ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπάτσοι παιδοβιαστές αλλά για κάποιους η ατιμωρησία και η συγκάλυψη είναι φαίνεται τρόπος πολιτικής επιβίωσης!

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Μπάτσοι παιδοβιαστές αλλά για κάποιους η ατιμωρησία και η συγκάλυψη είναι φαίνεται τρόπος πολιτικής επιβίωσης!



Οι αποκαλύψεις από τον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Βασίλη Λαμπρόπουλο συνεχίζονται και κάποιοι θα πρέπει αντί να κουνάνε το δάχτυλο στον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και να ψάχνουν τρόπους για να μην πληροφορηθεί η κοινή γνώμη την ΣΗΨΗ να ετοιμάζουν να μαζεύουν τα μπογαλάκια τους από θέσεις ευθύνης αφού αρκετά τους ανεχτήκαμε. 

Όσα έχει αποκαλύψει ο κος Λαμπρόπουλος για την διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ και στην περίπτωση της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα- Παπαχρήστου θα έπρεπε να έχουν οδηγήσει σε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΑΞΗ επίορκους αστυνομικούς αλλά στο Ελλαδιστάν στην Κολομβία των Βαλκανίων τους έχουμε τάχα "ανενεργούς" σε υπηρεσίες που δεν δημιουργούν πρόβλημα και τους πληρώνουμε! 

Πληρώνουμε δηλαδή επίορκους που έκαναν πλάτες σε μια εγκληματική οργάνωση με μηνιαίο τζίρο πάνω από 1.000.0000 ευρώ από προστασίες σε οίκους ανοχής, παράνομα καζίνο, πώληση όπλων ακόμα και σε τρομοκράτες και εκβιασμούς! 

Σε αυτούς τους τελευταίους έχουν πέσει θύματα και διάφοροι επώνυμοι που αντί να σιωπούν θα έπρεπε ίσως να αποταθούν στις αρχές για να περισώσουν ό,τι περισώζεται από την υστεροφημία τους. 

Ο παλικαράς αστυνομικός με πολλές βόλτες και στα Νότια Προάστια δεν είναι αγνώστου διαμονής και το γεγονός πως δεν έχει ακόμα συλληφθεί δείχνει πως ουδείς στην κυβέρνηση έχει πάρει στα σοβαρά το κύκλωμα παιδεραστίας πλην ορισμένων όπως ο Βασίλης Κικίλιας που γνωρίζοντας πως ο κόμπος έχει σπάσει το χτένι βγήκε ΔΗΜΟΣΙΑ και μίλησε. 

Όχι αγαπητοί συνάδελφοι ο κος Κικίλιας δεν μίλησε για λιντσάρισμα αλλά για την αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας να δώσει στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ τα ονόματα των παιδοβιαστών ώστε να προστατευθούν τα παιδιά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: