Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον δήμο!

 


Τι και εάν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Κόκλας τους ζητούσε να μην πατάνε τα φυτά που είχαν φυτευτεί μόλις πριν δύο μέρες. Τι και εάν κάποιοι ονειρεύονται γκαζόν και εκατοντάδες υπαλλήλους της υπηρεσίας πρασίνου να τα περιποιούνται και να τα ποτίζουν χαλώντας κυβικά νερού. 

Οι δημότες μας εξακολουθούν και δεν σέβονται τίποτα θεωρώντας μάλλον "επαναστατική" ενέργεια την απειθαρχία ακόμα και στα αυτονόητα που για τους πολλούς φαίνεται σε αυτό τον δήμο δεν υπάρχουν. 

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς κάνουν πάνω στα φυτά και τα βότσαλα οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που με βεβαιότητα τονίζουμε και πάλι είναι πως για την κατάντια μας κύρια υπεύθυνη είναι αρχικώς είναι  πλειοψηφία που μεμψιμοιρεί μονίμως για ό,τι καλό γίνεται και δευτερευόντως μια χούφτα συνδημοτών μας που μπαίνουν εμπόδιο σε ό,τι καλό πάει να γίνει. 

Και ενώ τους δεύτερους τους έχει βάλει ήδη η Ιστορία της πόλης στο χρονοντούλαπο για τους πρώτους που αποτελούν και την πλειοψηφία δεν θα βοηθήσει το χαϊδεμα από τις δημοτικές παρατάξεις που μέσα σε ένα άκρατο κλίμα λαϊκισμού δίνουν άφεση αμαρτιών από τον τελευταίο "ψεκασμένο" έως και εδώ είναι και το επικίνδυνο στον μεγαλύτερο φασίστα! 

Τζάμπα η δουλειά των ανθρώπων που επί τόσες μέρες παρέδωσαν μια πλατεία καλύτερη από πριν και φυσικά ουδείς θα κάτσει να προστατέψει πράγματα που ανήκουν σε όλους μας αφού είναι εμφανές πλέον πως μόνο οι ιδιωτικοί χώροι μπορούν να προστατευθούν αποτελεσματικά. 

Ό,τι είναι δημόσιο πάρκα, πλατείες και όπου δεν υπάρχει επαγγελματική δραστηριότητα ουδείς σέβεται δυστυχώς περιουσίες ή την δουλειά κάποιων! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...