ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • 9 υποψήφιοι δήμαρχοι για τις κάλπες του 2023 με τους επτά από αυτούς να έχουν κεντροαριστερό πρόσημο. Εύκολα ή δύσκολα η αριστερή πόλη θα επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά πως ζει με ΜΥΘΟΥΣ και καταναλώνει ακόμα αριστερό σανό από αυτόν που μοιράζουν με τα "τσουβάλια" σύλλογοι, συλλογικότητες και ομάδες του facebook της πόλης που τάχα ενδιαφέρονται για το "καλό" σας. Μας δουλεύουν "ψιλό χαζί" αλλά όσον αφορά εμάς έχουμε εδώ και 10 χρόνια αποδείξει πως τουλάχιστον το παλεύουμε. Μπορεί ο αγώνας μας να χρειαστεί να "θυσιαστούν" και κάποιοι αλλά είναι βέβαιο πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας οδεύει προς το τέλος της που ατυχώς θα είναι οδυνηρό για πολλούς που βρέθηκαν σε αυτή από ανάγκη και χωρίς να υπηρετούν καμία από τις "αξίες" της. Ποιες είναι αυτές ; Όλοι μαζί μπορούμε να βολευτούμε με τα 40.000.000 ευρώ της ετήσιας κρατικής επιδότησης έως ότου βουλιάξει οικονομικά  και πάλι η ΧΩΡΑ και χρειαστεί νέο δανεισμό και φυσικά νέα μνημόνια! Δεν είμαστε χρονικά μακριά από αυτό άλλωστε στα νούμερα πάνε καλά εδώ και χρόνια Βούλγαροι και Ρουμάνοι αλλά ΠΕΙΝΑΝΕ! 


  • Ο Λεξ και ο κάθε "Λεξ" είναι δημιούργημα της καπιταλιστικής μας κοινωνίας και έχει τα ίδια πάθη με αυτήν. Η διαφορά του και η αποδοχή του έχει να κάνει με το αυτονόητο πως κάποιος πρέπει να "φτύνει" και τα κακώς κείμενα και η διαφορά είναι πως εδώ ο Λεξ μπορεί ενώ εάν ζούσε σε μια μη καπιταλιστική κοινωνία ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. Για τον λόγο αυτό και όσοι αδαείς τον διαχωρίζετε από άλλους εκφραστές της ΤΡΑΠ μουσικής και θεωρείτε πως έχει θέμα με αυτούς απλώς συνεχίζετε να έχετε αυταπάτες! Σε κάθε περίπτωση είναι ΘΕΤΙΚΟ για την κοινωνία μας να ακούει ΛΕΞ παρά τους τσαρλατάνους της "έντεχνης" μουσικής που επί δεκαετίες μας πουλούσαν "επαναστάσεις" και αριστερίλα χωρίς να μπορούν καν να κατανοήσουν την μικροπαραβατικότητα, και όσα ενθουσιάζουν πλέον τους νέους και τις νέες μας που συνειδητά ακούν "μουσική για τσόγλανους". Από την γενιά αυτή σίγουρα αυτό που θα είναι σε έλλειψη είναι η υποκρισία. Άλλωστε σάπισαν μαζί με τους επαγγελματίες επαναστάτες και οι Κυρ- Παντελήδες που αναζητούν τρόπους να φιμώσουν οτιδήποτε δεν μπορούν να κατανοήσουν. Αφήστε λοιπόν τους νέους μας να ακούνε τραπ , ραπ, ροκ για να μην καταλήξουν όπως εσείς που μεγαλώσετε με Καζαντζίδη , Θεοδωράκη και Χατζηδάκη και βρεθήκατε να υπηρετείτε ότι πιο φασιστικό κινείται! Ακούστε τις ρίμες τους και τι θέλουν να μας πουν και αφήστε τους να αναπνεύσουν αφού ευτυχώς για αυτούς δεν κ@βλ@νουν με πνευματικά νεκρούς που οδήγησαν για δεκαετίες με την μουσική τους γενιές ολόκληρες να χάσουν τον ΔΡΟΜΟ. Αυτόν που οδηγεί στην πραγματικότητα και δεν έχει ανάγκη καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ! 


  • Ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα! Και βέβαια άλλο τι δείχνεις και άλλο τι είσαι. Έχουμε πέσει πολύ χαμηλά σε αυτή την πόλη και φυσικά όσοι ενοχλούνται από την δική μας ΚΑΘΑΡΗ φωνή ας αναρωτηθούν πόσο υποκριτές είναι. Σε λίγο θα πιστέψουν πως είναι "άγγελοι" και πως μας τα παίρνουν για να μας προστατέψουν από το ΚΑΚΟ που εκπροσωπούν οι ίδιοι! Δεν φταίνε φυσικά ΜΟΝΟ αυτοί αλλά και όσοι δεν μπορούν να δουν μια πραγματικότητα που βγάζει ΜΑΤΙ! 


  • Περίπου τρακόσιες οικογένειες της πόλης μας δεν έχουν ούτε τα αναγκαία και καταλήγουν στις λίστες του κοινωνικού παντοπωλείου για την όποια βοήθεια αυτό προσφέρει. Ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος αφού πολλοί είναι αυτοί που εάν και έχουν ανάγκη δεν δέχονται να μπουν στη διαδικασία να ζητιανέψουν για την επιβίωση. Και φυσικά το να στεκόμαστε σε αριθμούς και όχι σε μια πραγματικότητα που θα έπρεπε να μας τρομάζει είναι προϊόν της ανοησίας μας πως τάχα αυτοί απέτυχαν επειδή ήταν τεμπέληδες ή δεν ξέρουμε εμείς τι άλλο. Μας ενοχλεί που δεν υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ακόμα και σε πράγματα που θα έπρεπε να μας ενώνουν και φυσικά βλέπουμε πως με την κα Σερέτη ως Αντιδήμαρχο τα πράγματα έχουν βελτιωθεί. Η αλήθεια είναι πως δεν την θεωρούσαμε τόσο ικανή όσο αποδεικνύεται ίσως επειδή δεν πρόβαλε ποτέ τον εαυτό της αλλά δούλευε για την ομάδα - παράταξη. Έτσι εξηγούνται και οι ψήφοι που πήρε στις κάλπες του 2019 που για εμάς ήταν έκπληξη αφού τερμάτισε δεύτερη από τους υποψηφίους της τότε παράταξής στην οποία συμμετείχε. Πάνω από 1000 ψήφους πήρε για όσους δεν το θυμάστε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: