ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπόψιν όσων θεωρούν "αγγαρεία" και "ρουτίνα" την κατάρτιση των υποψηφίων τους και καταλήγουν στο "ό,τι κάτσει"!

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Υπόψιν όσων θεωρούν "αγγαρεία" και "ρουτίνα" την κατάρτιση των υποψηφίων τους και καταλήγουν στο "ό,τι κάτσει"!

 

Πριν τρία χρόνια σας είχαμε γράψει ( δες εδώ) για μια δυναμική μητέρα συνδημότισσά μας,  που ενώ είχε δραστηριοποιηθεί με γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας παλιότερα με τα κοινά , οι ανώφελες αψιμαχίες ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν κοινούς αγώνες την οδήγησαν μάλλον  σε απογοήτευση και έκτοτε δεν επέλεξε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος ξανά. 

Επειδή βρισκόμαστε ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές και βλέποντας πως ήδη οι δημοτικές παρατάξεις ανακοινώνουν κάποιους υποψηφίους,  αναρωτιόμαστε εάν κάποια από αυτές τις δημοτικές  έχει ενδιαφερθεί να εντάξει στις τάξεις της μια υποψήφια που δεν δημιουργεί αλλά λύνει προβλήματα. 


Με συνεχή  παρουσία στην πόλη μας , και ΑΠΟΨΗ που εκφέρει ΔΗΜΟΣΙΑ για ό,τι μας απασχολεί χωρίς να γίνεται γραφική με συνεχείς αναρτήσεις όπως κάνουν πολλοί άλλοι  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  φοβούμαστε πως όσοι ψάχνουν επιδερμικά για υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και στο τέλος καταλήγουν στο "ό,τι κάτσει",  δεν θα ενδιαφερθούν να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιό τους με μια δυναμική γυναίκα με αποδεδειγμένη την αγάπη της για την πόλη που μένει και φροντίζει την οικογένειά της. 

Γιατί εάν ικανοί νέοι άνθρωποι δεν δώσουν την μάχη για να πάει επιτέλους μπροστά αυτή η πόλη θα παραμένουμε στα σημερινά μας χάλια με εμμονικούς που πατώντας στην "πεπατημένη" θεωρούν πως θα δούμε καλύτερα αποτελέσματα. 

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί για αυτό αναζητείστε φρέσκες Ιδέες, δυναμικά πρόσωπα και επειδή βλέπουμε και δυστοκία στο να βρεθούν γυναίκες που να κεντρίζουν το ενδιαφέρον χωρίς να προκαλούν εμείς θα λέγαμε πως μια επιλογή υποψήφιας δημοτικής συμβούλου όπως της κα Δρίβας - Ρέππα είναι επιβεβλημένη. 


Εάν για κάποιους είναι "πρόβλημα" πως είναι σύζυγος του κ. Δημήτρη Ρέππα μάλλον είναι από εκείνους που συστηματικά αγνοούν τους αγωνιστές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης κάτι που εμάς εδώ μας εξοργίζει βλέποντας πως διαχρονικά αδικούνται τα καλά παιδιά της πόλης. 

Δεν γνωρίζουμε βέβαια εάν η ίδια θέλει να μπει σε μια τέτοια "περιπέτεια" αφού δεν έχουμε μιλήσει πολύ καιρό μαζί της αλλά το κείμενο αυτό δεν γράφετε για εκείνη αλλά για να τονίσουμε σε ανθρώπους που έχουν την ευθύνη να αξιοποιήσουν ικανά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας πως κινούνται σε λάθος κατεύθυνση. 

Εμείς όπως και το 2019 ( και ακόμα περισσότερο) θα περάσουμε από δημοσιογραφικό "κόσκινο" και θα αναδείξουμε τα κακώς κείμενα υποψηφιοτήτων αφού έχουμε χρέος να τα επισημαίνουμε πριν τις κάλπες και όχι να "μοιρολογούμε" ή να πέφτουμε τάχα από τα "σύννεφα" μετά! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: