ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Παύλο ζεις ΤΣΑΚΙΣΤΕ τους Ναζί

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Παύλο ζεις ΤΣΑΚΙΣΤΕ τους Ναζί

 


Απέλπιδες προσπάθειες των ΦΑΣΙΣΤΩΝ να "ωραιοποιήσουν" τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Εφετείο της δίκης της Χρυσής Αυγής, όπου η είσοδος του καταδικασμένου για μέλος εγκληματικής οργάνωσης  Ηλία Κασιδιάρη ώθησε αμετανόητους φασίστες να χαιρετούν ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη με ποινές χάδια άφησε χιλιάδες εγκληματίες να μένουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. 

Όμως οι οπαδοί του ΦΑΣΙΣΤΑ Ηλία Κασιδιάρη βγήκαν και πάλι από τις "τρύπες" τους απειλώντας την Αστική μας Δημοκρατία , αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη θεωρεί πως με τις  ποινές "χάδια" που μοίρασε πρωτόδικα θα ηρεμούσε ζώα που διψούν για νέο αίμα,  αφού δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα την εγκληματική τους δράση. 

Μπράβοι, νταβατζήδες , διακινητές ναρκωτικών και κυρίως πατριδοκάπηλοι είναι όσοι απέμειναν να στηρίζουν τον Ηλία Κασιδιάρη , τον Γιάννη Λαγό και όσους αντί να ντρέπονται που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα εξακολουθούν και ηρωποιούν όσους δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να μην οδηγηθούμε εκεί. 

Και μπορεί ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής να πήρε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας όμως ΚΤΗΝΗ όπως ο Ηλίας , ο Γιάννης και τα άλλα "καλόπαιδα" θεωρούν πως η Αστική μας Δημοκρατία καταρρέει και πως σύντομα θα την ανατρέψουν. 

Εάν η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ΧΡΕΟΣ κάθε δημοκρατικού πολίτη αυτής της χώρας είναι να προστατέψει την Αστική μας Δημοκρατία με οιοδήποτε κόστος. 

Μπορεί να μην συμφωνούμε με το σύνθημα των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ αλλά εάν γλιτώνουμε από τους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" ΜΟΝΟ με την χρήση ΒΙΑΣ θα ήμασταν οι τελευταίοι που θα την αποδοκιμάζαμε. 

Και αυτό γιατί ως γνήσιοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και όχι μαϊμούδες Ναζίδες και Ρωσόφιλοι όπως η συμμορία του Κασιδιάρη πρώτοι είχαμε επισημάνει και είχαμε υποστεί την ΒΙΑ των φασιστών πριν ακόμα στραφούν κατά μεταναστών, αριστερών και ομοφυλόφιλων είχαν επιχειρήσει και καταφέρει να διώξουν μακριά τους οιοδήποτε είχε μελετήσει την Ιστορία μιας Ιδεολογίας που οι ίδιοι αγνοούν. 

 

 Τα "πιθήκια" που στηρίζουν το νέο εγχείρημα του Ηλία Κασιδιάρη και έπεισαν σε κοινή πορεία και κάποιους που έως χθες εκτιμούσαμε,  θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν θα αφήσουμε να χυθεί άλλο αίμα , ούτε θα ανεχθούμε ΣΙΩΠΗΛΟΙ τα αλλοδαπά κτήνη που συρρέουν στη συμμορία τους, αναζητώντας πολιτική στήριξη από ένα νέο κόμμα που δεν έχει αφήσει ποινικό για ποινικό που δεν έχει προσεγγίσει για να το στηρίξει οικονομικά. 

Μην δίνετε χρήματα στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,και διώξτε τους από τις γειτονιές σας, για να μην κλάψει καμία άλλη μάνα. 

Εάν βλέπετε πως η ΕΛ.ΑΣ αδιαφορεί για τις εκκλήσεις σας , δημοσιοποιείστε το πρόβλημα ώστε να αναγκαστεί και η παρούσα κυβέρνηση να θέσει εκτός ΕΛ.ΑΣ όσους την προσβάλλουν και δεν δικαιούνται να φοράνε εθνόσημο και στολή. 

Βαρεθήκαμε ποινικούς να μας μιλάνε για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Η χώρα μας δεν έχει ανάγκη από κανέναν Εσκομπάρ ή άλλο "φιλάνθρωπο" που προσπαθεί να καλύψει την εγκληματική του δράση με "αγαθοεργίες". 

Καμία σχέση δεν έχουν με Λεπέν , Μελόνι και γενικότερα με την ευρωπαϊκή ακροδεξιά οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ της Χρυσής Αυγής , ούτε βέβαια έχουν κανένα ΗΘΙΚΟ φραγμό εάν αφεθούν ελεύθεροι θα εγκληματήσουν και πάλι. 

Το σύνθημα "Παύλο ζεις τσακίστε τους Ναζί" δεν είναι περιθωριακών αναρχικών αλλά αίτημα κάθε δημοκρατικού πολίτη που πιστεύει στην Αστική μας Δημοκρατία και που βλέπει μια Ελληνική Δικαιοσύνη που με μια σειρά αποφάσεών της προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα , που ευτυχώς έχει ακόμα η πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων. 

Ο διάλογος με φασίστες εκτός από ανώφελος  είναι πολλές φορές και επικίνδυνος,  αφού ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ εάν θεωρούν πως η χώρα έχει αφεθεί στην τύχη της , και πως οι σύμμαχοί μας δεν παρακολουθούν τα ΑΙΣΧΗ τους! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: