ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Ιστορία δεν γίνεται να ξαναγραφεί από τους ηττημένους

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Η Ιστορία δεν γίνεται να ξαναγραφεί από τους ηττημένους


Η σελίδα των φίλων Μουσείου Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας παραπέμπει σε ¨Ριζοσπάστη" όμως σε αστικές δημοκρατίες οι ιδεοληψίες και τα ψεύδη του 5% του ελληνικού λαού δεν δύναται να ξαναγράψουν την Ιστορία του Τόπου μας.

Δεκάδες αναρτήσεις υπέρ ανύπαρκτων ηρώων και σκεφτόμαστε τους ατυχείς που επισκέπτονται τον χώρο τι κομμουνιστική προπαγάνδα τρώνε από τάχα ειδικούς που τους παρουσιάζουν μια εκδοχή της Ιστορίας που έχει καταδικαστεί παγκοσμίως. 

Εάν δεν το έχον αντιληφθεί ακόμα ο κομμουνισμός ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ σε όλον τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο και εξισώνεται με τον ΦΑΣΙΣΜΟ αφού η διαφορά τους είναι μόνο χρωματική. 

Οι εδώ ιδεοληπτικοί του Μουσείο Εθνικού Διχασμού των Ελλήνων βαπτίζουν ήρωες όσους την περίοδο 1946-1949 ήθελαν να κάνουν την χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ και ηττήθηκαν! 

"Σύντροφοι" και αργόμισθοι του Μουσείου δεν υπάρχει δημοκρατικός στρατός που ελευθέρωσε τάχα την χώρα μας από τους Ναζί Γερμανούς την στιγμή που όλες και όλοι γνωρίζουν πως ελάχιστα έπληξαν τους Ναζί καθόλη την διάρκεια της κατοχής. 

Εκεί που "μεγαλούργησαν" ήταν στο σφάξιμο Ελλήνων Εθνικιστών και των Ελλήνων μαχητών του Εθνικού στρατού που με την βοήθεια των συμμάχων μας πολέμησαν και ΝΙΚΗΣΑΝ τους γενίτσαρους του Στάλιν! 

Ο "πατερούλης" που έχει ακόμα οπαδούς φασίστες στην πόλη μας ήταν ένας στυγνός δικτάτορας όπως περιγράφεται σε όλη την παγκόσμια βιβλιογραφία αλλά εδώ ανακαλύψαμε "ιστορικούς" που δεν μπορούν να κατανοήσουν πως μαζί με το τείχος του Βερολίνου το μακρινό 1989 και την απελευθέρωση όλων των λαών που γνώρισαν την κομμουνιστική τυραννία η προπαγάνδα τους κατέρρευσε. 

Τους έμεινε μόνο η Κίνα , η Βόρεια Κορέα και μερικά ακόμα κράτη -παρίες για να αναπολούν αυτή τα περασμένα μεγαλεία και εμείς να ενθυμούμαστε τις θηριωδίες και τα εγκλήματά τους. 

Απολαύστε ποιους τιμούν! 


Εκτελέστηκε το 1949 , οι Γερμανοί έχουν φύγει από το 1944 (Αθήνα) ενώ το 1945 έχει τελειώσει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος! Εκτελέστηκε επειδή συμμετείχε στον συμμοριτοπόλεμο σκοτώνοντας αυτούς που δεν επέτρεψαν δίνοντας την ζωή τους να γίνει η χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 



Λαϊκές κατασκηνώσεις εν έτει 1948 λες και είμαστε η ΕΣΣΔ του Στάλιν ή η Κίνα του Μάο Τσε Τουνγκ! Στο κείμενο αναφέρουν για μια "κυβέρνηση" που προήλθε φυσικά χωρίς εκλογές αφού φασίστες είναι τι να την κάνουν! Μα είναι δυνατόν να γράφουν τέτοιες ανοησίες και να θεωρούν πως η σημερινή νεολαία θα πιστέψει τέτοιες φαντασίες! 



Βλέπουν το ΕΑΜ κυρίαρχο επειδή ένα μικρό τμήμα του ελληνικού λαού θέλησε να επιβάλλει στη χώρα μας κομμουνιστική δικτατορία! Όσο για το μηχανοκίνητο λόχο που κατατροπώνει κατά την αποχώρηση του όλοι έχουν μυαλό και κατανοούν τι συνέβη! 



Ζήτω η λαοκρατούμενη Ελλάδα διατυμπανίζουν τα ορφανά του Στάλιν! Πάλι καλά που διέκριναν τις αγγλικές και αμερικανικές σημαίες αφού λίγες μέρες μετά άρχισαν τον ανένδοτο αγώνα τους κατά της δημοκρατίας που ενέπλεξε στις μυθοπλασίες τους και τους συμμάχους μας. 


Τι να σχολιάσεις; 



Αρκετά με τους ιδεοληπτικούς που θεωρούν πως μπορούν να παρουσιάσουν εν έτει 2022 αυτή την στρεβλή εκδοχή της Ιστορίας σε όσους άτυχους επισκεφτούν την κομμουνιστική "γιάφκα" τους! 

Τώρα που θα αποκτήσει και ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό δεν θα χρειάζεται και να κρύβονται οι εργαζόμενοι όπως επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου που μας διαβεβαίωνε πως δεν απασχολεί το ΝΠΔΔ κανέναν εργαζόμενο αλλά ακόμα αναζητούν από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" αναλυτικό λογαριασμό για τους ισολογισμούς του νομικού προσώπου. 

Ελπίζουμε πως η διοίκηση Χατζηδάκη θα είναι πιο ΔΙΑΦΑΝΗΣ ( δεν φαίνεται έως σήμερα) για τα έξοδα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας για να μάθουμε και εμείς επιτέλους που πήγαν τόσα εκατομμύρια ευρώ που έχουν δαπανηθεί για αυτό .. ( άσε μη το χαρακτηρίσουμε κάποιοι σιτίζονται με αυτή την κακόγουστη προπαγάνδα). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: