ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στον παιδοβιαστή - μαστροπό έδινε η κυβέρνηση Σαμαρά κρατικό χρήμα για προμήθεια ειδών καθαριότητας του Υπουργείου Υγείας!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Στον παιδοβιαστή - μαστροπό έδινε η κυβέρνηση Σαμαρά κρατικό χρήμα για προμήθεια ειδών καθαριότητας του Υπουργείου Υγείας!

 

Η παραπάνω ανάθεση είναι με υπουργό Υγείας τον κ. Λυκουρέντζο και αναπληρωτή υπουργό τον κ. Σαλμά. 

Ο "λεκές" δεν καθαρίζει με ΤΙΠΟΤΑ και φυσικά παρά τις προσπάθειες κάποιων θα βγουν ΟΛΑ στη ΦΟΡΑ. 

Άλλωστε η ΕΥΠ την οποία η ΝΔ προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια να διαλύσει , δεν θα παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια, να δέχεται ταπεινώσεις των υπαλλήλων της από ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να προστατέψουν το δημόσιο συμφέρον. 

Ο λογαριασμός του κ. Ηλία Μίχου στο facebook  "κατέβηκε" και κάποιοι ευελπιστούν πως το θέμα θα καταλαγιάσει για να μείνουν αυτοί στην ασφάλεια της "ανωνυμίας" τους,  που τους παρέχει ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που εξακολουθεί να ισχύει (ευτυχώς όλο και περισσότεροι τον παραβιάζουν!)  για να προστατεύει κάθε λογής ΠΟΙΝΙΚΟ. 

Και αυτή την φορά τα ΜΜΕ θα δώσουν πλήρη στοιχεία του συλληφθέντα και τότε μάλλον πολλοί θα είναι αυτοί που θα χάσουν τον ύπνο τους! 



 ΥΓ: Ανάλογες προμήθειες με προνομιακό προμηθευτή τον κ. Μίχο έχουμε καθόλη την διάρκεια της διακυβέρνησης των Σαμαρά- Βενιζέλου την περίοδο 2012-2015. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: