ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέοι άνθρωποι με αγάπη για την πόλη μας στο πλευρό του επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Νέοι άνθρωποι με αγάπη για την πόλη μας στο πλευρό του επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου

 


Στη γνωστή καφετέρια ΓΗ2 (Ανδρέα Παπανδρέου 34) βρέθηκαν πριν από λίγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου με τους νέους με ενδιαφέρον για τα κοινά και αγάπη για την πόλη μας Νικόλαο Τηλεβερίδη και Γιώργος Παπαζωγονόπουλος. 

Επειδή οι μεγαλύτεροι δεν τα καταφέραμε καθόλου καλά ευελπιστούμε τα νέα παιδιά που έχουν τις ίδιες ιδέες και αντιλήψεις με εμάς να καταφέρουν περισσότερα στο θέμα της ενότητας και της μίας κεντροδεξιάς υποψηφιότητας δημάρχου Ηλιούπολης στις κάλπες του 2023.

Είναι εμφανές πως οι νέοι και ιδιαίτερα ο κος Νικόλαος Τηλεβερίδης έχουν κατανοήσει πως η πολυδιάσπαση του χώρου οδηγεί σε ήττες και δεν αντιλαμβάνονται γιατί πρέπει να περιμένουν μακριά από θέσεις ευθύνης επειδή οι "μεγάλοι" δεν τα βρίσκουν. 

Προσπαθούμε εάν και δεν τα καταφέρνουμε είναι η αλήθεια να αναδείξουμε σε όσα τους ενώνουν και όχι στα ελάχιστα που τους χωρίζουν και "εκβιάζουμε" συναινέσεις που θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θα είναι η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου και όχι οι δύο που υπάρχουν αυτή την στιγμή. 

Σε κάθε περίπτωση επειδή εμείς πιστεύουμε στη νέα γενιά κεντροδεξιών στελεχών χωρίς να παραγνωρίζουμε τους αγώνες και τις προσπάθειες των μεγαλύτερων που μας έφτασαν έως το σήμερα θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να σκεφτούν πως είτε ενωνόμαστε είτε χάνουμε και πάλι. 

Το μέσο αυτό που δεν χρωστάει ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ και έχει συγκρουστεί με τους πάντες θεωρεί πως η νέα γενιά πρέπει να αγωνιστεί ώστε οι παθογένειες του παρελθόντος να τερματιστούν. 

Έχουμε διακρίνει την ικανότητα αρκετών νέων κεντροδεξιών στελεχών που όμως παράλληλα με τις όποιες φιλοδοξίες τους θα πρέπει να σέβονται αλλά όχι να φοβούνται να παίρνουν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της ενότητας πιέζοντας με τον δικό τους τρόπο τους επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων ή τους επίδοξους υποψηφίους δημάρχους πως εάν δεν δούμε τα πολλά που μας ενώνουν και μένουμε σε όσα μας χωρίζουν προκοπή δεν θα δούμε. 

Ευχόμαστε και δουλεύουμε για αυτό στο να βρεθεί μια χρυσή τομή που να ενώνει όλους γιατί εάν αντί να πάμε σε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου καταλήξουμε σε τρεις στις κάλπες του 2023 αυτό θα ήταν καταστροφικό. 

Καταστροφικές  είναι για να μην τρέφουν και κάποιοι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και οι δύο κεντροδεξιές υποψηφιότητες δημάρχων για τις δημοτικές κάλπες του 2023 , που όσο παραμένουν δύο , στο τέλος θα οδηγήσουν και σε τρίτη! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: