλλά τόσων άλλων . 



Άντε να βάλουμε και μερικές φωτογραφίες γιατί μην νομίζει τον "εκμεταλλευόμαστε" και εμείς εδώ που θέλουμε και τα κλικ μας αλλά και την "βοήθεια" από τις ΗΠΑ . Άλλωστε ποιος λέει ΟΧΙ σε Αμερικανική βοήθεια; 



Πήγε και στην ιδιαίτερη πατρίδα μου ο Λάμπρος την Κεφαλονιά και επισκέφθηκε επίσης Λευκάδα , Λακωνία και που δεν πήγε όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες .. 



Διαβάστε επίσης: 

Η Sun City Contracting Corp του Λάμπρου Ξύνα δυναμώνει καθημερινά και χαρίζει ομορφιά και νέες τεχνοτροπίες σε όσους την εμπιστεύονται

Δεν υπάρχουν σχόλια: