ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....


  • Όχι η νέα γενιά είναι λιγότερο αφελής και σίγουρα περισσότερο πονηρεμένη για το τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει όταν και αυτή θα αναλάβει θέσεις ευθύνης. Βέβαια την "εκπαίδευσή" της έχουν αναλάβει οι προηγούμενες με την διαφορά πως πλέον οι επιρροές της κοινωνίας είναι περισσότερες και πολλές φορές ακυρώνουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ΣΧΟΛΕΙΟ. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως θα ανταπεξέλθει καλύτερα από ό,τι οι προηγούμενες που είχαν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ακόμα και εάν χρειαστεί να "ματώσει" , να πάρει λάθος δρόμους και να χαθεί σε ψεύτικους "παραδείσους" θα παραμείνει περισσότερο προσγειωμένη από προηγούμενες που δεν είχαν καμία διάθεση να υπηρετήσουν τον καπιταλισμό. Βέβαιοι πως η νέα γενιά θα υπηρετήσει καλύτερα τον καπιταλισμό θεωρούμε πως ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος και περισσότερο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ. Έτσι εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να υπηρετήσουμε τις παλιές "καλές" μέρες γιατί απλούστατα για εμάς ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

  • Δεν είναι θέμα ηλικίας η ενασχόληση με τα κοινά , αφού υπάρχουν αρκετοί "νέοι" σχετικά σε ηλικία που υπηρετούν ένα χθες που έχει ξεπεραστεί από την ίδια την ζωή. Έτσι η δική μας πάγια θέση είναι πως κρίνουμε τους πάντες με βάση που αυτά λένε ΔΗΜΟΣΙΑ και δεν έχουμε κανέναν ρατσισμό με την ηλικία τους. Για εμάς ούτε οι ηλικιωμένοι πρέπει να πάνε σπίτια τους αλλά ούτε οι νέοι δεν έχουν πείρα. Σε τι άραγε να έχουν πείρα; Στο να υπηρετούν ιδεοληψίες που έχουν εξαφανιστεί σε όλο τον δυτικό πολιτισμένο κόσμο; Μόλις 1% ήταν το ποσοστό των Ιταλών κομμουνιστών στις πρόσφατες εκλογές τους. Ελπίζουμε και εδώ κάποτε το 5% που έχουν τώρα να πάει στο 1% ή και στο 0%. 

  • Διαβάζετε αναρτήσεις μας που έχουν γραφτεί πριν 2-3 χρόνια πράγμα που μας χαροποιεί γιατί εμείς νιώθουμε δικαιωμένοι για οτιδήποτε έχει γραφτεί εδώ. 

  • Οι "εκδιδόμενες" πάνε θέατρο μάθαμε! Ελπίζουμε να πρόκειται για "Ράδιο Αρβύλα" γιατί φυσικά και δεν θα μείνουμε ΣΙΩΠΗΛΟΙ. 


  • Ένα χρόνο πριν τις εκλογές του 2023 και ουδείς αμφισβητεί την πρωτιά της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" στον πρώτο γύρο  ακόμα και εάν η γκρίνια είναι μόνιμη πλέον σε κάποια στελέχη της ΕΝΑΚ που προς το παρόν δεν δείχνουν πως θα "αυτονομηθούν". Έτσι αναζητείτε η δεύτερη παράταξη που θα περάσει στον δεύτερο γύρο και θα επιχειρήσει να επαναλάβει το "θαύμα" του 2019 με την διαφορά πως τότε υπήρχαν δύο πρώην δήμαρχοι που τάχθηκαν στο πλευρό του κ. Χατζηδάκη ενώ τώρα δεν βλέπουμε ποιος θα ταχθεί στο πλευρό του νέου "Μεσσία" ο οποίος θα λύσει τα προβλήματά σας χρησιμοποιώντας την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: