ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καλό μήνα σε όλες και όλους ..........

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Καλό μήνα σε όλες και όλους ..........

 


Μπήκαμε και στον Οκτώβρη και η πόλη κινείται στους ίδιους ρυθμούς αφού άλλους δεν γνωρίζει! 

Τομείς όπως η καθαριότητα εξακολουθούν και προβληματίζουν όσους δεν έχουν ακόμα αποδεχθεί πως στον δικό μας δήμο καθαρή πόλη θα δούμε ΜΟΝΟ όταν ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ η δομή. 

Έως τότε είναι μάταιο να ανεβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα χάλια μας αφού και γνωστά είναι και ουδείς θα φιλοτιμηθεί να μας ξεβρωμίσει! 

3 χρόνια τώρα η "νέα" διοίκηση του δήμου μας ( τα εισαγωγικά γιατί προέκυψε από διάσπαση της παλιάς) κάνει όλα τα χατίρια των 700 υπαλλήλων του δήμου μας που ευελπιστούν να γίνουν 1000 ή και 2000 χιλιάδες αλλά η οικονομική δυσπραγία της χώρας ευτυχώς ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. 

Γιατί και η κυβέρνηση Μητσοτάκη "βούλιαξε" το ΔΗΜΟΣΙΟ στενό και ευρύτερο ( ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, κ.ο.κ) με χιλιάδες νέες προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού και έως να φύγει θα προσλάβει και άλλους στην απέλπιδα προσπάθειά της να πάρει αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές. 

Επειδή οι ψήφοι δεν θα φτάσουν η επόμενη κυβέρνηση θα είναι συνεργασίας επομένως ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από την παρούσα αφού σε θέσεις του δημοσίου τομέα θα πρέπει να βολευτούν και τα "παιδιά" του κόμματος που θα συνδράμει το πρώτο έτσι ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση. 

Προεκλογικά και όχι τώρα αφού οι δημότες μας δυστυχώς ξεχνούν θα ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ περί τις 2000 φωτογραφίες με την "καθαριότητα" της πόλης τονίζοντας παράλληλα ( για να μην έχει κανείς "Μεσσίας" αυταπάτες) πως η ΕΙΚΟΝΑ δεν θα αλλάξει εάν η πλειοψηφία των δημοτών μας δεν πιέσει ώστε να ιδιωτικοποιηθούν πλήρως δομές όπως η καθαριότητα, το πράσινο και φυσικά δεν συζητάμε καν πως για την φύλαξη δημόσιων χώρων θα πρέπει επιτέλους να νομοθετήσει η Βουλή ώστε οι υπάλληλοι ιδιωτικών εταιριών φύλαξης να έχουν το δικαίωμα οπλοφορίας. 

Έως τότε,  και μέχρι η ίδια η ζωή να οδηγήσει τα πράγματα στη μοναδική κατεύθυνση που υπάρχει για τις δυτικές κοινωνίες , εμείς εδώ θα υπενθυμίζουμε σε όλες και όλους σας πως η συνταγή κρατισμού έχει αποτύχει παγκοσμίως. 

Το γεγονός πως αυτή την περίοδο της ενεργειακής κρίσης η Ευρωπαϊκή Ένωση φλερτάρει με τον κρατισμό την οδηγεί σε μια ύφεση που ανάλογή της δεν θα έχουμε ξαναζήσει. 

Κινδυνεύει να βουλιάξει η ΕΥΡΩΖΩΝΗ στα χρέη της και στην πατρίδα μας η κυβέρνηση μας θεωρεί ιθαγενείς και διορίζει χιλιάδες σε ένα κράτος που σύντομα θα οδηγηθεί σε νέα μνημόνια για να αποπληρώσει ένα δυσβάστακτο οικονομικό χρέος που δημιούργησαν αυτές οι πρακτικές. 

Καλό μήνα και ας μην ανησυχεί ουδείς. Στις κάλπες του 2023 και η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ξανά πρωθυπουργός παρόλο που αρνείται να αποδεχθεί το γεγονός πως κανείς δεν θα συνεργάζονταν με την δική του ΝΔ! 

Το κόμμα άλλαξε και έγινε ΠΟΤΑΜΙ , όμως καμία σοβαρή μεταρρύθμιση δεν έκανε επί τρία χρόνια επικαλούμενο την πανδημία και τώρα την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

Εάν η ΝΔ ήθελε ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ στις κάλπες του 2023 θα έπρεπε να πάει σε αυτές με άλλον αρχηγό. Όμως δεν το επιθυμεί , θέλει συγκυβέρνηση για να πάρει σκληρές αποφάσεις και έτσι μην σας παρασύρουν πως πρέπει να τους δώσετε 38% για να αλλάξουν τα πάντα. 

Απέδειξαν στην πράξη πως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να αλλάξουν ΤΙΠΟΤΑ παρά να γεμίσουν τις τσέπες των κολλητών τους αφού οι δικές τους ήταν γεμάτες έτσι και αλλιώς. 

Η αθώωση Χριστοφοράκου για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ Siemens προφανέστατα και δεν θα είχε συμβεί με καμία άλλη κυβέρνηση χωρίς την ΤΙΜΩΡΙΑ δικαστών. 

Στην Ελλάδα το ζήσαμε και αυτό μια εταιρία που έχει παραδεχθεί τον αθέμιτο ανταγωνισμό της και τα λαδώματα πολιτικών προσώπων ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ την στιγμή που οδηγούνται στις φυλακές συμπολίτες μας για μικρότερα αδικήματα. 

Αλλά εδώ είναι Κολομβία των Βαλκανίων και δεν τιμωρείται ουδείς που έχει γεμάτο πορτοφόλι! 

Καλό μήνα σε όλες και όλους που βλέπετε πως η χώρα και πολύ περισσότερο η πόλη δεν κινείται προς την σωστή κατεύθυνση γιατί μόνο εσείς με την ΨΗΦΟ σας μπορείτε να αλλάξετε αυτή την πορεία. 

Καμία ΑΝΟΧΗ σε όσους σας κορόιδεψαν το 2019 , δεν θα αποφύγουν την ήττα από τα ΔΕΞΙΑ τους όσοι μέσα στη ΝΔ θεωρούν δεδομένα "πρόβατα" όσους τρόμαξαν από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Δεν θέλουμε να δούμε πατέρα να χαιρετάει ναζιστικά μέσα στο Εφετείο και γιο να απολαμβάνει τα προνόμια της Αστικής μας Δημοκρατίας μη λέγοντας κουβέντα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του συγγενικού του προσώπου και φυσικά δεν θέλουμε μια αστυνομία που συνεργάζεται με εγκληματικές ομάδες και είναι τίγκα στους φασίστες όπως απέδειξε η παρακολούθηση της ΕΥΠ για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην ΕΛ.ΑΣ την περίοδο που κυνηγούσαν την Χρυσή Αυγή για να την "δέσουν" και ο αρμόδιος υπουργός κάνει τα στραβά μάτια! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: