ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Μας στέλνει ο άλλος mail από ηλεκτρονική διεύθυνση με fake όνομα και μας γράφει: "Ντροπή σας που πήγατε και γίνατε "ουρά" του Ψυρρόπουλου!" Το θαυμαστικό δικό μας για την μ@λ@κί@ που τον δέρνει αφού μάλλον ανάλογα με τα μπράβο μας μία μας κατατάσσει στην μία παράταξη και μία στην άλλη. Για να του το κάνουμε "λιανά" εμείς είμαστε ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ και όλοι όσοι αναρτούν εδώ είναι μέλη του κόμματος της ΝΔ , ψηφίζουν ΔΕΞΙΟΥΣ και όταν διαφωνούν με τις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος το γράφουν δημόσια. Όσον αφορά την πόλη μας στηρίζουμε πάντα κεντροδεξιό υποψήφιο ο κος Ψυρρόπουλος δεν είναι στις επιλογές μας , δεν είναι κεντροδεξιός άρα το μόνο που μπορεί να περιμένει από εμάς είναι εάν δεν περάσει και πάλι κεντροδεξιός υποψήφιος στον δεύτερο γύρο να τον ψηφίσουμε ή να τον καταψηφίσουμε κάτι που θα γράψουμε δημόσια για να μην έχει κανένας μ@λ@κ@ς το δικαίωμα να μας λέει πως παίζουμε πολιτικά παιχνίδια πίσω από κλειστές πόρτες. Όλες και όλοι γνωρίζετε τι ψηφίσαμε στις κάλπες του 2019 και παλιότερα του 2014 όπου το ιστολόγιο αυτό ήταν στον "αέρα" τώρα εάν ψάχνετε εδώ ψήφους για αριστερούς υποψηφίους απλώς αυταπατάσθε! 


  • Οι δικές μας Συριζαίες φίλες σήμερα θα ψηφίσουν Δημήτρη Ασβεστά! Περίεργο που δεν τις σαγήνευσε ο 31χρονος Παπαδάτος μάλλον δεν είναι του γούστου τους αλλά για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς δεν μας εξήγησαν την επιλογή τους βάση επιχειρημάτων. Το μόνο που μας τόνισαν είναι πως δεν θα δούμε ΠΟΤΕ κεντροδεξιό δήμαρχο στην πόλη μας και εμείς φυσικά τους απαντήσαμε πως δεν πρέπει να λένε για ΤΙΠΟΤΑ την λέξη ΠΟΤΕ! Εμείς θεωρούμε πως εάν γνώριζαν τον κ. Παπαδάτο θα είχαν άλλη επιλογή αλλά δεν τους το είπαμε μπας και τσαντιστούν και δεν μας ξαναμιλήσουν! 


  • Το να διαφημίζει η παράταξη "Η πόλη που θέλω" υποψηφίους που έχουν αλλάξει ήδη τρεις παρατάξεις πριν καταλήξουν σε αυτούς αποδεικνύει την απόλυτη ένδειά τους στο να κατεβάσουν στα ψηφοδέλτιά τους άφθαρτα πρόσωπα που να μπορούν να ψηφιστούν από καμία 200αρια συνδημότες μας. Οι οικοδομικοί όροι και τα άλλα γραφικά προφανέστατα και δεν πτοούν όσους δουλεύουν για ένωση των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων και δεν θα πανηγυρίσουν την ΗΤΤΑ όσων δεν κατανοούν πως κερδίζουν και δεν χάνουν κάνοντας πίσω! 

  • Η πόλη μας είναι πάλι στο επίκεντρο και αυτή την φορά ελπίζουμε πως οι αρμόδιες αρχές θα στείλουν "πακετάκι" κάποιους στον εισαγγελέα. Η δράση της συμμορίας με έδρα στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και οι σχέσεις του Έσκο με κάτι "επαναστάτες" της πόλης που δεν κατάλαβαν τίποτα μετά την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα- Παπαχρήστου και συνεχίζουν τις σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό τάχα χώρο ίσως αποβεί μοιραία αυτή την φορά. Έρχονται και εκλογές και τα "σηκώματα" θα είναι εντυπωσιακά για να πάρει και καμία ψήφο η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τους "νοικοκυραίους" τα εισαγωγικά απόλυτα δικαιολογημένα γιατί προφανέστατα και όσοι ΣΙΩΠΟΥΝ δεν είναι για εμάς νοικοκυραίοι αλλά ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ! 

  • Όλα καλά στον Ροταριανό Όμιλο  Ηλιούπολης; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: