ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια" είχε πει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την στιγμή που μέλη του κόμματος που ίδρυσε αντί να αναπολούν αυτόν αναπολούν Μεταξάδες και Παπαδόπουλους!

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

"Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια" είχε πει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την στιγμή που μέλη του κόμματος που ίδρυσε αντί να αναπολούν αυτόν αναπολούν Μεταξάδες και Παπαδόπουλους!

 


Ό,τι μπορούν κάνουν για να διαλύσουν την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή οι επίγονοι! Έχουμε τους ιδεοληπτικούς της Αριστεράς να βάλλουν κατά του πιο δημοκρατικού κόμματος στην Ελλάδα με τις πιο σωστές αποφάσεις για την πορεία της χώρας μας αλλά έχουμε και τους "εσωτερικούς" εχθρούς. 

Αυτούς που δεν κατάλαβαν πως όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια και που κάθε τρεις και λίγο πληγώνουν την παράταξη με την στάση ζωής που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν. 

Μπορεί για λόγους εθνικής συμφιλίωσης ο Εθνάρχης να νομιμοποίησε το έως πρότινος εκτός νόμου ΚΚΕ αλλά προφανέστατα και δεν είπε σε κανέναν να υιοθετήσει τις αντεθνικές θέσεις του στα εθνικά μας θέματα. 

Σήμερα περισσότερο από ποτέ ένα πολιτικός που δεν χάιδευε αυτιά όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής λείπει από την πατρίδα μας. 

Μείναμε με όσους τάζουν στους πάντες τα πάντα και με όσους πατούν σε δύο βάρκες υπονομεύοντας το μέλλον της χώρας μας. 

48 χρόνια από την ίδρυση της και η ΝΔ παραμένει η πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας παρόλο που στο τιμόνι της παράταξης δεν βρίσκεται ένας ηγέτης όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να μην κάνει ψευτοτσαμπουκάδες με τους Τούρκους αλλά να θωρακίζει την χώρα που παρέλαβε διαλυμένη από τους χουντικούς. 

Σήμερα οι σύγχρονοι "Παττακοί" και "Παπαδόπουλοι" αυτούς που αποκαλούμε εμείς εδώ "Κασιδιάρηδες" απειλούν την χώρα μαζί με τον μόνιμο κίνδυνο της κομμουνιστικής Αριστεράς που έχει μολύνει με τις ανεδαφικές ιδέες της τμήμα του ελληνικού λαού που αναζητεί ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ. 

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θυσίασε την ζωή του για να υπηρετήσει την πολιτική και να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του. 

Την μικρή Ελλάδα μέλος δυνατών συμμαχιών ( ΕΟΚ και ΝΑΤΟ) μη ακούγοντας τις φωνές "ψεκασμένων" της εποχής του που ήθελαν την πατρίδα μας σε ρόλο τυχοδιώκτη της παγκόσμιας Ιστορίας κάτι σαν την σημερινή Τουρκία του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Ερντογάν. 

Την ώρα που οι ΠΑΣΟΚΟΙ αναζητούσαν "τρίτους δρόμους" αγκαλιαζόμενοι με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δούλεψε σκληρά για να οδηγήσει την χώρα μας σε ήρεμα νερά και πλάι σε όσους διαχρονικά βοήθησαν την χώρα μας να ορθοποδήσει. 

Αυτοί και σήμερα είναι η εγγύησή μας για την εδαφική μας ακεραιότητα και όχι βέβαια ένστολοι που από το τέλος του Β΄Παγκοσμίου έως σήμερα καταγράφουν μόνο ήττες κάθε φορά που έχουν κληθεί να τα βάλουν με τους επιθετικούς γείτονές μας. 

Η Κύπρος παραμένει ΜΑΚΡΙΑ και θα παραμένει όσο η αναλογία αγοράς στρατιωτικού εξοπλισμού δεν αλλάζει και κυρίως όσο η χώρα μας γερνάει και "πεθαίνει" ενώ παράλληλα δεν προχωράει στη δημιουργία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ στρατού και πιστεύει ακόμη στις επιστρατεύσεις όσον όπως βλέπουμε και στην σημερινή Ρωσία δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος ενός πολέμου. 

Οι ανόητες και άνευ ουσίας δηλώσεις τόνωσης του ηθικού δεν κερδίζουν μάχες , δεν οδηγούν σε ΝΙΚΕΣ και φέρνουν Μικρασιατικές καταστροφές! 

Ας μην φέρνουμε σε δύσκολη θέση τους συμμάχους μας αναπολώντας πράγματα που δεν μας ανήκουν ΙΣΤΟΡΙΚΑ γιατί πολύ εύκολα μπορεί να μας γυρίσουν την πλάτη αφού τους είναι σχεδόν αδύνατον να αντιμετωπίσουν τους κακούς νοούμενους εθνικισμούς δύο λαών που θεωρούν πως μπορούν να διατηρούν στις Ιστορίες τους ΜΥΘΟΥΣ. 

Εθνικό πρέπει να είναι το ΑΛΗΘΕΣ και αυτό ισχύει και για όσα κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να αποκρύψουν ωραιοποιώντας ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας. 

Όταν όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας ήθελε την Μικρασιατική εκστρατεία για να γεμίσει τις τσέπες του ΜΟΝΟ ο Ίων Δραγούμης σαν τον "τρελό του χωριού" ήταν εναντίον βλέποντας πως το εγχείρημα ήταν θνησιγενές και θα οδηγούσε σε ΤΡΑΓΩΔΙΑ. 

Δεν τον άκουσαν , τον δολοφόνησαν οι πάντα μισθοφόροι Κρητικοί και η χώρα υπέστη ταπεινωτική ήττα παρόλο που και τότε παρουσιάζονταν ως έχοντας μια αξιόμαχη στρατιωτική μηχανή. 

Όσοι αναπολούν χαμένες πατρίδες που για αυτούς θα υπάρχουν άλλωστε ΠΑΝΤΑ επειδή δεν τις ξεχνούν θα πρέπει παράλληλα να εργάζονται με βάση την ΛΟΓΙΚΗ για την στρατιωτική ενδυνάμωση της χώρας και να μην μπαίνουν σε ψευτοδιλήμματα "βούτυρο ή κανόνια;". 

Όσοι φαντάζονται στρατιωτικούς περιπάτους στην Πόλη θα πρέπει να θυμηθούν πως τα ινδάλματά τους οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ παρέδωσαν την χώρα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή όταν είχαν ήδη χάσει το 30% της Κύπρου! 

Οι λαοί είναι υπεύθυνοι για τις τραγωδίες τους και αυτό ζούμε σήμερα στην Ουκρανία. Η συντριβή της Ρωσίας σε όλα τα επίπεδα θα είναι η ΤΙΜΩΡΙΑ της για τους πολλούς που και εκεί αναπολούν αυτοκρατορίες ή ΕΣΣΔ! 

Σήμερα μέρα γενεθλίων ενός κόμματος που για ακόμα μισό αιώνα και παραπάνω θα πρωταγωνιστεί στα πολιτικά πράγματα της χώρας εκεί στην Πειραιώς θα πρέπει να αντιληφθούν πως οι ΝΙΚΕΣ δεν κερδίζονται με παραλογισμούς και κυρίως χωρίς συμμάχους. 

Ο λαός μας πρέπει να πειστεί για τις δυνατότητες της χώρας δεν πρέπει να αφήνουμε χώρο για ανόητους πατριωτισμούς που μας οδήγησαν ΠΑΝΤΑ σε εθνικές τραγωδίες. 

Η στάση του Κωνσταντίνου Καραμανλή απέναντι στα ελληνοτουρκικά θα έπρεπε να αποτελεί πυξίδα της εξωτερικής μας πολιτικής κάτι που δεν βλέπουμε στην παρούσα συγκυρία. 

Αντί αυτού βλέπουμε δηλώσεις και από την εδώ πλευρά που ζέχνουν ΦΑΣΙΣΜΟ κάτι που προβληματίζει τους συμμάχους μας που δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να χάσουν ΚΑΝΕΝΑ από τα  δύο μέλη τους  ( Ελλάδα- Τουρκία) από το ΝΑΤΟ που ετοιμάζεται να υποδεχθεί και την Ουκρανία! 

Χρειάζεται ανασχηματισμός για να απομακρυνθούν από την κυβέρνηση όσοι με τις δηλώσεις τους  δημιουργούν προβλήματα , η ΝΔ φλερτάρει επικίνδυνα εδώ και έναν χρόνο με τον λαϊκισμό αλλά προφανέστατα και όσοι το κάνουν χρόνια αυτό έχουν περισσότερες πιθανότητες να υφαρπάξουν ψήφους αφού το "γήπεδο" αυτό των ανεδαφικών απόψεων είναι δικό τους! 

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για το καλό της πατρίδας αγνόησε τους "ψεκασμένους" της εποχής του και τους λαϊκιστές ενώ σήμερα ετοιμαζόμαστε εξαιτίας της ατολμίας κάποιων να τους βάλουμε και πάλι στη Βουλή και να τους κάνουμε ρυθμιστές της πολιτικής ζωής του Τόπου! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: