ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Φροντιστηρίου "Κυρίτσης" για τα 10 χρόνια λειτουργίας του (22 φωτογραφίες)

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Φροντιστηρίου "Κυρίτσης" για τα 10 χρόνια λειτουργίας του (22 φωτογραφίες)


Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού αναψυκτήριου της πόλης μας πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ώρες η κοπή της βασιλόπιτας του Φροντιστηρίου "Κυρίτσης" για τη νέα χρονιά και τιμήθηκαν με βραβεία μαθητές που Φροντιστηρίου που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Την εκδήλωση που παρουσίασε ο συνδημότης μας δημοσιογράφος κος Γιάννης Γιαννόπουλος τίμησαν με την παρουσία τους γονείς , μαθητές του φροντιστηρίου , φίλοι του διευθυντή σπουδών κ. Νικόλαου Κυρίτση και πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας. 


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο διευθυντής σπουδών του Φροντιστηρίου κος Νικόλαος Κυρίτσης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του φροντιστηρίου και στη στήριξη που αυτό παρέχει με χορηγίες σε πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιούνται στη πόλη μας. 



Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος της πόλης μας κος Γιώργος Χατζηδάκης ο οποίος εξήρε τον κ. Κυρίτση για την προσφορά του σε δράσεις πολιτισμού για την πόλη μας και είπε πως στο σύντομο διάστημα που γνωρίζει τον κ. Κυρίτση,  δεν έχει συναντήσει πιο οργανωτικό άτομο ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε για όσα πέτυχε το διάστημα που υπηρέτησε από την θέση του αντιπροέδρου και μετέπειτα του προέδρου στις δύο σχολικές επιτροπές ( ΝΠΔΔ του δήμου). 

Εμείς ως γνωστόν επικεντρώνουμε στα πολιτικά πρόσωπα και ελάχιστα ασχολούμαστε με δράσεις πολιτιστικών συλλόγων , συλλογικοτήτων κ.ο.κ Εάν εξαιρέσουμε τον σύλλογο των Απανταχού  Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας της φίλης κα Αργυρώ Αδαμοπούλου ( έδωσε το παρών σε αυτή την εκδήλωση) σπάνια προβάλλουμε θετικά πολιτιστική  δράση και όσες φορές το κάνουμε είναι κυρίως  για αρνητικούς λόγους. 


Έτσι σε δελτίο τύπου  που θα ακολουθήσει θα μάθετε αναλυτικά ποιοι παρέστησαν και τίμησαν την σημερινή πετυχημένη εκδήλωση , δεν γνωρίζουμε παρά ελάχιστα μέλη συλλόγων της πόλης μας ακόμα και από αυτούς που αριθμούν χιλιάδες μέλη. 

Εμείς από πολιτικά πρόσωπα είδαμε εκεί τον δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη , τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο,  κανέναν δημοτικό σύμβουλο και τον Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ. Αθανάσιο Βαμβίνη.


Η εκδήλωση δεν ήταν φυσικά μια πολιτική εκδήλωση και η συμμετοχή ήταν μεγάλη αφού φαίνεται πως πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν στο πρόσωπο του κ. Νικόλαου Κυρίτση έναν ικανό νέο άνθρωπο με αγάπη για την πόλη μας,  και με σημαντικές κοινωνικές δράσεις για τον πολιτισμό και όχι μόνο. 

Δράσεις αλληλεγγύης τις οποίες προβάλλουμε πάντα από εδώ,  ακόμα και εάν η συλλογικότητα που τις υλοποιεί έχει διαφορετικό ιδεολογικό προσανατολισμό από τον δικό μας. Άλλωστε οι οικονομικά αδύναμοι  συνδημότες μας δεν εξετάζουν εάν την μερίδα φαγητού που τους προσφέρθηκε την πλήρωσε ο Ρουβίκωνας ή ο εφοπλιστής Μαρινάκης! 

Μίλησε και για  πατρίδα έθνος ιστορία ο κος Κυρίτσης αλλά σε αυτή την πόλη ο καθένας την γράφει όπως τον βολεύει, και δεν είναι λίγες οι φορές που υπό  την αιγίδα διαφορετικών διοικήσεων του δήμου μας έχουν γίνει "πολιτιστικές" εκδηλώσεις που σας επιμορφώνουν και σας παρουσιάζουν μια Ιστορία που εμείς δεν την έχουμε δει γραμμένη πουθενά , πέρα από βιβλία ιδεοληπτικών που θεωρούν πως η Ιστορία μπορεί να γραφεί και από τους ηττημένους. 


Αυτά και κλείνοντας να τονίσουμε πως η ενασχόληση με τα κοινά είναι υποχρέωση κάθε ΠΟΛΙΤΗ. Η  αποχή ή οι γενικεύσεις δεν βοηθούν παρά μόνο στην αποδόμηση του καλύτερου πολιτεύματος σε σχέση με τα άλλα,  και μιλάμε πάντα για την Αστική μας Δημοκρατία. 

Αυτή που θα συνεχίσει να δοκιμάζεται , και που δεν μπορεί να μένει αδρανής,  απέναντι στις διαρκείς προκλήσεις όσων θέλουν ( κάποιοι δεν το κρύβουν καν) να την ανατρέψουν! 

ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της επιτυχίας της εκδήλωσης , άλλωστε θα έχουμε 1-2 ακόμα αναρτήσεις για αυτή. 













Δεν υπάρχουν σχόλια: