ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Τελικά οι Συριζαίοι δεν πήγαν να ψηφίσουν μαζικά για ανάδειξη νέου επικεφαλής της παράταξης "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" αφού μόλις στις κάλπες προσήλθαν μόλις 129!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Τελικά οι Συριζαίοι δεν πήγαν να ψηφίσουν μαζικά για ανάδειξη νέου επικεφαλής της παράταξης "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" αφού μόλις στις κάλπες προσήλθαν μόλις 129!

 

Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο ilioupolinews.gr  και δεν έχουμε λόγους να αμφιβάλλουμε πως έκρυψαν ψήφους μόλις 129 συνδημότες μας προσήλθαν στις κάλπες για ανάδειξη επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΠόλις- Ανθρώπινη πόλη" . 

Τι σημαίνει αυτό; Πως από τους 13.067 Συριζαίους σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του 2019 ( σήμερα ενδεχομένως το νούμερο αυτό να έχει αλλάξει προς τα πάνω!) μόλις 129 συμμετείχαν στις εσωκομματικές διαδικασίες και μάλιστα δεν κατάφεραν να εκλέξουν και νέο επικεφαλής της παράταξης γιατί οι ψήφοι μοιράστηκαν ενώ τρεις πήγαν εκεί για "βόλτα" αφού δύο έριξαν λευκό και ένας άκυρο! 

Αυτό σημαίνει για να προβληματιστούν και κάποιοι επικεφαλής κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων και τα "μεγαλοστελέχη" της κεντροδεξιάς της πόλης πως έχουν μετακινηθεί ΜΑΖΙΚΑ προς άλλη δημοτική παράταξη και όλες και όλοι φανταζόμαστε ( δεν παίρνουμε και όρκο) αντιλαμβάνονται ποια είναι αυτή. 

Έτσι η παράταξη αυτή δεν εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ της πόλης γιατί αυτός είτε το θέλουμε εμείς οι δεξιοί είτε όχι έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη. 

Όσοι πάλι περιμένουν να νεκραναστηθεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ της πόλης που πήρε μόλις 2574 ψήφους στις κάλπες του 2019 στην πόλη μας ερχόμενο πίσω και από το ΚΚΕ θα τους στεναχωρήσουμε αλλά ακόμα και εάν διπλασιάσει το ποσοστό του ( κάτι που εμείς δεν βλέπουμε) μεγάλη επιρροή στην πόλη δεν θα έχει. 

Οι πολλοί ταξιδεύουν ΗΔΗ με καπετάνιο τον Αλέξη Τσίπρα και όπου τους πάει!

Σε κάθε περίπτωση οι κύριοι Ασβεστάς και Παπαδάτος που δεν έχουν πει τίποτα για την διαδικασία και κυρίως για την συμμετοχή έχουν πολύ δύσκολη αποστολή αφού με 129 δεν πας πουθενά! 

Ούτε εμείς πάμε με 300 αλλά εμείς δεν πολιτευόμαστε και δεν έχουμε ανάγκη την ψήφο κανενός. 

Σε κάθε περίπτωση καθόμαστε και σκεφτόμαστε πόσοι θα ήταν αυτοί που τελικά θα συμμετείχαν σε μια εκλογική διαδικασία κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης και αναλογιζόμενοι πως μόλις 500 άτομα και κάτι ψήφισαν για την ανάδειξη προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης πριν δύο χρόνια δεν θέλουμε να γράψουμε τι σκεφτόμαστε! 

Με τα σημερινά δεδομένα ( ένας χρόνος μένει για να αλλάξουν) εάν δεν συνενωθούν οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις εκτός από δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών που δεν θα δουν θα συγκεντρώσουν ως σύνολο μικρότερο ποσοστό και από το 25% που συγκέντρωσαν και οι δύο το 2019. 

Και αυτό θα συμβεί γιατί οι μέρες που πολλοί έλπιζαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δημιουργούσε μια Ελλάδα αντάξια των δυτικών κρατών με ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και λιγότερο ΔΗΜΟΣΙΟ πέρασε ανεπιστρεπτί. 

Με δεδομένο πως η κινητικότητα των τοπικών στελεχών της ΝΔ είναι περιορισμένη και οι "ψεκασμένοι" χορεύουν όσο εμείς τους κοιτάμε εδώ στην πόλη όσοι βουλευτές των Νοτίων Προαστίων αναζητούν ψήφους από τους 13.530 "δεξιούς" που στήριξαν με την ψήφο τους στην Ηλιούπολη την ΝΔ στις εκλογές του 2019 ας ρίξουν προς τα κάτω τον πήχη! 

Ευτυχώς που οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα που εμείς στηρίζουμε δεν εξαρτούν την επανεκλογή τους από εδώ και έτσι δεν θα έχουν πρόβλημα να είναι και στο επόμενο κοινοβούλιο. 

Γι΄ αυτό μην διαμαρτύρεστε που τους βλέπετε στις εκδηλώσεις άλλων δήμων αφού εκεί ποντάρουν για να επανεκλεγούν και όχι σε έναν δήμο που φαίνεται πως έχει χαθεί οριστικά για τη ΝΔ και στις βουλευτικές κάλπες και στις δημοτικές κάτι που δεν δείχνει να απασχολεί κανέναν στην Πειραιώς! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: