ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ένας πρωταθλητής κατοστάρης θα συνεχίσει να τιμάει τα χρώματα του "Ήλιου" μας από άλλο πόστο - Το πλούσιο βιογραφικό του φυσικοθεραπευτή της ομάδας μας

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ένας πρωταθλητής κατοστάρης θα συνεχίσει να τιμάει τα χρώματα του "Ήλιου" μας από άλλο πόστο - Το πλούσιο βιογραφικό του φυσικοθεραπευτή της ομάδας μας


Πρωταθλητής κατοστάρης με τα χρώματα του "Ήλιου" μας ,  ο συνδημότης μας κ. Χρήστος Ξύνας επαγγελματίας φυσικοθεραπευτής με "βαρύ" βιογραφικό και πλούσια εμπειρία , γυρίζει σε γνωστά λημέρια για να συνδράμει τους στόχους της ομάδας μας. 




Ένας πρωταθλητής λοιπόν  που έχει αναλάβει και στο παρελθόν την ομάδα μας και σε ερασιτεχνικές κατηγορίες αλλά και στην επαγγελματική κατηγορία το 2007 , θα βοηθήσει από το πόστο του φυσικοθεραπευτή  τη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας που ως γνωστόν επιστρέφει και πάλι στη Super League 2 μετά από 12 χρόνια. 



Ο κ. Χρήστος Ξύνας έχει περάσει και πολλές ομάδες ως φυσικοθεραπευτής. Στην ΠΑΕ Καλλιθέας ήταν από το 2002 έως το 2008 όταν η ομάδα της Καλλιθέας στην Α΄ Εθνική κατηγορία υπό την τεχνική ηγεσία του Τάκη Λεμονή είχε χάσει μόλις για έναν βαθμό την έξοδό της στην Ευρώπη! 




Παρέμεινε εκεί και όταν η ομάδα έπεσε στη Β΄Εθνική κατηγορία και ξαναπήγε την περίοδο 2015-2017,  ενώ την περίοδο 2012-2013 ήταν και πάλι στην Ηλιούπολη που αγωνίζονταν στα τοπικά πρωταθλήματα. 





Ο κος Χρήστος Ξύνας έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες όπως ο Διαγόρας Ρόδου, Κερατσίνι, Ρόδος ενώ υπήρξε και φυσικοθεραπευτής στην Α1 γυναικών στο βόλεϊ ενώ δούλεψε και στο Costa Navarino έχοντας πολλούς επώνυμους πελάτες που μόνο καλά λόγια έχουν για αυτόν. 

Σίγουρα ο κος Χρήστος Ξύνας θα βοηθήσει τον ποδοσφαιρικό ΓΣΗ  στον τομέα του , αφού είναι Ηλιουπολίτης με αγάπη για την ομάδα μας , και έχει όλες τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεται για αυτό το πόστο. 



Ήταν θεωρούμε μια καλή επιλογή για την ποδοσφαιρική  ομάδα της Ηλιούπολης,  και ευχόμαστε και στον ίδιο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα,  αφού τον ευχαριστήσουμε για τις πληροφορίες και το φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκε μαζί μας. 









Δεν υπάρχουν σχόλια: