ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολιτικός κρατούμενος ο Ηλίας Κασιδιάρης! για τους αθεράπευτα ΦΑΣΙΣΤΕΣ....

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Πολιτικός κρατούμενος ο Ηλίας Κασιδιάρης! για τους αθεράπευτα ΦΑΣΙΣΤΕΣ....

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για όλους όσους μετά από τόσα ηχητικά ντοκουμέντα που κατέγραψαν ελληνικές και ξένες μυστικές υπηρεσίες για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής επιμένουν να κάνουν το άσπρο - μαύρο και να παρουσιάζουν ως πολιτικό κρατούμενο τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Ηλία Κασιδιάρη. 

Και βέβαια η δράση του δεν ξεκίνησε με την είσοδο του κόμματος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, αλλά μία δεκαετία νωρίτερα όταν είχε έρθει σε σύγκρουση με όσους δεν θα έκαναν ποτέ τον Εθνικισμό επάγγελμα και δεν θα ανέχονταν ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ να το παίζουν ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ. 

Καθώς οι εκλογές πλησιάζουν και το Εφετείο της Χρυσής Αυγής δεν ολοκληρώνεται τόσο κάποιοι θα θεωρούν πως παίζοντας τους αντισυστημικούς θα μπορούσαν να ξαναγράψουν την Ιστορία χωρώντας τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Τα τατουάζ , οι ξυλοδαρμοί μεταναστών, η προκλητική συμπεριφορά του Κασιδιάρη ακόμα και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες δεν αφήνουν ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ σε κανέναν λογικό άνθρωπο να αντιληφθεί το τι ακριβώς πρεσβεύει. 

Και φυσικά όσοι θεωρούν πως είναι δυνατόν να χτυπηθεί η ΔΙΑΦΘΟΡΑ από ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ φασίστες ή κομμουνιστές θα πρέπει να ξαναδιαβάσουν την Παγκόσμια Ιστορία και να αντιληφθούν επιτέλους πως 77 χρόνια μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου δεν θα γυρίσουμε πίσω σε ό,τι μας οδήγησε σε κρεματόρια, κάψιμο βιβλίων και σε έναν ΜΕΣΑΙΩΝΑ που ορισμένοι κύκλοι επιθυμούν να σας προτείνουν ως λύση στα όντως μεγάλα προβλήματά σας. 

Στην Αμερικανική πλατφόρμα του Youtube μπορεί ο οιοσδήποτε "αντισυστημικός" με ή χωρίς εισαγωγικά να αναζητήσει και να βρει όλα εκείνα τα ηχητικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και των κορυφαίων στελεχών της. 

Εάν δεν γνώριζαν για τις προστασίες μαγαζιών, για τους εκβιασμούς και για τους ξυλοδαρμούς των μελών της οργάνωσης ή για τους δεκάδες Αλβανούς που φιλοξενούν ακόμα στις τάξεις τους μπορούν μέσω των υποκλοπών αυτών να έχουν μια ΚΑΘΑΡΗ εικόνα. 

Μια εικόνα που έγινε ακόμα πιο ΚΑΘΑΡΗ όταν οι προστατευόμενοι μάρτυρες που τελικά έγιναν γνωστοί στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ μίλησαν και ξεκαθάρισαν σε όσους θέλουν να ακούσουν πως λειτουργούσε το κόμμα της Χρυσής Αυγής. 

Και σήμερα στα κόμματα που δημιουργήθηκαν από την διάσπασή της βρίσκουμε πολλά πρόσωπα με λερωμένο ποινικό μητρώο από ειδεχθή εγκλήματα κάτι που θα δει το φως της δημοσιότητας αφού ορισμένοι εξ  αυτών ψάχνουν τρόπους να είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! 

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία σε όσους προσπαθούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο για λόγους που σε εμάς τουλάχιστον δεν είναι αντιληπτοί. 

Ο αγώνας κατά των Φασισμών ( ΚΟΚΚΙΝΟΣ - ΜΑΥΡΟΣ) είναι υποχρέωση κάθε δημοκρατικού πολίτη. 

Για εμάς που ξοδέψαμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας στεκόμενοι αταλάντευτα στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ θεωρείται αυτονόητο πως δεν θα σιωπήσουμε έναντι στις ορδές των ΒΑΡΒΑΡΩΝ που για εμάς ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ στα υπαρκτά προβλήματά σας. 

Διάλογο με ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν κάνουμε και λυπούμαστε για την κατάντια κάποιων που "γεννήθηκαν" Εθνικιστές και θα πεθάνουν ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: