ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Έπεσαν από τα σύννεφα" αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες μας και πουλάνε ανέξοδο "πατριωτισμό" στα κανάλια!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

"Έπεσαν από τα σύννεφα" αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες μας και πουλάνε ανέξοδο "πατριωτισμό" στα κανάλια!

 


Μέσα στην ημέρα αναμένεται η απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα για να δοθούν στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του παιδοβιαστή και μαστροπού του Κολωνού κ. Ηλία Μίχου που με μια μικρομεσαία επιχείρηση και γνωριμίες στο χώρο της ΝΔ πέτυχε να τσεπώνει χιλιάδες ευρώ την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας μας τους Σαμαρά - Βενιζέλο από το υπουργείο Υγείας για προμήθεια ειδών καθαρισμού! 

Εάν θεωρούν στην Πειραιώς ή στην Περιφέρεια Αττικής πως η ΣΙΩΠΗ τους είναι ΧΡΥΣΟΣ κάνουν μεγάλο λάθος. 

Πριν ακόμα δοθούν τα πλήρη στοιχεία του στη δημοσιότητα δεκάδες μικρά ΜΜΕ και ορισμένα από τα μεγάλα έχουν αποκαλύψει την ταυτότητα του την ιδιότητα του ως μέλος της ΝΔ και τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα. 

Ο ίδιος που σε μερικούς μήνες θα φορτωθεί με τουλάχιστον 10 χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης προφανώς και δεν θα μείνει σιωπηλός για τον τρόπο που είχε καταφέρει να παίρνει δουλειές του δημοσίου κάτι που εμάς δεν θα μας ξαφνιάσει σε καμία περίπτωση γιατί χωρίς μίζα δεν δίνεται καμία κρατική δουλειά! 




Τότε οι λαλίστατοι για τα εθνικά θέματα ακροδεξιοί της ΝΔ που είχαν αγαστές σχέσεις μαζί του μαζί με τον ποιο ανίκανο Περιφερειάρχη Αττικής που έχει περάσει θα κληθούν να λογοδοτήσουν τουλάχιστον στον λαό για την "αμέλειά" τους και τα όμορφα λόγια που έλεγαν για εκείνον. 

Ο "καλός" χριστιανός, ο "καλός" οικογενειάρχης, ο μεγάλος "πατριώτης" και οπαδός του τρίπτυχου "Πατρίς - Θρησκεία- Οικογένεια" ήταν τελικά ένας παιδοβιαστής και μαστροπός που εξέδιδε μια 12χρονη όταν πλέον οι δουλειές από το υπουργείο υγείας σταμάτησαν να δίδονται αφού οι πολιτικοί του φίλοι προφανώς προτίμησαν τις μεγαλύτερες μίζες άλλων πατριωτών! 

Σε κάθε περίπτωση επειδή στο κόμμα της ΝΔ υπάρχει προβληματισμός ακόμα και στο να τον διαγράψουν από μέλος της τους λέμε με σιγουριά πως η βάση του κόμματος έχει αηδιάσει με τους ανώμαλους που έχουν μαζευτεί στο κόμμα και προφανώς στις κάλπες θα δείξει την μηδενική ΑΝΟΧΗ της σε όσους όχι μόνο τους ανέχονται αλλά τους δίνουν και δουλειές. 

Γιατί είναι προφανές πως και η ΕΛ.ΑΣ στην οποία δεν ήταν άγνωστος ο παιδοβιαστής και μαστροπός και την είχε απασχολήσει για άλλα αδικήματα δεν έπραξε σωστά το έργο της και θα μπορούσαμε σήμερα αντί για δύο συλληφθέντες να είχαμε μερικές δεκάδες! 

Σίγουρα η αντιπολίτευση θα αναδείξει το θέμα στις πτυχές εκείνες που δείχνουν συναλλαγή με κρατικούς λειτουργούς αφού το δικό μας πρόβλημα δεν είναι πως υπάρχουν ΑΝΩΜΑΛΟΙ και ΠΟΙΝΙΚΟΙ στα κόμματα ( αυτό συμβαίνει και θα συμβαίνει) αλλά πως τα τελευταία τους ανέχονται ακόμα και όταν έρχονται στο φως της δημοσιότητας ειδεχθή εγκλήματα που έχουν διαπράξει. 

Ξέρουμε το "σωστό" θα είναι να αφήσουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της αλλά επειδή βλέπουμε μια διαχρονική δυστοκία στη λήψη ΔΙΚΑΙΩΝ αποφάσεων και μια γενικότερη ΣΗΨΗ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ λέμε να τους ταρακουνήσουμε λίγο για να μην συνεχίσουν όπως σε μια σειρά δικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδώσει και ευτελίζουν τον θεσμό. 

Χωρίς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και φυσικά όσοι ανέχονται ναζιστικούς χαιρετισμός μέσα στα δικαστήρια και μαστροπούς ως μέλη του κόμματός τους εμάς μαθήματα δημοκρατίας δεν μπορούν να μας κάνουν. 




Καλύψαμε τα πρόσωπα των δύο αστυνομικών γιατί είναι πραγματικά άσχετοι και από αυτούς που τιμούν το ψωμί που βγάζουν στην υπηρεσία τους υπάρχουν δεκάδες άλλοι που αμαυρώνουν το σώμα που για αυτούς έχει εδώ και πολύ καιρό βγάλει εμπεριστατωμένη έκθεση η ΕΥΠ για σχέση τους με ακροδεξιές οργανώσεις και με ποινικούς και έως σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. 




Μάλιστα αρκετοί από αυτούς έγιναν και διοικητές σε αστυνομικά τμήματα ενώ κάποιοι τοποθετήθηκαν σε νευραλγικούς τομείς μάλλον για να κάνουν καλύτερα τις δουλειές τους. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα σήψης και διαφθοράς και με την πλειοψηφία των ΜΜΕ να μην κατανοούν πως σεβόμενοι τον κατάπτυστο νόμο του Ευάγγελου Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα δεν προστατεύουν την Αστική μας Δημοκρατία αλλά ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ η χώρα μας οδηγείται σε μια μακρά προεκλογική περίοδο όπου φυσικά και η ΕΥΠ που εξακολουθεί και είναι στόχος του πολιτικού συστήματος επειδή αποκαλύπτει την διαφθορά του θα μας δώσει αρκετό υλικό από την σαβούρα που έχει τοποθετηθεί σε θέσεις ευθύνης στον δημόσιο τομέα και που με το αζημίωτο μοιράζει κρατικό χρήμα σε κάθε κακοποιό. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: