ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Αντικριστά" με μια πραγματικότητα που δεν τον ευνοεί όσο και εάν κάποιοι τον παρασύρουν σε αδιέξοδα!

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

"Αντικριστά" με μια πραγματικότητα που δεν τον ευνοεί όσο και εάν κάποιοι τον παρασύρουν σε αδιέξοδα!


Δήλωσε πως από το κόμμα στο οποίο ανήκει (ΝΔ)  είχε τους λιγότερους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στον συνδυασμό του! Βλακεία μας που δεν το είχαμε αντιληφθεί το 2019 άλλωστε εμείς ΔΕΞΙΟΥΣ στηρίξαμε,  και είχαμε 2 στους τρεις  ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Μάλλον έμεινε εκτός ο λιγότερο δεξιός! 

Αποκαλυπτική στο πως φαντάζεται τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης ο κος Αραμπατζής η ολιγόλεπτη συνέντευξή του στην κα Φωτεινή Νάσσου. 

Παρακολουθείστε την πατώντας πάνω στα μπλε γράμματα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Στρεβλή η άποψή του πως οι νέοι μας δεν ασχολούνται με τα κόμματα ενδεικτική της επιφανειακής προσέγγισης που κάνει στα πολιτικά θέματα. 

Ίσως είναι η πρώτη φορά που εκτός από τις παραδοσιακές νεολαίες κομμάτων ( ΝΔ , ΠΑ.ΣΟ.Κ , κ.ο.κ) η πόλη διαθέτει πυρήνες νεολαίας από ακραία κόμματα που έχουν ήδη αναλάβει δράση ενόψει βουλευτικών εκλογών. 

Για δεύτερη φορά με πρόσχημα αυτή την φορά την πανδημία ( παλιότερα ήταν τα μνημόνια) έχουμε δεκάδες ακροδεξιές και ακροαριστερές αναρτήσεις στα τοπικά social media ενώ υποψήφιοι της δημοτικής του παράταξης προωθούν ακραίες ρατσιστικές αντιλήψεις για τις οποίες ο ίδιος αδιαφορεί. 

Το 10% του 2019 ήταν ένα "θαύμα" που επετεύχθη επειδή η παράταξη του θεωρήθηκε ΔΕΞΙΑ και πως θα έφερνε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μια άλλη άποψη για τα θέματα που έτσι και αλλιώς και ο ίδιος γνωρίζει καλά και δεν είναι άλλα από κυκλοφοριακό, δημόσια περιουσία, ΚΥΤ Υμηττού, Κοιμητήριο και για τα οποία η ΑΠΟΨΗ του δυστυχώς όπως και όλων των άλλων δημοτικών παρατάξεων ταυτίζεται με αυτή της παράταξης που διοικεί. 

Δηλαδή για την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία διεκδίκηση κάθε σπιθαμής γης από την ΕΤΑΔ για να μείνει αναξιοποίητη όπως για δεκαετίες η περιουσία αυτή, να φύγει το ΚΥΤ Υμηττού για να μείνει η πόλη και χωρίς επαρκή ηλεκτροδότηση, και βέβαια η ανέφικτη επέκταση του υπάρχοντος κοιμητηρίου δίπλα στις αυτές σχολείων και σπιτιών που χτίστηκαν με την ΑΝΟΧΗ εάν ΟΧΙ συνενοχή όλων των διοικήσεων του δήμου μας. 

Η παράταξη του κ. Αραμπατζή φυσικά και δεν μπορεί να πείσει κανέναν πως με στελέχη όπως ο κος Ραβάνης, ο κος Χριστοφίδης, ο κος Τσοπόκης , ο κος Φασόης και ο κος Αμουργιανός μπορεί να διοικήσει έναν δήμο και εάν του φάνηκε λίγο το 10% του 2019 ας ετοιμάζεται για μονοψήφιο το 2023 ιδίως εάν το πράγμα στραβώσει πιο πολύ στην κεντροδεξιά και έχουμε πράγμα που εμείς δεν επιθυμούμε και τρίτη κεντροδεξιά παράταξη. 

Και δεν επιθυμούμε γιατί εμείς πάμε για ΜΙΑ κεντροδεξιά παράταξη κάτι το οποίο θα είχε επιτευχθεί εάν όσοι μας διάβαζαν πίεζαν τους επικεφαλής να μην μαζεύουν πασόκους , συριζαίους , χουντικούς κ.ο.κ αλλά να αξιοποιήσουν τα πολλά και ικανά στελέχη της ΝΔ στην πόλη μας δημιουργώντας μια παράταξη με ΣΑΦΗ ιδεολογικό προσανατολισμό και κυρίως με θέσεις φιλελεύθερες δεν μπορούν να υλοποιήσουν τον καπιταλισμό όσοι δεν τον πιστεύουν. 

Εδώ έχουμε στην πόλη αθλητικά σωματεία που αποζητούν την κρατική παρέμβαση για να συντηρηθούν και εμπορικούς συλλόγους που αντιδρούν στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δεν υπάρχει καμία δυνατότητα διαλόγου με όσους θεωρούν πως οι ένδοξες μέρες του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν τελείωσαν και προσπαθούν να αναστήσουν στην πόλη πολιτικά πτώματα. 

Το νέο του κ. Αραμπατζή είναι τόσο παλιό όσο ο δοτός δήμαρχος της χούντας τον οποίο υμνεί και φυσικά νοσταλγούς βρίσκεις πλέον στα κόμματα δεξιά της ΝΔ και όχι στην ίδια. 

Η ίδια επέλεξε μετά από αμφιταλαντεύσεις πως εάν θέλει να κρατήσει ένα ποσοστό που δεν θα θυμίζει το 19% του Σαμαρά το 2012 να πάει με όσους έχουν αποφασίσει πως η Αστική Δημοκρατία είναι καλύτερη από όσους με πρόσχημα την σωτηρία της πατρίδας μας , την έβαλαν σε "γύψο". 

Η συνέχιση της ύπαρξης της παράταξης του κ. Αραμπατζή ευνοεί μόνο την νυν διοίκηση αφού στις τάξεις της εύκολα βρίσκεις στελέχη που προεκλογικά το 2019 έδωσαν αγώνα για να βγει η σημερινή διοίκηση Χατζηδάκη. 

Με υποψηφίους όσους μας έμπλεξαν το 2019 με την νυν διοίκηση δεν φτιάχνεις συνδυασμό αλλά τσίρκο και αυτός ο περιφερόμενος θίασος που ευτυχώς για εμάς δεν θα έχει πλέον υποψηφίους που να εκτιμούμε δεν έχει καμία τύχη να κάνει την διαφορά. 

Παλεύουμε και δεν το κρύβουμε γιατί ποτέ δεν κρύβουμε ΤΙΠΟΤΑ από εσάς που μας διαβάζετε να αποδυναμώσουμε από κάθε ΔΕΞΙΟ υποψήφιο την παράταξη "Η πόλη που θέλω" και καλούμε για τελευταία φορά τον επικεφαλής της να κάνει πίσω και να ενωθεί με σε κοινή προσπάθεια με την παράταξη του κ. Ευσταθίου σε έναν κοινό συνδυασμό με επικεφαλής αυτόν που πήρε μεγαλύτερο ποσοστό στις κάλπες του 2019. 

Φυσικά και στην περίπτωση αυτή δεν θα χρειαστεί να "θυσιάσει" κανέναν υποψήφιό του ειδάλλως σε μερικούς μήνες όταν εξαιτίας της δικής του ανοησίας "σκάσει" και τρίτη κεντροδεξιά παράταξη και θα υποχωρήσει για αυτήν και κανένας από όσους μαζεύει δεν θα έχει θέση σε μια παράταξη κεντροδεξιά που θα διεκδικεί το 30% με 35% της ΝΔ στην πόλη μας και της είναι αρκετό για να μπει στο δεύτερο γύρο και να διεκδικήσει μετά από χρόνια μια ΝΙΚΗ! 

Στα θετικά πως ξέρει τα προβλήματα , στα αρνητικά του κ. Αραμπατζή είναι πως τις δικές του "λύσεις" της έχουμε ακούσει εδώ και χρόνια από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης! 

ΥΓ: Για να μην έχει καμία αμφιβολία για την δική μας ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ καταβολή παρά την σκληρή κριτική που ασκούμε σε όλες τις κυβερνήσεις να του τονίσουμε πως εάν κάνει το "θαύμα" και βρεθεί στον δεύτερο γύρο εμείς θα τον στηρίξουμε ΔΗΜΟΣΙΑ έναντι οιοδήποτε κεντροαριστερού υποψηφίου έστω και εάν ζήσουμε αντιδημάρχους Τσοπόκηδες , Ραβάνηδες και Αμουργιανούς! Μπας και οι άλλοι είναι καλύτεροι θα πείτε; Με 5 χρόνια στη διοίκηση θα ξεχάσουν τους "καρκίνους" του ΚΥΤ που έτσι και αλλιώς εκπέμπει ακτινοβολία μέσα στα επιτρεπτά όρια που έχει θέσει η Ε.Ε και θα κατανοήσουν πως καλά τα λόγια και οι μακέτες αλλά κέρδος δεν παράγουν τα πεύκα αλλά τα τσιμέντα οι επενδύσεις και τα καζίνο! Τώρα για όσους καταστρέφονται στα τελευταία αυτό γίνεται ήδη με τα Opap Play αφού όποιος παίζει χάνει και όποιος πίνει μεθάει. Άρα δεν παίζουμε και δεν πίνουμε ή το κάνουμε σπάνια για να χάνουμε λιγότερα και να είμαστε και νηφάλιοι με λιγότερα προβλήματα στην υγεία μας! 

Δείτε την συνέντευξη (κάντε κλικ εδώ) αφού εάν είχαμε χρόνο θα την ανεβάζαμε στο youtube για να την δείτε από εμάς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: