ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μπράβο στον κ. Ψυρρόπουλο για την επιλογή του

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Μπράβο στον κ. Ψυρρόπουλο για την επιλογή του


Θέλω να καλωσορίσω την Γεωργία Χαρά Γκούβα στην ομάδα μας
Το νέο αίμα και η νέα γενιά που μπαίνει στο δημοτικό μας συνδυασμό θα δώσει νέα πνοή και προοπτική στην πόλη μας

Γεωργία εύχομαι καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα για την αναβάθμιση της πόλης μας, της Ηλιούπολης που νοιαζόμαστε και αγαπάμε!

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Καλή η επιλογή , και κυρίως σημαντική αφού ενώ όλες οι διοικήσεις έχουν κάποιον να ενημερώνει τα ΜΜΕ ,  οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας δεν βρίσκουν χρήσιμο το γεγονός ύπαρξης ξεχωριστού προσώπου  θεωρώντας πως για όλα μιλάει ο επικεφαλής και πρέπει να ασχολείται και με τα θέματα του τύπου! 

Και προεκλογικά το 2019 στην ουσία οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν είχαν κάποιον ο οποίος να ενημερώνει με δελτία τύπου τα πάνω από 10 τοπικά ΜΜΕ της πόλης και τα δεκάδες άλλα που αναρτούν ειδήσεις για  τα Νότια Προάστια . Εάν  τα διαβάζετε θα δείτε πως για αυτά υπάρχει ΜΟΝΟ μία δημοτική παράταξη στην πόλη μας! 

Ιδιωτικά ΜΜΕ είναι και αναρτούν όσα τους εξασφαλίζουν αναγνωσιμότητα και κυρίως ό,τι δεν ενοχλεί τους ιδιοκτήτες τους και τις συνεργασίες που έχουν αυτοί συνάψει γιατί σε καπιταλιστική κοινωνία ζούμε και φυσικά όλες και όλοι κρινόμαστε καθημερινά από τους πολλούς. 

Οι πολλοί έχουν αποφασίσει πως πρέπει να έχουμε Αστική Δημοκρατία και καπιταλισμό αφού εμείς δεν βλέπουμε "επαναστάτες" σε βαθμό τέτοιο που να απειλείται το ΣΥΣΤΗΜΑ που άλλωστε υπηρετεί στη χώρα μας διαχρονικά τις φαντασιώσεις όσων θεωρούν πως πρέπει να μας συντηρούν με δανεικά άλλοι λαοί! 

Εμείς τα διαβάζουμε ( τα άλλα μεγάλα ΜΜΕ των Νοτίων όπως π.χ το αγαπημένο μας notia.gr)  και όχι από δημοσιογραφική "διαστροφή" αλλά για να γνωρίζουμε ποιους θα έχουμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ μας στις κάλπες του 2023 , αφού δεν είμαστε ένα ΟΥΔΕΤΕΡΟ τοπικό ΜΜΕ και δεν είμαστε σίγουρα αυτό που αναζητούν όσοι ψηφίζουν τον κολλητό ή τον φίλο ανεξάρτητα τις Ιδέες τους και αδιαφορώντας για το εάν είναι ικανός ή όχι να διαχειριστεί τα προβλήματα της πόλης. 

Άλλωστε όλες και όλοι γνωρίζουν πως η πόλη κυβερνιέται από την ΣΟΒΙΕΤΙΑ , δηλαδή τους μόνιμους υπαλλήλους του δήμου μας που έχουν φτιάξει έτσι τις δομές που η ΜΟΝΗ σωτηρία είναι η ΠΛΗΡΗΣ ιδιωτικοποίησή τους. 

Έτσι ενώ  οι διοικήσεις αλλάζουν , η ΕΙΚΟΝΑ παραμένει σχεδόν ίδια! "Σιδεροκέφαλη" να είναι η   Χαρά και μπράβο στον κ. Ψυρρόπουλο για την επιλογή του,  και κυρίως  την διορατικότητά του να δει κάτι που είχαμε από καιρό επισημάνει , δηλαδή πως επικοινωνιακά "χωλαίνουν". 

Η Γεωργία - Χαρά  είμαστε σίγουροι πως θα συμβάλλει ΘΕΤΙΚΑ στην προσπάθεια του κ. Ψυρρόπουλου να περάσει στον δεύτερο γύρο,  και γιατί όχι να γίνει ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας. 

Δύσκολο το εγχείρημα , αλλά έναν πρώην δήμαρχο στο πλευρό του τον έχει . Του λείπει ένας ακόμη για να κάνει ένα  "θαύμα" ανάλογο με αυτό του 2019 , όπου το 16% νίκησε στον δεύτερο γύρο το 32%! 

Επί την ευκαιρία να πούμε πως η διοικούσα παράταξη έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα επικοινωνίας και ΕΧΕΙ πετύχει. 

Αυτό  θα φανεί και στις κάλπες του 2023 , αφού άνοδο σε σχέση με τα ποσοστά του 2019 θα έχει η παράταξη ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ ( ακόμα και χωρίς το ΕΝΑΚ!) στον πρώτο γύρο . κάτι που δεν βλέπουμε να προβληματίζει και κανέναν ιδιαίτερα. 

Θεωρούν πως ο κος Χατζηδάκης απέτυχε και πάνε στις κάλπες με βάρκα την ΕΛΠΙΔΑ που δυστυχώς δεν αρκεί για να σε φέρει σε καρέκλα ΔΗΜΑΡΧΟΥ ακόμα και εάν ο λαός σε "αγαπά" ή έτσι νομίζεις! 

Η λογική του "ώριμου φρούτου" για την πτώση μιας διοίκησης που υιοθετούν δεν μας ενθουσιάζει. Όσο για την ρήση πως ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και θα τους διώξει μάλλον δεν κατανοούν πως στην Ηλιούπολη οι δημότες είναι διατεθειμένοι εκτός από ΜΠΡΑΒΟΥΣ και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ να ανεχτούν για ακόμα πέντε χρόνια έναν μη ικανό δήμαρχο με το "αζημίωτο"! 

Γιατί αυτή η διοίκηση "συντηρεί" πολλοί περισσότερους από όσους υπολογίζουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: