ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και το όνομα αυτής "Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" η πρώτη εκδήλωση της νέας δημοτικής παράταξης του κ. Ευαγγέλου στο αναψυκτήριο της πόλης μας

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Και το όνομα αυτής "Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" η πρώτη εκδήλωση της νέας δημοτικής παράταξης του κ. Ευαγγέλου στο αναψυκτήριο της πόλης μας

 


"Φωτεινή πόλη" είναι το όνομα της νέας δημοτικής παράταξης του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου και πραγματοποιεί την πρώτη της δημόσια εκδήλωση με θέμα "Προκλήσεις και προτάσεις για την Ηλιούπολη" την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας. 

Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τις προτάσεις της νέας παράταξης για τα προβλήματα που όλες και όλοι μας γνωρίζουμε και κυρίως τις προτεινόμενες λύσεις.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον θα έχει για εμάς που τα ψάχνουμε αυτά τα θέματα η επιλογή των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα κρίνει εν πολλοίς και την μάχη των εκλογών του 2023 γιατί κανένας στρατηγός δεν μπορεί να κερδίσει καμία ΜΑΧΗ με λιπόψυχους και μη ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ στρατιώτες! 

Γιατί κάθε προπονητής "παίζει" και "σχεδιάζει" με βάση τους "ποδοσφαιριστές" που έχει και εδώ άλλοθι αφεντικού δεν υπάρχει ο κάθε επικεφαλής δημοτικής παράταξης στην ουσία είναι και ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της άρα ο ίδιος επιλέγει με ποιους "παίχτες" (υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους)  θα κατεβάσει την ομάδα(δημοτική παράταξη)! 

ΥΓ: Εάν και είχαμε ενημερωθεί σχετικά νωρίς πριν 3 ώρες περίπου η συνάντηση του κ. Γαϊτάνη με ψηφοφόρους της ΝΔ στην πόλη μας , μας πήγε πίσω και έτσι ήδη οι περισσότεροι έχετε πληροφορηθεί και το όνομα της παράταξης αλλά και την εν λόγω εκδήλωση από το ilioupolinews.gr του κ. Καραμαγκάλη! Για να μην λένε κάποιοι πως εμείς δεν παραδεχόμαστε τις "ήττες" μας! Ελπίζουμε την επόμενη νέα δημοτική παράταξη και κυρίως το ΟΝΟΜΑ της να το ανεβάσουμε ΠΡΩΤΟΙ!  Εάν βέβαια υπάρξει νέα δημοτική παράταξη γιατί προς το παρόν οι υποψηφιότητες δημάρχων για την πόλη μας είναι εννιά( Χατζηδάκης, Ψυρρόπουλος, Ευσταθίου, Παπαδάτος, Αραμπατζής, Τσατσούλη, Μανιάτης, Ευαγγέλου, Σόφης) . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: