ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν με το "καλό" ξαναέρθουν θα πληρώνουν λιγότερα όσοι θεωρούν πως μπορούν να επιχειρούν με την δική μας "χορηγία" - Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό τον δήμο θέλουν να βγάλουν πάλι τον Χατζηδάκη δήμαρχο δεν εξηγείται αλλιώς!

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Όταν με το "καλό" ξαναέρθουν θα πληρώνουν λιγότερα όσοι θεωρούν πως μπορούν να επιχειρούν με την δική μας "χορηγία" - Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό τον δήμο θέλουν να βγάλουν πάλι τον Χατζηδάκη δήμαρχο δεν εξηγείται αλλιώς!


Πληροφορηθήκαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" με τον επικεφαλής της κ. Ψυρρόπουλο ενημέρωσε καταστηματάρχες της πόλης μας πως ΕΙΝΑΙ αντίθετοι με την αύξηση του ετήσιου  τέλους κατάληψης κοινόχρηστων χώρων που είναι ( στα κεντρικά σημεία της πόλης μας και τα πιο εμπορικά) μόλις 50 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο ΕΤΗΣΙΩΣ! 

Μετά τις αλχημείες και το "μαγείρεμα" από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών και νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη για το λογιστικό πλεόνασμα των 5 εκατομμυρίων ευρώ που άφησαν φεύγοντας λαϊκίζουν και πάλι θεωρώντας πως η πλειοψηφία των συνδημοτών μας είναι ΥΠΕΡ , στο να καταλαμβάνουν επιχειρηματίες με ευτελή τιμήματα κοινόχρηστους χώρους στη λογική μάλλον  "πως λεφτά υπάρχουν" του Γιωργάκη Παπανδρέου. 

Δεν είναι βέβαια μόνο η παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου που αντιμετωπίζει με "ελαφρότητα" τα οικονομικά του δήμου μας,  και που παρά το ΓΕΓΟΝΟΣ πως πέρισυ ο δήμος μας ΜΠΗΚΕ μέσα και τα ανταποδοτικά τέλη δεν έφτασαν για να καλύψουν καθαριότητα, πράσινο , κ.ο.κ με αποτέλεσμα η διοίκηση να χρηματοδοτήσει από την ετήσια επιδότησή της το ΕΛΛΕΙΜΑ,  αυτοί συνεχίζουν και πουλάμε φύκια  για μεταξωτές κορδέλες! 

Δεν θα τους ωφελήσει φυσικά ο λαϊκισμός γιατί δεν είναι ακραίοι , και απορούμε πως δεν το έχουν αντιληφθεί ήδη αφού οι αποχωρήσεις από την παράταξή τους συνεχίζονται,  και στο τέλος θα πολιτευτούν με πρόσωπα που δεν είναι καν γνωστά στην τοπική μας κοινωνία και που λογικό είναι πως δεν θα εντυπωσιάσουν με τις επιδόσεις τους στην συγκέντρωση ψήφων. 

Δικαίωμα τους βέβαια είναι να πολιτεύονται όπως αυτοί επιθυμούν όπως και δικό μας να επισημαίνουμε πράγματα που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν επειδή ως συνήθως πέφτουν από τα σύννεφα κάθε φορά που παρουσιάζουμε μέσα από εδώ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει με λογικά επιχειρήματα. Και με παράλογα δεν μπορεί για τον λόγο αυτό και στο τέλος βγαίνουμε εμείς ή τρελοί ή κακοί! Ενώ το μόνο που κάνουμε είναι να παρουσιάζουμε την πραγματικότητα και να γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πονάνε.

Σε κάθε περίπτωση με τέτοιες ενέργειες κάνουν εύκολο το έργο του κ. Δημήτρης Ευαγγέλου που γιόρταζε χθες και δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα από πρώην υποψηφίους τους, που στις προσεχείς κάλπες θα προτιμήσουν το νέο σχήμα που ευελπιστεί να έχει υποψηφίους από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς χώρους. 

Αφήνουμε τις εξελίξεις να τρέξουν,  και ευελπιστούμε πως έστω και την τελευταία στιγμή δεν θα αφήσουν να "γκρεμιστεί" η παράταξη του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου που δεν ξέρουμε πως κρίνει τις επιδόσεις του κ. Ψυρρόπουλου και όσων δημόσια εκτίθενται δίπλα του  με δράσεις που δεν ωφελούν ούτε την τοπική κοινωνία αλλά ούτε τους ίδιους. 

Όποιος τρώει σανό και στις δημοτικές κάλπες θα ψηφίσει αντιμνημονιακά , δεν θα ανατρέξει σε όσους επί 9 χρόνια άσκησαν διοίκηση στο δήμο μας , με ορατό τον κίνδυνο η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης να είναι και πάλι ΔΙΨΗΦΙΑ. 

Άλλωστε χωρίς το δικό μας ¨ροκάνισμα¨ και στις κάλπες του 2019 θα είχε πάει καλύτερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ

Τα τέλη που πληρώνουν στον δήμο Αλίμου για να λυθούν και οι απορίες όσων θεωρούν λογικό να παραχωρούνται "ΤΖΑΜΠΑ" ή με λιγότερο οικονομικό τίμημα οι κοινόχρηστοι χώροι του δήμου μας"


Φωνάζουν για να εξυπηρετήσουν όσους θεωρούν "εξωφρενικό" να δίνουν μόλις 50 ευρώ τον χρόνο και να καταλαμβάνουν ένα τετραγωνικό κοινόχρηστου χώρου για μην μιλήσουμε για όσα καταλαμβάνουν μη πληρώνοντας ΤΙΠΟΤΑ!

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι "κλεμμένη" από το facebook όπου ο κος Ψυρρόπουλος με τρεις υποψηφίους της παράταξής του,  ενημερώνουν τους καταστηματάρχες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: