ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο λαός ξύπνησε η Αριστερά τελειώνει Αύριο- Με αίμα θέλουν να παραδώσουν την Εξουσία

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ο λαός ξύπνησε η Αριστερά τελειώνει Αύριο- Με αίμα θέλουν να παραδώσουν την Εξουσία


Η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών είναι η ταφόπλακα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ . Οι ΑΝΕΛ πήδηξαν από το τρένο αλλά δεν έσωσαν την αξιοπρέπειά τους την απώλεσαν όπως χάθηκε και το όνομα της Μακεδονία μας. Πουλήθηκε από την πιο δοσίλογη κυβέρνηση που εξελέγη ποτέ στην πατρίδα μας.
Οι διώξεις εναντίον όσων ΕΛΕΥΘΕΡΑ γράφουν την άποψή τους δεν θα περάσει. Οι θαυμαστές του Τίτο , του Στάλιν και των κομμουνιστικών "παραδείσων" πνίγηκαν μέσα στις Πρέσπες όπου πέταξαν την Ιστορία μας. Συμμέτοχη σε αυτό το εθνικό έγκλημα όσοι τους ψηφίσατε το 2015. Ο Θεός να σας συγχωρέσει εγώ προσωπικά δεν μπορώ. Μιλάνε για υπερβολές και ακραίους εθνικισμούς αλλά χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ΠΑΤΡΙΔΑ. Δεν μπορούμε να συνομιλούμε άλλο με όσους προσπάθησαν ανεπιτυχώς το 1944-1949 να μας κάνουν κομμουνιστικό κράτος. Δεν μπορούμε να ανταλλάσσουμε ούτε καλημέρα με τους απογόνους τους που ξεπούλησαν την Μακεδονία μας.

Χρειάζεται προσοχή από όσους συμμετέχουν αύριο στο συλλαλητήριο επειδή αυτή η κυβέρνηση αφήνει μια μικρή μειοψηφία αντιεξουσιαστών να πραγματοποιήσει αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια. Δεν πρέπει να χυθεί αίμα για να απαλλαγούμε από αυτή την καταστροφική κυβέρνηση. Επιζητούν άλλοθι για αυτό και πρέπει να μην απαντήσει κανείς στις προκλήσεις τους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: