ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πείθει μόνο "ψεκασμένους" άλλα μας λέει την μια μέρα και άλλα την άλλη!

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Πείθει μόνο "ψεκασμένους" άλλα μας λέει την μια μέρα και άλλα την άλλη!


Η αναστολή ιδιότητας μέλους της ΝΔ του παιδοβιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου έγινε οριστική διαγραφή και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που δείχνει να αγνοεί ποια είναι τα 213 ονόματα παιδοβιαστών,  ισχυρίζεται πως θα δοθούν στη δημοσιότητα κάτι που δεν έχει γίνει έως σήμερα ούτε για τους μισούς που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές είναι γνωστής πλέον διαμονής , και οι αστυνομικοί  αναμένουν εντάλματα σύλληψης για να τους συλλάβουν. 

Η αντιπολίτευση από την άλλη αντί να δώσει η ίδια στην δημοσιότητα την λίστα που ήδη διακινείται σε δημοσιογραφικά γραφεία,  αναμένει όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος πως θα σεβαστούν σε αυτή την περίπτωση  τα ΜΜΕ παιδοβιαστές , για να έχουν αυτή το αφήγημα πως η παρούσα κυβέρνηση μετά την σκανδαλώδη συγκάλυψη των περιπτώσεων του Νίκου Γεωργιάδη και Δημήτρη Λιγνάδη θα ακολουθήσει το ίδιο αδιέξοδο "μονοπάτι" μερικούς μήνες πριν τις βουλευτικές εκλογές. 

Επειδή αυτό δεν θα συμβεί όσο ο Τύπος στη χώρα μας δρα ανεξέλεγκτα και έχει παραβιάσει πολλάκις φορές έως σήμερα τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα ( για εμάς αυτό είναι θετικό γιατί πρόκειται για έναν κατάπτυστο νόμο που καλύπτει ποινικούς) καλό θα ήταν στην κυβέρνηση να βρουν έναν ικανότερο κυβερνητικό εκπρόσωπο αφού το ΜΟΝΟ θετικό στο οποίο συνέβαλε το τελευταίο διάστημα είναι να αναδείξει το fake news πως τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καταψήφισε το συγκεκριμένο άρθρο του νέου Ποινικού Κώδικα βάσει του οποίου πλέον τιμωρούνται όσοι διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα. 

Το νομοσχέδιο καταψηφίστηκε επί της αρχής ( από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης) για λόγους που έχουν αναλυθεί από τα ίδια και βέβαια υπήρχε ΟΜΟΦΩΝΙΑ για τα αδικήματα κατά ανηλίκων παρά τις απέλπιδες προσπάθειες κάποιων να σας πείσουν ΨΕΥΔΩΣ για το αντίθετο. 

Επειδή φανταζόμαστε τις επόμενες μέρες θα έχουμε και άλλες διαγραφές μόλις ασκηθεί δίωξη κατά μελών του κόμματος και βλέποντας τις απειλές όσων αύριο θα είναι οι ίδιοι κατηγορούμενοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρωτιόμαστε ΔΗΜΟΣΙΑ πόσο πιο έξυπνος είναι ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης και πόσο αφελείς οι επιτελείς της Πειραιώς που περιμένουν μάλλον να γίνει κάποιο "θαύμα" και να μην αποκαλυφθούν έστω ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ όλα τα ονόματα των εμπλεκομένων. 

Δεν ήξερα , δεν γνώριζα έπεσα από τα σύννεφα για όσα αφορούν πρόσωπο που μοιραζόμαστε το ίδιο κρεβάτι είναι δικαιολογίες που δεν πρέπει να αποτρέπουν την ηγεσία ενός κόμματος να απαλλαγεί από βαρίδια αφού άλλωστε καμία ανάγκη δεν τα έχει ούτε την κρατούν από κάπου. 

Πριν ρίξει τον λογαριασμό του στο facebook ο Ηλίας Μίχος είχε εκφράσει πολλές φορές ΔΗΜΟΣΙΑ θέσεις που δεν συνάδουν με μέλος δημοκρατικού κόμματος και ευτυχώς που όλος ο λογαριασμός έχει "επανέλθει" από τις διωκτικές αρχές στην πρότερη μορφή του για να μάθετε από τα τάχα συστημικά ΜΜΕ που υβρίζουν κάθε λογής φασίστες ποιον ανέχονταν η ΝΔ στις τάξεις της. 

Ανάλογα παραδείγματα αλλά όχι προς την κατεύθυνση του "Ψηλού" έχουμε και στα άλλα κόμματα για τον λόγο αυτό ας αφήσουν τα ΜΜΕ να επιτελέσουν τον ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ τους και ας βγάλουν τον σκασμό. Ας πάψουν να τσιρίζουν στα δημοσιογραφικά πάνελ όσοι παλιότερα έβριζαν χυδαία αυτή την παράταξη και ως καιροσκόποι που είναι θεωρούν πως θα κρατήσουν για πολλή ακόμα υπουργικές καρέκλες που δεν ΑΞΙΖΟΥΝ! 

Δεν σας είπε κανείς να τα παρακολουθείτε αφού άλλωστε δεν θέλετε να μάθετε για τους "Κυρ Παντελήδες" της διπλανής πόρτας μένοντας σε ΧΟΥΝΤΙΚΑ τρίπτυχα που δεν έχουν (ευτυχώς) καμία πέραση στη νεολαία μας. 

Και επειδή έχουμε σε μερικούς μήνες βουλευτικές εκλογές με δεδομένο πως όσα διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απηχούν τις απόψεις μεγάλης μερίδας πολιτών για το προς τα που πρέπει να κινηθεί αυτός ο κόσμος, είμαστε βέβαιοι πως οι κάλπες θα στείλουν πολλά "φίδια" στο ελληνικό κοινοβούλιο. 

Μην πέφτετε από τα σύννεφα "Κυρ Παντελήδες" και "απολειφάδια του ΛΑΟΣ" που ήρθατε στη ΝΔ για να κονομήσετε,  και μην αγανακτείτε κάθε φορά που τα ΜΜΕ αναδεικνύουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σας με στοιχεία , κάθε φορά που εσείς ως "ψεκασμένοι" που είσαστε αναζητάτε την Νέα Τάξη Πραγμάτων πίσω από αυτά! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: