ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πηγαίνετε να ψηφίσετε όσοι δεν πιστεύετε στις "επαναστάσεις" και έστω επιδερμικά δέχεστε την Αστική μας Δημοκρατία!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Πηγαίνετε να ψηφίσετε όσοι δεν πιστεύετε στις "επαναστάσεις" και έστω επιδερμικά δέχεστε την Αστική μας Δημοκρατία!

 


Εκλογές για την ανάδειξη νέου επικεφαλής έχουν στην σήμερα στην παράταξη "ΗΛΙΟΥ- Πόλις - Ανθρώπινη πόλη" μετά την αποχώρηση εδώ και καιρό του κ. Κοκοτίνη και την προσωρινή όπως φάνηκε διάδοχη κατάσταση που ήταν ο κος Δημήτρης Ασβεστάς. 

Σήμερα ο κος Δημήτρης Ασβεστάς και ο κος Θοδωρής Παπαδάτος διασταυρώνουν τα ξίφη τους και ζητάνε την ψήφο των μελών της δημοτικής παράταξης και όποιου βλέπει θετικά την δράση της σε μια εκλογική διαδικασία που θα αναδείξει τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης "ΗΛΙΟΥ-Πόλις - Ανθρώπινη πόλη" για τις δημοτικές εκλογές του 2023. 

Διαβάζοντας στην εφημερίδα ΗΛΙΟΤΥΠΙΑ τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν πριν λίγο καιρό (δείτε εδώ) βγάλαμε τα δικά μας συμπεράσματα για το ποιος είναι περισσότερο χρήσιμος για την πόλη μας αλλά όπως αντιλαμβάνεστε ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ δεν έχουμε καμία διάθεση παρέμβασης ή επηρεασμού των κεντροαριστερών ψηφοφόρων που θα κληθούν να αναδείξουν τον νέο τους επικεφαλής. 

Ο κος Ασβεστάς που είναι δημοτικός σύμβουλος σίγουρα θεωρείτε  πιο γνωστός στους πολλούς,  και ο μετριοπαθής λόγος του καθώς  και η λογική του ματιά έχουν επαινεθεί αρκετές φορές από αυτό εδώ το ιστολόγιο. 

Ο δικηγόρος κος Παπαδάτος με σπουδές και στο εξωτερικό έχει "βαρύτερο" βιογραφικό όσων αφορά τις σπουδές , έχει και επώνυμο που παραπέμπει σε επτανησιακή καταγωγή αλλά η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και για εμάς προσωπικά δεν έχουν καμία ΑΞΙΑ οι γνώσεις,  όταν αυτές δεν οδηγούν σε λογικές επιλογές και κυρίως εφικτές. 

Μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στον κ. Καραμαγκάλη διαπιστώσαμε μια προσπάθεια να υποβιβάσει άλλες δημοτικές παρατάξεις που ανήκουν στον χώρο της κεντροαριστεράς μεγαλοποιώντας το μέγεθος και κυρίως την Ιστορία της δικής του παράταξης που είναι υπεύθυνη εάν δεν το γνωρίζει ο ίδιος για πολλά από τα δεινά της πόλης μας αφού δεν λέει ποτέ STOP στις ανεδαφικές διεκδικήσεις μιας χούφτας αριστερών που ακόμα θαυμάζουν τους "κομμουνιστικούς παραδείσους" και τον Στάλιν! 

Στην παράταξη του υπάρχουν από τους πιο λαϊκιστές συνδημότες μας με απόψεις που συγχρωτίζονται επικίνδυνα με τους "ψεκασμένους" της άκρας δεξιάς ενώ η ΑΝΟΧΗ τους στον ΦΑΣΙΣΜΟ είναι τέτοια που κανείς δεν πιστεύει ( ακόμα και οι δικοί τους οπαδοί) πως μπορούν να ορθώσουν τοίχος απέναντι στον ΦΑΣΙΣΜΟ που έχει εδώ και χρόνια βγάλει ΒΑΘΙΕΣ ρίζες στην πόλη μας. 

Γιατί όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ιδεολογίας χωρίζονται σε καλούς και κακούς και όταν έχεις πολλά "αγκάθια  σπάνια θα ξεφυτρώσει κάποιο τριαντάφυλλο στον κήπο σου. 

Ελπίζουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ να σεβαστούν στην παράταξη το σημερινό ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και κυρίως να μην γίνουν εσωστρεφείς ή πάνε για αλλού γιατί η πολυδιάσπαση των δυνάμεων ( κάτι που συμβαίνει και στην κεντροδεξιά της πόλης μας) οδηγεί στο να χορεύουν όλα εκείνα τα αντιδραστικά στοιχεία που θεωρούν πως η ΙΣΤΟΡΙΑ της πόλης μπορεί να γραφεί ΞΑΝΑ για να χωρέσει και τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Ευελπιστούμε να έχουμε τα τελικά αποτελέσματα και να σας τα παρουσιάσουμε με σημαντικότερο την συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές που θα δείξει και την ΔΥΝΑΜΗ του νέου επικεφαλής της παράταξης. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: