ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κυκλικής Οικονομίας & Αδέσποτων ζώων κ. Απόστολο Στασινόπουλο που όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στην ΚΑΠΗΛΕΙΑ που επιχειρείται από τον "πατριώτη" με τους ρατσιστές υποψηφίους

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Μπράβο στον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κυκλικής Οικονομίας & Αδέσποτων ζώων κ. Απόστολο Στασινόπουλο που όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στην ΚΑΠΗΛΕΙΑ που επιχειρείται από τον "πατριώτη" με τους ρατσιστές υποψηφίους


Με μια ορθή απόφαση η διοίκηση του δήμου μας προχωράει στην απομάκρυνση της γωνιάς ανακύκλωσης από το μνημείο των Ποντίων. Έτσι η βεβήλωση και η αμέλεια των υπαλλήλων του δήμου μας διορθώνεται και έτσι έπρεπε να γίνει. 

Όμως οι λαϊκισμοί του κ. Αραμπατζή δεν ευοδώθηκαν και δεν αρκέστηκε στη διόρθωση του λάθους με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον κ. Στασινόπουλο να αναφερθεί στην καπηλεία που για ψηφοθηρικούς λόγους καταφεύγει και στην αδιέξοδη  λογική του να μην προχωρήσει τίποτα έως ότου καταφέρει αυτός να πάρει καρέκλα. 

Από εμάς μπράβο στον Αντιδήμαρχο που έχει αποδείξει και άλλες φορές πως δεν διστάζει να βγαίνει μπροστά και να καταδικάζει φαινόμενα λαϊκισμού και ρατσισμού σε αντίθεση με άλλα στελέχη της νυν διοίκησης που προτιμούν να σιωπούν και να κρατάνε αποστάσεις από ξεκάθαρες θέσεις. 

Σωστή η τοποθέτηση και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" κ. Ασβεστά που ανέδειξε και αυτός την υποκρισία και τον λαϊκισμό των "Αραμπατζήδων". 

Διαβάστε επίσης: 

Όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά βάζουν και τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να μας ζητήσουν και τα ρέστα!

Αντί να καταδικάσουν τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ των υποψηφίων τους βάζουν τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να πετάνε την μπάλα στην κερκίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: