ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Η σβάστικα του Κασιδιάρη δεν είναι ορατή από όσους παίζουν τους "πατριώτες" αλλά είναι Φασίστες!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Η σβάστικα του Κασιδιάρη δεν είναι ορατή από όσους παίζουν τους "πατριώτες" αλλά είναι Φασίστες!

 


Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν το κόμμα του εικονιζόμενου με την σβάστικα στο μπράτσο να συγκεντρώνει ποσοστό γύρω στο 2% που σημαίνει πως με το σύστημα της απλής αναλογικής θα εκλέξει βουλευτές! 

Δεν χρειάζεται φυσικά να αναλύσουμε στο αναγνωστικό μας κοινό πως ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι φασίστας , ούτε φανταζόμαστε χρειάζονται ειδικές αναλύσεις για το τι πρέσβευε η Χρυσή Αυγή των "Κασιδιάρηδων". 

Λαγοί, Κασιδιάρηδες και ένα σωρό άλλα ερπετά προσπαθούν επί ματαίω να ξαναγράψουν την ΙΣΤΟΡΙΑ για να χωρέσουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους και το ΜΙΣΟΣ τους προς την Αστική μας Δημοκρατία και να συμπορευτούν με τους "ψεκασμένους" του άλλου άκρου οραματιζόμενοι έναν διαφορετικό κόσμο όπου θα τιμώνται ως ήρωες ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ όπως ο Στάλιν , ο Χίτλερ, ο Μεταξάς, ο Παπαδόπουλος , ο Καντάφι κ.ο.κ . 

Μπορεί το ποσοστό που συγκεντρώνουν να είναι μικρό σχετικά αλλά αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να επαναπαυόμαστε και να θεωρούμε πως όλες οι ελευθερίες που έχουμε είναι αυτονόητες. 

Για αυτές έδωσαν το αίμα τους χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες που στην πατρίδα μας πολέμησαν πρώτα τον ΜΑΥΡΟ φασισμό και ακολούθως και τον ΚΟΚΚΙΝΟ αφού κάποιοι άλλοι Έλληνες επιθυμούσαν να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Σε κάθε περίπτωση ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα έχει δικαίωμα να ηγηθεί του φασιστικού μορφώματός του και κάποιος άλλος θα βρεθεί σε βουλευτικά έδρανα όσο εμείς παραμένουμε απαθείς και λέμε οκ δεν πειράζει! 

Γιατί φυσικά και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν θα νικηθεί στις δικαστικές αίθουσες αλλά στις γειτονιές εκεί που ακόμα υπάρχουν δημοκρατικοί πολίτες που δεν επιθυμούν να δουν να καίγονται αρχικώς βιβλία και μετά και άνθρωποι όπως έκαναν όσοι φορούσαν σβάστικα στο μανίκι ή στο πέτο τους. 

Γιατί ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ στην Γερμανία ήρθε επειδή οι περισσότεροι Γερμανοί επέλεξαν πως ΛΥΣΗ για τα δεινά τους ήταν ο Χίτλερ και κατέληξαν να ηττηθούν σε έναν πόλεμο που έτσι και αλλιώς δεν είχαν καμία πιθανότητα να κερδίσουν με μόλις δύο συμμάχους , μερικούς απαθείς και ουδέτερους και τους περισσότερους απέναντί τους! 

Ξέρουμε πολύ καλά τις παθογένειες ενός χώρου που ονομάζεται πατριωτικός, εθνικός και βάλλει κατά του πολιτικού μας συστήματος χωρίς ενναλακτική με κύριο μέλημα των ηγετών του να εξασφαλίσουν οικονομική ευημερία για τους εαυτούς τους. 

Άλλωστε στους δρόμους κινούνται με Ρωσοπόντιους , Αλβανούς και αθιγγάνους αφού δεν τους αφορά η Φυλή αλλά ποιος μαλάκας θα τους πιστέψει πως ως Έθνος είμαστε ανώτερο από όλα τα άλλα. 

Ο Ρατσισμός του κατά ευφημισμό λεγόμενου πατριωτικού χώρου έχει να κάνει με την τσέπη. Εάν ο αλλοδαπός έχει χρήμα και βοηθάει τα "παλικάρια" δεν έχουν θέμα όπως άλλωστε δεν είχαν ποτέ και με τους Αλβανούς κυρίως αυτούς που σχετίζονται με την νύχτα και εμπλέκονται σε ένα σωρό δικογραφίες. 

Τα καλά παιδιά της Χρυσής Αυγής αποδείχθηκαν μπράβοι και νταβατζήδες και φυσικά οι "Κασιδιάρηδες" ας μην θεωρούν πως θα βρεθούν πολλοί ηλίθιοι να τους ακολουθήσουν στα εγκλήματά τους. 

Για τα επόμενα 50 χρόνια και λίγα λέμε δεν υπάρχει θέση για "Κασιδιάρηδες" στην πολιτική ζωή του Τόπου ας το καταλάβουν καλά αυτό και εάν αγαπάνε την πατρίδα ας συμπορευτούν με όλες εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που την κράτησαν στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ για να απολαμβάνουμε έστω και χρεοκοπημένοι ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που οι δικοί τους αγαπημένοι ηγέτες δεν τα είχαν για τους λαούς που διοίκησαν δικτατορικά. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: