ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το καλό είναι πως ο Γιάννης Αντζινάς έδειξε αντανακλαστικά το κακό είναι πως η Σοβιετία συνεχίζει να μας χρεοκοπεί!

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Το καλό είναι πως ο Γιάννης Αντζινάς έδειξε αντανακλαστικά το κακό είναι πως η Σοβιετία συνεχίζει να μας χρεοκοπεί!

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ "ΕΞΥΠΝΟΥ" ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑθΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΈΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ
"Σπάω" για μια ανάρτηση την 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων γιατί ένα απλό θέμα χρειάστηκε την παρέμβαση του Αντιδημάρχου Γιάννη Αντζινά για να λυθεί.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες το αυτόματο πότισμα έχασε τον προσανατολισμό του και ποτίζει το πεζοδρόμιο. Από τις 8 το βράδυ και ίσως και πιο πριν τότε με ενημέρωσαν αλλά ήμουν εκτός πόλης το νερό έτρεχε σαν συντριβάνι και οι πολίτες κινδύνευαν από την ολισθηρότητα του πεζοδρομίου που είχε πλημμυρίσει από το νερό.


Πέρασε όλο το βράδυ έτσι και πρωί - πρωί έφτασα στο σημείο, άλλωστε η οδός Λαγκαδίων και το καφέ " Η Συνάντηση" είναι από τα σημεία που θα περάσω 7-10  φορές τον μήνα.
Το αυτόματο πότισμα έγινε συντριβάνι !!!!

Στο παρκάκι πάνω ακριβώς από το μπάσκετ που έχει παραχωρηθεί σε ομάδα της πόλης για τις προπονήσεις της , το αυτόματο πότισμα πότιζε το πεζοδρόμιο!

Κάθε μέρα περνάνε από το σημείο οι υπάλληλοι της καθαριότητας και του πρασίνου αλλά προφανώς ουδείς προβληματίστηκε από την ΣΠΑΤΑΛΗ . Τον μισθό τους να παίρνουν και τις υπερωρίες τους και ας χυθούν και μερικά κυβικά νερό μπας και καταλαβαίνουν οι "Ερυθροί Χμερ"  πως στο τέλος και αυτοί θα πληρώσουν το μάρμαρο!

Το Κράτος για αυτούς είναι ΜΟΝΟ ο μισθός τους και η σύνταξή τους αργότερα και ΚΑΜΙΑ ευαισθησία δεν έχουν επιδείξει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ για κάθε σπατάλη που βλέπουν.

Το μόνο που τους απασχολεί είναι μην τυχόν και ο δημοσιογράφος αμφισβητήσει την εργατικότητά τους και εάν είναι δυνατόν να μην ασχοληθεί καθόλου με την χαβούζα που έχουν καταντήσει την πόλη μας.

ΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ "ΕΞΥΠΝΟ" ΠΟΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΩΡΕΣ 

Για μένα προσωπικά δεν φταίνε αυτοί αλλά όσοι υποστηρίζουν το δημόσιο χαρακτήρα στον τομέα της καθαριότητας. Θέλουν να πληρώνουμε 10 φορές περισσότερα για να λαμβάνουμε σαφέστατα χειρότερες υπηρεσίες και να παίρνουν βέβαια και τις μίζες τους όσοι υποκρίνονται πως τάχα λειτουργούν με βάση το δημόσιο συμφέρον.

Το οποίο ξεκάθαρα και είναι εναντίον όσων επιμένουν πως το Κράτος πρέπει να κάνει τα πάντα και μάλιστα με διπλάσιο , τριπλάσιο ή και δεκαπλάσιο προσωπικό από ότι ενεργεί ένας ιδιώτης.

Ας έχουν την δουλειά τους οι άνθρωποι και τις αργομισθίες τους αφού οι περισσότεροι με την ψήφο τους στηρίζουν την ιδιότυπη αυτή Σοβιετία. Το θέμα θα ανέβαινε αύριο το μεσημέρι , οι σχετικές φωτογραφίες είχαν βγει όπως βλέπετε και για ακόμη μια φορά το σωματείο των εργαζομένων του δήμου μας θα έμενε ΑΦΩΝΟ αφού προφανώς θεωρούν πως έπρεπε ο κύριος Χατζηδάκης να περάσει από το σημείο να δει την σπατάλη για να λειτουργήσουν και να κλείσουν το νερό.

Πριν ακόμα φύγουμε από το σημείο ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Αντζινάς για την κακή αυτή εικόνα και σε 15 λεπτά το νερό είχε κλείσει.

Τόσο απλά ένας Αντιδήμαρχος ο οποίος είχε ήδη εκτεθεί από ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ υπαλλήλους κατάφερε να δώσει ΛΥΣΗ. Προσωρινή γιατί η μ@λ@κί@ των εργαζομένων στοιχίζει χιλιάδες ή και εκατομμύρια ευρώ σε όλους εμάς που επιμένουμε κόντρα σε όλους πως δεν πρόκειται να δούμε προκοπή εμμένοντας σε αποτυχημένες συνταγές και σε υπαλλήλους που κατάφεραν να εκθέσουν πάμπολλες φορές και τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο.

Αφού πούμε λοιπόν ΜΠΡΑΒΟ στον Γιάννη Αντζινά για την ΑΜΕΣΗ επέμβασή του , να του επισημάνουμε πως αργά ή και πολύ γρήγορα αυτοί οι ίδιοι υπάλληλοι θα τον εκθέσουν και πάλι στα μάτια μιας κοινωνίας που έχει αρχίσει και αμφισβητεί την Σοβιετία γιατί έχει αντιληφθεί πως η δική τους τσέπη αδειάζει όσο συνεχίζεται αυτή η τραγική κατάσταση.

Να πούμε λοιπόν και στον νέο δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη  που πολύ σωστά μίλησε στο δημοτικό συμβούλιο για κλίκα Θεοδώρας και Σχίζα πως ή τους "τελειώνει" ή τον "τελειώνουν" σε τέσσερα ή οκτώ χρόνια.

Γιατί να μην κάνει 16 σαν τον Θεόδωρο Γεωργάκη λοιπόν , βάζοντας τέρμα στην ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ των κακών υπαλλήλων;

Γιατί να δουλεύουμε συμπολίτισσες και συμπολίτες μου  για να συντηρήσουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανο κρατικό μηχανισμό που είναι δημιούργημα όσων μπλε , πράσινων και κόκκινων Κρατιστών επιμένουν σε ένα οικονομικό μοντέλο που χρεοκόπησε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Γιατί καλή η Σοβιετία αλλά μόνο για να σε οδηγήσει σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ , ΠΕΙΝΑ , ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Για να λύσει προβλήματα ή για να δημιουργήσει ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν το έχει η "κακομοίρα" για αυτό και θαυμάζει ακόμα Χίτλερ και Στάλιν που οδήγησαν τους λαούς τους στην απόλυτη ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

Τα χρυσαύγουλα που στέλνουν απειλητικά μηνύματα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο ας το ξεχάσουν καλύτερα ήμουν Εθνικιστής πολύ πριν εμφανιστούν οι μπολσεβίκοι με μαύρες μπλούζες που θεώρησαν πως ο Αντώνης Σαμαράς θα τους είχε να σφάζουν με την "προστασία" τμήματος της ΕΛ.ΑΣ που τους βοήθαγε στα μπραβιλίκια τους! 

Όσοι λοιπόν επιμένουν στη Σοβιετία στην ουσία μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε κομμουνιστικούς ή Εθνικοσοσιαλιστικούς "παραδείσους" όπου ο Παύλος σε ρόλο προληπτικής λογοκρισίας και ενώ ήδη απολαμβάνει τα ανταλλάγματα της λασπολογίας του εις βάρος μας θα μας οδηγήσει στα "δημοκρατικά" τους γκουλάγκ! 

Να ξέρουν πως ούτε να μας φιμώσουν μπορούν , ούτε να μας αποτρέψουν από τις επόμενες κινήσεις μας στο χώρο των τοπικών  ΜΜΕ, και πολύ σύντομα θα αντιληφθούν πως κάθε προσπάθεια απαξίωσης του λειτουργήματός μας θα πέσει στο ΚΕΝΟ.

Καλώ μάλιστα την αντιπολίτευση να οδηγήσει το θέμα στην Ελληνική Δικαιοσύνη και να πληρώσουν οι εργαζόμενοι τα κυβικά που χάθηκαν ποτίζονταν επί σχεδόν ένα 24ωρο το πεζοδρόμιο της πόλης!

Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε και 4-5 συμβάσεις που δείχνουν και στον πλέον αδαή τι συμβαίνει στον δήμο μας.

Έχουμε και άλλες φωτογραφίες αλλά σήμερα είναι απεργία υπομονή μέχρι αύριο..........

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: