ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Τρεις και ο κούκος" στην κοπή της πίτας της παράταξης του κ. Αραμπατζή!

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

"Τρεις και ο κούκος" στην κοπή της πίτας της παράταξης του κ. Αραμπατζή!


Κοπή βασιλόπιτας σήμερα για την δημοτική παράταξη του κ. Αραμπατζή με λιγοστό κόσμο και πολιτευτές της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης ανάμεσα στους προσκεκλημένους που "τίμησαν" την εκδήλωση με την παρουσία τους. 

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν ήταν ο πρώην υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης , ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κος Τάσος Γαϊτάνης, και ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κος Νίκος Παπάζογλου. 


Η φωτογραφία από το site ilioupolinews.gr που θεωρεί κόσμο τα 220 που υπολόγισε να παραβρέθηκαν στη σημερινή εκδήλωση σε μια πόλη όπου η ΝΔ πήρε στις κάλπες του 2019 το 35% τερματίζοντας πρώτη από όλα τα υπόλοιπα κόμματα με πάνω από 13.000 ψήφους. Αυτός είναι κόσμος για εκδήλωση του κόμματος Κασιδιάρη και όχι για υποψήφιο δήμαρχο που ευελπιστεί είσοδο στον δεύτερο γύρο. 


Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όπως ήταν φυσικό και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ανάμεσα σε αυτούς και ο κος Θανάσης Αθανασίου και από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης Ψυρρόπουλος και Κοκοτίνης βρέθηκαν σήμερα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης που φιλοξενεί στις τάξεις της τον κ. Χριστοφίδη! 

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης είπε τα κάλαντα στην εκδήλωση και με την παρουσία του έδωσε άλλη νότα σε μια εκδήλωση που ακούσαμε τα  συνηθισμένα ακροδεξιά φληναφήματα του κ. Αραμπατζή. Το σχέδιο και το όραμα του άλλωστε για την πόλη είναι ανάλογα του δοτού δημάρχου Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα με την διαφορά πως αυτός μπήκε με τις ερπύστριες και κατέστρεψε τον δήμο μας από την θέση του δημάρχου όμως ατυχώς για τον κ. Αραμπατζή πλέον οι δήμαρχοι εκλέγονται από τον λαό και δεν επιβάλλονται από ξεφτιλισμένους ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ! 

Τα καμία εικοσαριά άτομα της φωτογραφίας είναι η "δύναμη πυρός" της φιλοχουντικής δημοτικής παράταξης και  θα επανδρώσουν ένα ψηφοδέλτιο αλαλούμ όπου εκεί συγχρωτίζονται από φιλοχουντικούς έως οικολόγους του Χρυσόγελου! 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο υπερασπιστής του πατέρα Αντώνιου (Κιβωτός του Κόσμου) και των ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ του , γνωστός για τον ακραίο λόγο  του Αρχιμανδρίτης της Αγίας Μαρίνας που το τελευταίο διάστημα εντείνει τις προσπάθειές του για να αναδειχθεί και πάλι στην "πατριωτική" φωνή της πόλης μας! 

Το τι θα πάρουν οι "Αραμπατζήδες" στις δημοτικές  κάλπες του 2023 το γνωρίζουν καλά, δεν είναι ανάγκη να τους το υπενθυμίσουμε εμείς , και βέβαια για εμάς αποτελεί  ανοησία η παρουσία βουλευτών ή υποψηφίων βουλευτών  της ΝΔ εκεί,  κάτι που εμείς δεν θα ξεχάσουμε στις προσεχείς βουλευτικές κάλπες. 


2 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

300ατομα τρεις και ο κούκος; Φιλοχουντικος ο Χάρης θεοχαρης και ο Γαϊτάνος που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση; Και να μην ξεχνάμε στις προηγούμενες εκλογές έλεγες γιαγιά φιλοχουντικος την παράταξη του ξαφνικά εκλεκτού σου Τάσου. Εάν δεν τις έχεις διαγράψει τις αναρτήσεις σου μπορεί ο κόσμος να πάει τέσσερα χρόνια πίσω και να τις διαβάσει. Φιλιά πολλά.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Αγαπητέ Κώστα ή όπως σε λένε φυσικά και δεν έχουμε κατεβάσει τις αναρτήσεις μας με τον φιλοχουντικό υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που δεν εξελέγη. Και φυσικά θα γράφαμε τα ίδια και για την άλλη κεντροδεξιά παράταξη εάν πρότεινε να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κ. Δελλαπόρτας όπως έπραξε ο κος Αραμπατζής χωρίς να αντιδράσει ουδείς από τους υποψηφίους του και για τον λόγο αυτό η παρουσία των Θεοχάρη και Γαϊτάνη ήταν λανθασμένη. Όταν με το καλό ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές και με βάση τις πληροφορίες μας που ελπίζουμε και εμείς να μην επιβεβαιωθούν θα μάθουν και όσοι ακόμα δύσπιστοι ποιοι έδωσαν το παρών στην εν λόγω εκδήλωση. Τότε η παράταξη των φιλοχουντικών που θεωρεί πως σε αυτή την πόλη υπάρχει χώρος για απομεινάρια της χούντας θα αντιληφθεί πως αυτά είναι πολύ λιγότερα από όσα κάποιοι διαφημίζουν.