ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τραπέζι στο σωστό χρώμα ρακέτες στο λάθος και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να τα έχουμε καλά ακόμα και με τους έως προχθές υβριστές μας!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Τραπέζι στο σωστό χρώμα ρακέτες στο λάθος και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να τα έχουμε καλά ακόμα και με τους έως προχθές υβριστές μας!


Μια πρωτοποριακή ανάπλαση, βασισμένη στις σύγχρονες τάσεις για την αξιοποίηση και χρήση του κοινόχρηστου χώρου, υλοποιήσαμε πρόσφατα στην πλατεία Φλέμινγκ.
Στα παρτέρια της πλατείας, φυτεύτηκαν σε πυκνή διάταξη, καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά, ιδιαίτερα ανθεκτικά στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, με υπόστρωμα κατάλληλο γεωύφασμα, για την αποφυγή ανεπιθύμητων ζιζανίων και τελική εντυπωσιακή επικάλυψη με καλαίσθητα βότσαλα.

Σε επιλεγμένες θέσεις, τοποθετήθηκε τεχνητός χλοοτάπητας, αυστηρά επιλεγμένος και πιστοποιημένος, που από την πρώτη στιγμή έγινε αποδεκτός με ενθουσιασμό από τα παιδιά της πλατείας.

Ένα στιβαρό μεταλλικό τραπέζι πινγκ-πονγκ εξωτερικού χώρου, το πρώτο στην πόλη μας, δίνει πια την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο για την επιτραπέζια αντισφαίριση, να ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα, αρκεί να φέρει τον δικό του εξοπλισμό, ρακέτες και μπαλάκια.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, εφαρμόζουμε καινοτόμες λύσεις, που ομορφαίνουν την πόλη μας, αναδεικνύουν το πράσινο και ικανοποιούν τις ανάγκες των συμπολιτών μας στον δημόσιο χώρο.

13 Οκτωβρίου 2022
Παναγιώτης Κόκλας
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Είναι θετικό το γεγονός πως η διοίκηση του δήμου μας δεν "μάσησε" στις άναρθρες κραυγές των κομμουνιστών - οικολόγων του Τσέρνομπιλ,  και με δελτίο τύπου που εξέδωσε υπερασπίστηκε την δουλειά της. Φαντασιόπληκτοι οικολόγοι που επιζητούν "ζούγκλες" και χιλιάδες εργαζομένους να περιποιούνται το πράσινο καταναλώνοντας χιλιάδες κυβικά νερό υπήρχαν και θα υπάρχουν. Υπάρχουν όμως και οι πολλοί που έχουν αντιληφθεί  πως όσα προτείνουν και είναι διατεθειμένοι να υλοποιήσουν κάποιοι στα λόγια τουλάχιστον,  θα έχουν ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα για την καθημερινότητά μας. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο δήμος μας έχει ρυθμισμένες οφειλές σε ΔΕΚΟ για τις οποίες ακολουθείται η "πεπατημένη" και ενώ έχουμε πλεονάσματα δεν εξοφλούνται πλήρως τα συσσωρευμένα χρέη μια πρακτική που ακολουθούν πολλοί δήμοι της Αττικής. Η κρατικοδίαιτη ΕΥΔΑΠ ενώ κυνηγάει άδικα πολλές φορές ιδιοκτήτες ακινήτων για καταναλώσεις που έχουν κάνει οι ενοικιαστές τους ΔΕΝ λέει να μαζέψει τα εκατομμύρια που χρωστάει το κράτος στην εταιρία. Την προεκλογική περίοδο του 2014 είχαμε αναδείξει και από εδώ απλήρωτους λογαριασμούς ΔΕΚΟ για τους οποίους από την τότε διοίκηση δεν είχαμε πάρει καμία απάντηση πέρα από τους επαίνους στον τότε Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη για το "συμμάζεμα" που έκανε στα οικονομικά του δήμου. Και βέβαια αυτό το "συμμάζεμα" θα συνεχιστεί όσο οι δημότες μας αδιαφορούν για όσα σημαντικά ανεβάζει από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ άλλο τοπικό site και αποτελούν έξοδα που και για εμάς είναι περιττά. 

Γνωρίζοντας όμως καλύτερα από τους διαχειριστές του άλλου site το πόσο μ@λ@κ@ς είναι ο δημότης μας τα αφήνουμε για την προεκλογική περίοδο ευελπιστώντας πως η οικονομική αφαίμαξη που έρχεται κυρίως λόγω της διεθνούς συγκυρίας θα τον κάνει πιο λογικό στις απαιτήσεις που έχει από ένα χρεοκοπημένο κράτος που συντηρεί ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ δήμους που δεν έχουν καμία λογική εξοικονόμησης , και ζητούν όλο και περισσότερα χρήματα για να κερδίζουν ψήφους. 

Γιατί φυσικά και είναι ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τα οικονομικά βοηθήματα σε συνδημότες μας που λόγω του κατάπτυστου νόμου για τα προσωπικά δεδομένα δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,  και δεν γνωρίζει και ουδείς δημοτικός σύμβουλος αφού άλλωστε ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων" όπου κανείς  δημόσιος υπάλληλος ή αιρετός ΔΕΝ θα σκέφτονταν να "δαγκώσει" αναξιοπαθούντες. Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και η στρόφιγγα θα κλείσει για "αναρτήσεις" που από κάποιους θα χαρακτηριστούν ως αβάντα για μια διοίκηση με κεντροαριστερό πρόσημο. Άλλωστε σε μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ πόλη όπως θέλουν να την αποκαλούν,  θα ήταν παράλογο το μοναδικό ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ να ασχολείται με τις ανοησίες των μπολσεβίκων! 


Ξηλώστε τον πλαστικό χλοοτάπητα αύριο,  κάντε ΜΟΝΙΜΕΣ προσλήψεις προσωπικού πιέζοντας τον "τσεκουράτο" υπουργό , και ξεκινήστε να πάτε να γκρεμίσετε το ΚΥΤ Υμηττού που μας "αρρώστησε" . Αφού με αυτές τις μαλακίες ταΐσατε για δεκαετίες τα μυαλά των συνδημοτών μας είναι ΛΟΓΙΚΟ και αυτοί να αποζητούν η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας να παραμείνει ανεπηρέαστη από την διεθνή οικονομική κρίση. 

Ποιος είναι άλλωστε ο κος Κόκλας που θα επιβάλλει βότσαλα στις πλατείες μας; Γιατί για να πούμε και του στραβού το δίκιο ( γιατί τέτοιοι είναι οι κομμουνιστές πολιτικά τυφλοί) δεν είναι δυνατόν να τιμάς τους οικολογικούς αγώνες μιας συνδημότισσάς μας που ήθελε πράσινο και "ζούγκλες"  παντού και από την άλλη να το μειώνεις. 

Ξέρεις τι ψυχολογικό πλήγμα είναι για τους "οικολόγους" που δεν πάνε ούτε στο περίπτερο χωρίς αυτοκίνητο ( και εμείς τέτοιοι είμαστε αλλά δεν το παίζουμε οικολόγοι) να μειώνεται έστω και για τρία τετραγωνικά το γκαζόν της πόλης μας; Και εδώ δεν μιλάμε για τρία τετραγωνικά αλλά για εκατοντάδες σε όλη την πόλη και χιλιάδες αφού φανήκατε "λίγοι" να πρασινίσετε το φαλακρό βουνό μας. 

Με τι μούτρα θα βγείτε προεκλογικά να διεκδικήσετε οικολογικές ψήφους,  όλοι εσείς που δεν καταφέρατε να μας πείσετε να ανακυκλώνουμε; Δώστε κανένα "μεροκάματο" στους προστάτες του πράσινου κάντε κάτι ανάλογο με τους εθελοντές δασοπυροσβέστες μπας και γλιτώσουμε από τις διαδικτυακές οικολογικές ευαισθησίες τους αφού τον δρόμο τον ξέρετε ήδη. 

Πάρτε τους αυτοκίνητα για να ενεργούν και αυτοί όπως οι άλλοι εθελοντές της δασοπροστασίας, δώστε τους τον κατάλληλο εξοπλισμό και διοργανώστε με τα δικά μας χρήματα δράσεις "αλληλεγγύης" για να σωθεί ο κόσμος από την κλιματική αλλαγή. 

Άλλωστε μπορείτε να τα βρείτε με  τους πάντες όπως αποδείξατε πρόσφατα. Το μόνο σίγουρο είναι πως μαζί μας δεν θα τα βρείτε,  ιδίως τώρα που ως επαγγελματίες του είδους θα αρχίσουμε αυτό που κάποιοι αποκαλούν "δολοφονίες χαρακτήρων" και εμείς ΑΛΗΘΕΙΑ.  

Και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως τα σλόγκαν σας ξεθωριάζουν,  ακόμα και στα μάτια των πιο φανατικών σας οπαδών του 2019,  που βαριούνται να βγουν διαδικτυακά  να υπερασπιστούν και ό,τι καλό κάνετε. Στις μαλακίες που κάνετε βγαίνουν πρώτοι να τις παρουσιάσουν όπως είδαμε και αηδιάσαμε πρόσφατα στο facebook. 

Για να μην σας στήσουν κάποιοι αγάλματα όπως στον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή , και για να μην γεμίσει ο δήμος μας από μνημεία στους ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΣ , καλό θα ήταν να ενδυναμώσουμε τις ΦΩΝΕΣ αμφισβήτησης,  αφού οι άλλοι και να θέλουν έχει αποδειχθεί πως δεν μπορούν. Και δεν μπορούν γιατί μαζί σας πανηγύριζαν το εκλογικό αποτέλεσμα του 2019 , και έφυγαν από κοντά σας επειδή δεν πήραν καρέκλες. 

Γιατί και άκουσαν τις αντιμνημονιακές σας κορώνες στις προεκλογικές σας ομιλίες του 2019 κ. δήμαρχε και παρόλο που παίζουν τους εκσυγχρονιστές δεν σηκώθηκαν να φύγουν,  ανεχόμενοι έναν λαϊκισμό που θα ξαναβρούμε μπροστά μας.  Αυτή  την φορά όμως με κερδισμένους τους "ψεκασμένους" της άλλης πλευράς. 

Άλλωστε αυτός ο δήμος πάντα αναζητούσε "Μεσσίες",  και δεν είχε κανένα πρόβλημα ο "δημοκρατικός"  κόσμος της πόλης  ακολουθήσει τον οιοδήποτε του χάδευε τα αυτιά. 

Προλαβαίνετε κ. Δήμαρχε να πείσετε τους πολλούς που άρχισαν να αντιλαμβάνονται πως με ΜΥΘΟΥΣ δεν προχωράει η πόλη πως ήταν μεγάλο σας λάθος ο πλαστικός χλοοτάπητας , άλλωστε εμείς εδώ είμαστε σίγουροι πως ήδη έχετε μετανιώσει για αυτό το δελτίο τύπου αφού συνειδητά έχετε επιλέξει να στέκεστε στη λάθος πλευρά της Ιστορίας. 

Πάτε πάντα εκεί που έχει πιο πολύ κόσμο,  αλλά αυτή  την φορά έχετε κάνει λάθος στο μέτρημα αφού  εξαιτίας μιας εγκληματικής εισβολής η κοινή γνώμη είδα το "ξεγύμνωμα" όσων  ΜΙΣΟΥΝ την Δύση αλλά όχι τα χρήματά της! 

Εμείς θα βγάζαμε το καπέλο εάν φορούσαμε μόνο σε όσους μισούν και την ίδια και τα χρήματά της παρόλο που εμείς την λατρεύουμε. Θα σεβόμασταν τουλάχιστον την ιδεολογική τους συνέπεια ή την χαζομάρα τους όπως θα λέγαμε εμείς,  να μην κατανοούν πως υπάρχει μόνο μία υπερδύναμη και γύρω από αυτή συσπειρώνονται όσοι δεν έχουν ενναλακτική , παρόλες τις βαρύγδουπες δηλώσεις και πολιτικών προσώπων πως υπάρχει και άλλος δρόμος! 

Ο δρόμος μιας νωχελικής ΕΙΡΗΝΗΣ που θα εξίσωνε θύμα και θύτη για να έχουμε εμείς πετρέλαιο το χειμώνα. Μιας "ειρηνικής συνύπαρξης" των θυμάτων με τους ΒΙΑΣΤΕΣ τους για χάρη της ευδαιμονίας κρατών που θα κληθούν να αποφασίσουν με ποιον θα πάνε και ποιον θα αφήσουν. 

Κάτι τέτοιο σε μικρότερη κλίμακα και ελπίζουμε με λιγότερους "εκβιασμούς" θα ζήσουμε και προεκλογικά στην πόλη μας όπου δεν θα αναμετρηθούν παρατάξεις μπάχαλα αλλά δύο κόσμοι. 

Ο ένας είναι αυτός που υπηρετούμε εμείς και ο άλλος όσοι θέλουν να τα έχουν καλά με όλους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Δεν γνωρίζουμε εάν θα κρυώσουμε ή θα πεινάσουμε τον φετινό χειμώνα το μόνο σίγουρο είναι πως οδεύουμε σε έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που γνωρίσαμε έως σήμερα. Και είμαστε τόσο αισιόδοξοι γιατί η κοινωνία έχει πιάσει ήδη ΠΑΤΟ και αναγκαστικά για να επιβιώσει το σύστημα θα το ρίξει στην ΗΘΙΚΗ χωρίς εισαγωγικά αφού έτσι επικράτησε ο δυτικός πολιτισμός έναντι των άλλων διαχρονικά! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: