ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Πολλά παράπονα ακούμε από τα αθλητικά σωματεία της πόλης για το γεγονός πως τα τα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και η Πολιτεία τα έχει αφήσει στην τύχη τους. Η δική μας θέση ήταν και παραμένει ίδια και ξεκάθαρη πως δεν υπάρχει χώρος για ιδιωτικά σωματεία - ερασιτεχνικά σε έναν καπιταλιστικό κόσμο. Όσο η κυβέρνηση προσπαθεί να περισώσει ιδιωτικά αθλητικά σωματεία που δεν έχουν καμία δυνατότητα να επιβιώσουν οικονομικά τόσο ο ελληνικός αθλητισμός θα βουλιάζει. Ή θα γίνουν εμπορικές επιχειρήσεις με στόχο το ΚΕΡΔΟΣ και με ισολογισμούς που δεν θα δημιουργούν παθητικό και χρέη ή δεν θα επιβιώσουν. Όσα σωματεία το έχουν αντιληφθεί θα βρεθούν πιο δυνατά την επόμενη μέρα με οιαδήποτε κυβέρνηση όλα τα άλλα απλώς θα καθυστερούν την μέρα που θα βάλουν λουκέτο αφού όταν τα χρέη συσσωρεύονται θα σε πνίξουν! 


  • Ξεφτιλίστηκε χθες ο Ολυμπιακός,  από μια ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν την Καραμπάγ ( Καραμπάκ ΄ή Καραμπάχ  την γράφουν λανθασμένα οι πολλοί ) που του έριξε τρία γκολ μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι Αζέροι έχουν πάνω από δώδεκα χρόνια τον ίδιο προπονητή και έχουν ξοδέψει για τα δεδομένα του πρωταθλήματος που συμμετέχουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ φτιάχνοντας μια αξιόμαχη ομάδα που πριν ρίξει τα 3 γκολ στον Ολυμπιακό είχε πάει στην Γερμανία στην έδρα της Φράϊμπουργκ της οποίας έβγαλε το "λάδι" αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα ( έχασε 2-1) ενώ προηγούμενα είχε "φιλοδωρήσει" στην έδρα της με τρία γκολ την Γαλλική Ναντ! Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη από την άλλη πλευρά παρόλο που ο πρόεδρος είναι "τρελός" και χαλάει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για μεταγραφές δεν έχει κατασταλάξει σε έναν προπονητή που θα κάνει την διαφορά στην Ευρώπη. Εκεί ο Ολυμπιακός όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες αποτελούν τους "φτωχούς" συγγενείς χάνοντας συνεχώς βαθμούς από ομάδες που προέρχονται από το πρώην ανατολικό μπλοκ και που βιώνουν φαίνεται το καπιταλιστικό τους όνειρο καλύτερα από ό,τι εμείς εδώ οι βαλκάνιοι! Η δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό "πέταξε" χθες , και πολύ φοβόμαστε πως η τρίτη που θα τον οδηγούσε στο Conference League θα καπαρωθεί από την προβληματική φέτος Ναντ με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να αναμένει πότε ο Μαρσέλο θα καταφέρει να χάσει τα περιττά κιλά του! 

  •  Οι φίλοι του Παναθηναϊκού χθες είχαν μια πίκρα την ήττα στο μπάσκετ της ομάδας τους από την Ρεάλ και μια χαρά αφού είναι υποκρισία το να μην παραδέχεται κάποιος πως η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού δεν πανηγύρισε τα γκολ της Καραμπάγ ή Καραμπάκ ή Καραμπάχ γιατί ο καθένας την γράφει όπως γουστάρει! 

  • Και μια και πιάσαμε το ποδόσφαιρο σήμερα η Ηλιούπολη που θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ή Super League 2 όπως το λένε τώρα θέλει την υποστήριξη όσων δεν την θέλουν να παίζει σε ερασιτεχνικές κατηγορίες και την ονειρεύονται στην Super League να παίζει με Παναθηναϊκό, Αεκ, και Άρη και να παίρνει και αποτελέσματα! 


  • Άλλαξε όψη η πλατεία Φλέμινγκ αλλά προφανώς όποιος ψάχνει ατέλειες θα τις βρει. Για τους πολλούς η παρέμβαση κρίνεται επιτυχημένη και επικοινωνιακά λειτουργεί θετικά στην εικόνα μιας διοίκησης που εμάς τουλάχιστον δεν μας έχει απογοητεύσει αφού δεν είχαμε υψηλές προσδοκίες για τα πεπραγμένα της. 

  • Μετά τις κάλπες των βουλευτικών εκλογών και την σφαλιάρα που θα έχει φάει το ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ σε αυτές ( κατά την άποψή μας βέβαια) δύσκολο βλέπουμε πως θα δώσουν κάποιο χρίσμα σε υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας. Και αυτές οι εκλογές όπως και όλες οι προηγούμενες θα έχουν δίπολο που είναι για όσους δεν το έχουν ήδη αντιληφθεί ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι σε απλά ελληνικά ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΗ όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! 


  • Το ό,τι διατηρεί ακόμα σε θέση υπουργού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον κ. Τσιάρα μας προβληματίζει για την νοημοσύνη του. 



  • Με ψευτοτσαμπουκάδες και "ερχόμαστε νύχτα" δεν λύνονται τα θέματα ούτε τσιμπάει και κανείς από το εσωτερικό για τον "πατριωτισμό" δικτατόρων! 


  •  Δεν θα υπάρχει τελικά τρίτη κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου για την πόλη μας αφού ουδείς μπαίνει στη διαδικασία να κατέβει γνωρίζοντας πως θα δυσκολευτεί ακόμα και να μαζέψει 82 "εθελοντές" που εάν δεν βλέπουν προοπτική διοίκησης δεν μαζεύονται. Και επειδή και ο επόμενος δήμαρχος θα είναι κεντροαριστερός αποφάσισαν να πάνε με δύο κεντροδεξιούς υποψηφίους αφήνοντας όλους εμάς τους Νεοδημοκράτες χωρίς εκπροσώπηση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Εμάς καρφάκι δεν μας καίγεται αφού το κόμμα δεν βλέπει την ΗΤΤΑ που έρχεται και δεν κάνει τίποτα για να αναγκάσει τους δύο υποψηφίους να ενωθούν. Θα μπορούσε να διαγράψει όποιον θεωρούσε "αγκάθι" ή και τους δύο αλλά προτιμά να παίξει τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου μη βλέποντας πως με αυτή την στρατηγική η πόλη μας και στις βουλευτικές εκλογές δεν θα δει πρώτο κόμμα τη ΝΔ όπως το 2019 αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ! Και βέβαια οι σαχλαμάρες περί αριστερής πόλης δεν πιάνουν σε εμάς και το 2019 το ίδιο έλεγαν αλλά η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη βγήκε ΠΡΩΤΗ πολιτική δύναμη στην πόλη μας και σε όλη την χώρα. Τώρα θα ισχύσει μόνο το δεύτερο αφού η πόλη έχει αφεθεί από τους υποψηφίους βουλευτές του Νοτίου Τομέα κάποιοι εκ των οποίων δεν θα εκλεγούν και πάλι. 


  • Δεν διαφημίζουμε εκδηλώσεις που δεν έχουν καμία σημασία για τους δημότες μας. Αυτή είναι η απάντηση μας σε όσους διαμαρτύρονται ή θεωρούν πως χάσαμε και κανένα σπουδαίο γεγονός που θα συμβεί στην πόλη! 


  • Όταν έχεις "χορηγούς" τους υποψηφίους του κόμματος Κασιδιάρη σίγουρα δεν ελπίζεις να βρεθείς και πάλι σε θέσεις ευθύνης. Εάν ελπίζεις απλώς ζεις σε άλλη πόλη! 

  • Μην μας στέλνετε άλλες φωτογραφίες με γεμάτους κάδους έχουμε τόσες πολλές και θα τις δημοσιεύσουμε τμηματικά το τελευταίο τρίμηνο πριν τις δημοτικές εκλογές για να "βοηθήσουν" τους συνδημότες μας να πάνε αποφασισμένοι στις κάλπες πως αυτή η εικόνα δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί. Και ο μόνος τρόπος για να σταματήσει είναι η ιδιωτικοποίηση της δομής ενώ ακόμα αναζητείται ο υποψήφιος δήμαρχος που θα το εξαγγείλει δημόσια! Εάν βρεθεί έως τις δημοτικές κάλπες του 2023 θα τον ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

  • Μας "παίρνει" τους φίλους ο κος Ψυρρόπουλος και τους εντάσσει στα ψηφοδέλτια της δημοτικής του παράταξης ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι που ανήκουν στον δικό μας ιδεολογικό χώρο. Έτσι η "λογική" πάνω από κόμματα και χρώματα δείχνει να επικρατεί σε έναν δήμο που ζει με ΜΥΘΟΥΣ και αποδεδειγμένα αναζητεί "Μεσσίες" αδιαφορώντας πλήρως για το εάν έχουν πρόγραμμα αφού μάλλον είναι τόσο υποψιασμένοι που γνωρίζουν πως τίποτε δεν θα αλλάξει όποιος και εάν εκλεγεί δήμαρχος. Εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό και για τον λόγο αυτό πάντα παίρνουμε θέση και στον δεύτερο γύρο. Για εμάς αυτή η διοίκηση ως συνολική εικόνα είναι χειρότερη από την προηγούμενη και αυτό δεν βλέπουμε πως μπορεί να αλλάξει έως τις κάλπες αφού έχουμε Οκτώβριο του 2022 και ακόμα δεν έχουμε διαγωνισμό για τον οδοφωτισμό της πόλης μας. Καθαριότητα ΜΗΔΕΝ , σπατάλες στα συνηθισμένα μη αποδεκτά για εμάς επίπεδα, "αλληλεγγύη" που ουδείς γνωρίζει τι καταλήγει που, εθελοντές που αριθμούν μερικές δεκάδες, και αθλητικά σωματεία ΟΛΑ δυσαρεστημένα αλλά στο πλευρό μιας διοίκησης αφού θεωρούν "αμάρτημα" να επεμβαίνουν με ανακοινώσεις τους σε πολιτικά θέματα! Την κυβέρνηση βέβαια ξέρουν να την βρίζουν αγνοώντας μάλλον πως ανέλαβε δύσκολη αποστολή να κάνει τους κατσαπλιάδες επαγγελματίες! 

  • Γεμάτα είναι τα μαγαζιά της πόλης αλλά οι επιχειρηματίες μας λένε για μειωμένα έσοδα. Φανταζόμαστε πως όταν σε μερικούς μήνες θα αδειάσουν θα μπούνε τα πρώτα λουκέτα εκτός και μας πουλάνε παπά και έχουν συνηθίσει στην κλάψα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: