ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα βασικά συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κανείς από την χθεσινή εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Τα βασικά συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κανείς από την χθεσινή εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Για όσους έχουν πάει ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και δεν το γνωρίζουν,  και υιοθετούν "κομμουνιστικά τσιτάτα" σε στυλ συνθημάτων που δεν βγάζουν νόημα πολλές φορές,  τα συμπυκνωμένα  συμπεράσματα από την χθεσινή εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που αφορούν τις δημοτικές εκλογές του 2023 ήταν:

  • Ένωση όλων των δημοτικών παρατάξεων και ικανών κεντροδεξιών στελεχών  σε ΜΙΑ δημοτική παράταξη  πριν τις κάλπες. 


  • ΜΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα Δημάρχου,  με την επιλογή να κάνουν είτε τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης  ή με πρωτοβουλία του κόμματος να γίνει μια δημοσκόπηση σε αξιόπιστη εταιρία  για να αναδειχθεί ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες ΝΙΚΗΣ. Αυτός θα είναι και ο τελικός υποψήφιος όπου στις "πλάτες" του και με την βοήθεια όλων μας θα μας οδηγήσει στη ΝΙΚΗ. 


  • Ενεργοποίηση όλων των στελεχών και των οπαδών του κόμματος ώστε να αντιπαρατεθούν στον λαϊκισμό της αντιπολίτευσης με λογικά επιχειρήματα ώστε να πέσει στο κενό η προσπάθεια ανακατάληψης της Εξουσίας από αυτούς που διαχρονικά ζημίωσαν την χώρα με τις ανέφικτες προτάσεις τους και τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ τους. 



  • Παραμερισμός προσωπικών φιλοδοξιών στο ΒΩΜΟ μιας κοινής προσπάθειας που θα οδηγήσει στην ΝΙΚΗ. Εάν δεν ακολουθηθεί αυτός ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ( κάτι αντίστοιχο με τον μονόδρομο των μνημονίων) η πόλη θα βουλιάζει και στο τιμόνι της θα εναλλάσσονται διοικήσεις που πολιτεύονται με συνθήματα της δεκαετίας του 1980 και αρνούνται να δουν το γεγονός πως η πόλη έμεινε πίσω και η ίδια η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τους έχει ξεπεράσει. 


ΥΓ: Επειδή μας ρωτάτε ποιον θα στηρίξουμε στις δημοτικές εκλογές του 2023 να μην έχετε ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως εμείς δεν  θα σταθούμε και πάλι στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας , αφήνοντας στην άκρη και στο χθες προσωπικές πικρίες από όσους αδυνατούν να υλοποιήσου μια κοινή πορεία ανάμεσα σε συναγωνιστές  ή να κόψουν βρε αδελφέ έναν "γόρδιο δεσμό" ασυνεννοησίας που καταδικάζει όλες και όλους εμάς τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες,  στο να μην πανηγυρίζουμε εδώ και 12 χρόνια μετά από τις δημοτικές κάλπες. 

Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε ΤΙΠΟΤΑ , εάν τελικά και το 2023 πάμε διασπασμένοι και ηττηθούμε.  Αυτοί που θα χάσουν ας αρχίσουν να το σκέφτονται! 

Δεν θα μπούμε στο τρυπάκι να αναφέρουμε την δική μας επιλογή τώρα  για υποψήφιο κεντροδεξιό δήμαρχο "ναρκοθετώντας" μια διαδικασία που πρέπει να γίνει. 

Ας μην έχει όμως κανείς την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως εμείς εδώ δεν θα στηρίξουμε ΔΗΜΟΣΙΑ όποιο αποτέλεσμα και εάν προκύψει , και δεν θα καταδείξουμε στους πολλούς τι έφταιξε εάν αυτή τελικά η ύστατη προσπάθεια  ναυαγήσει. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς κεντροδεξιό υποψήφιο θα στηρίξουμε και θα ψηφίσουμε , αφού δεν ελπίζουμε από όσους διαχρονικά ποντάρουν σε ανέφικτες λύσεις και στον λαϊκισμό,  πως σοβαρεύτηκαν! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: