ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανηλεής κριτική στην διοίκηση Χατζηδάκη από τον συνδημότη μας κ. Γιώργο Παπαμώκο

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ανηλεής κριτική στην διοίκηση Χατζηδάκη από τον συνδημότη μας κ. Γιώργο Παπαμώκο

 


Με συνεχείς αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συνδημότης μας κος Γιώργος Παπαμώκος ασκεί κριτική στη διοίκηση για τα ευτράπελα και παράλληλα τραγικά που συμβαίνουν στην πόλη μας. 

Δημοσιεύουμε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του ( δες εδώ  στο προφίλ του και άλλες) αναρωτιόμαστε εάν θα έχει κάποια άλλη επιλογή στις δημοτικές κάλπες του 2023 που θα τα πάει καλύτερα , γιατί εάν ενθυμούμαστε καλά ( και δυστυχώς θυμόμαστε) είχε πρωτοστατήσει σε ανάλογες αναρτήσεις και προεκλογικά το 2019 ανοίγοντας αυτός και πολλοί άλλοι την πόρτα του δημαρχείου στον τωρινό δήμαρχο! 

Αυτά και βέβαια για την συγκεκριμένη ανάρτηση και για αρκετές άλλες έχει δίκιο ο δυναμικός συνδημότης μας που εάν έβλεπε κάτι καλό δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να το στηρίξει. 

Τον συνονόματό του πάντως δήμαρχο  σίγουρα δεν θα τον στηρίξει στις κάλπες του 2023 ο κος Παπαμώκος αναμένουμε προεκλογικά να μας αποκαλύψει εάν βέβαια το επιθυμεί την δική του επιλογή για το τιμόνι του δήμου μας. 

Είναι κάλπες που και εμείς θα προβληματιστούμε να δώσουμε επιλογή ( πάντα το κάνουμε και θα το κάνουμε) αφού καμία από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις δεν υιοθετεί ούτε μισή πρόταση από την δική μας γνωστή ατζέντα. 

Όπως πάνε τα πράγματα και εάν συνεχιστεί η πολυδιάσπαση δυνάμεων θα δημιουργηθεί τέτοια κατάσταση από τον πρώτο γύρο που δεν θα είναι δυνατόν να ανατραπεί στον δεύτερο! 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: