ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......(19/1/2023)

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......(19/1/2023)



  • Σας ευχαριστούμε για τις χθεσινές επισκέψεις σας εάν και κάποιοι νέοι "αναγνώστες" μας δύσκολα θα μας επισκεφτούν και πάλι! 

  • Το τι πρεσβεύουν "Οι Ηλιουπολίτισσες" δεν περιμέναμε να το διαπιστώσουμε από το παρακάτω ποστάρισμα του πρώτου μέλους τους στο facebook ούτε βέβαια από τα ψεύδη και τις ύβρεις των "βασιλισσών" τους. Τι να σχολιάσουμε για κάποιους που θεωρούν πως είναι in να ποστάρεις τον φασισμό σου! 

Ρόλεξ , χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη 
Μάλιστα όταν μία γυναίκα ακόλουθος της παραπονέθηκε για το ποστάρισμα ενός από τους σκληρότερους δολοφόνος της Ελληνικής Ιστορίας την έβγαλαν και παραπληροφορημένη! Για να επιβεβαιώσουν μάλιστα τον "πατριωτισμό" τους, πόσταραν και ένα σφυροδρέπανο της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ! Επέλεξαν δηλαδή εν μέσω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία να διαφημίσουν αυτούς που δημιούργησαν το σημερινό πρόβλημα. Γιατί οι συνένωση λαών με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμικό επίπεδο οδηγεί σε πολέμους! Πολέμους που δεν είναι δυνατόν να κερδίσει κανένα δικτατορικό καθεστώς που εκτός από τους Ουκρανούς Εθνικιστές έχει να παλέψει με μια Δύση που δεν είναι ανεκτική σε "δημοκρατίες" αλά Πούτιν! 


  • Πιθανόν η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" να γλίτωσε από μια "προβληματική" υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου αυτό βέβαια που μας έμεινε και από την χθεσινή ρατσιστική επίθεση κατά του εκδότη- δημοσιογράφου κ. Καραμαγκάλη ήταν η ΣΙΩΠΗ όσων αύριο θα "διαφημιστούν" μέσα από τα τοπικά  ΜΜΕ που δημιούργησε  ( σελίδα, εφημερίδα) θεωρώντας προφανώς πως δεν θα έπρεπε να καταδικάσουν ΔΗΜΟΣΙΑ την απαράδεκτη και κυρίως ρατσιστική συμπεριφορά της κα Διαμαντή. Άλλωστε πρόσφατα δεν καταδίκασαν άλλες παρόμοιες. Και η φοβική ΔΕΞΙΑ δεν στήριξε ένα τοπικό ΜΜΕ έστω και εάν ιδεολογικά ανήκει σε άλλον χώρο και έτσι το κοινό μέτωπο των "άκρων" θα συνεχίζει την απέλπιδα προσπάθειά του να απαξιώνει τοπικά ΜΜΕ που δεν είναι καθόλου προκλητικά και δεν χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα σαν την δική μας. Γιατί σε όσους αρέσουν οι αστικές ευγένειες ας διαβάσουν το χθεσινό ποστάρισμα της κα Παρασκευά ( λέγε με Δημήτρη Μωραίτη) που μας είπε πως έχει ελπίδα για την χώρα βλέποντας τα παιδιά του τέως Βασιλιά στην κηδεία του! Η Ελπίδα για την κα Παρασκευά είναι όσοι επί δεκαετίες έχοντας λύσει όλα τα οικονομικά τους προβλήματα λόγο τίτλου κάνουν και καμία φιλανθρωπία πάντα με τα ΛΕΦΤΑ μας! Ευτυχώς που δεν μας είπαν πως και ο "Μεσσίας" είναι "γαλαζοαίματος" και για αυτό δεν κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος αφού δικαιούται λόγο "αίματος" να είναι ο πρώτος δημότης της πόλης! 


  • Και μια και είπαμε για Βασιλιά ο κύκλος που κάποιοι ισχυρίζονται πως έκλεισε με το δημοψήφισμα σας είπαν την μισή αλήθεια. Αφού τα αποτελέσματα πολλών δημοψηφισμάτων δεν εφαρμόστηκαν στη χώρα μας , όπως το πρόσφατο του 2015. Το ΟΧΙ μετατράπηκε σε ΝΑΙ άρα δεν έχουμε Βασιλεία πρωτίστως γιατί αυτή δεν είναι επιθυμητή ως λύση διακυβέρνησης από όσους διαφεντεύουν αυτό τον κόσμο και βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Και σε κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με παράδοση στη Βασιλεία ο θεσμός απαξιώνεται σε καθημερινή σχεδόν βάση με δημοσιεύματα που αποδεικνύουν πως τελικά ο "Βασιλιάς ήταν γυμνός" στην καλύτερη των περιπτώσεων αφού σε άλλες εμπλέκουν μέλη βασιλικών οικογενειών σε ειδεχθή εγκληματικές πράξεις! 

  • Πολλοί Νεοδημοκράτες στεναχωρήθηκαν που δεν κηδεύτηκε ο τέως ή έκπτωτος εάν προτιμάτε βασιλιάς Κωνσταντίνος Β με τιμές αρχηγού κράτους. Μας το λένε πολλοί και σε αυτή την πόλη πως η κυβέρνηση δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα επειδή είναι φοβική προς την ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Δεν συμφωνούμε μαζί τους θα ήταν λάθος το μήνυμα εάν συνέβαινε αυτό και δεν αποτελεί άλλοθι το γεγονός πως τιμήθηκαν και κηδεύτηκαν ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ δεκάδες άλλοι που δεν το άξιζαν. Αρχηγοί κράτους ήταν και ο Ιωάννης Μεταξάς ( τον όρκισε ο Βασιλιάς Γεώργιος) και ο Γιώργος Παπαδόπουλος μην τρελαθούμε πως έπρεπε να τους τιμήσουμε και αυτούς με αποκατεστημένη τη Δημοκρατία. Η κηδεία του Ιωάννη Μεταξά άλλωστε έγινε με τιμές αρχηγού κράτους την 31η Ιανουαρίου 1941 αφού η χώρα τότε δεν είχε Αστική Δημοκρατία αλλά ΒΑΣΙΛΙΚΗ τυραννία όπου οι πρωθυπουργοί ήταν πιόνια του Παλατιού και όταν δεν ήταν ανατρέπονταν! 

  • Πάνε πιο πίσω οι βουλευτικές εκλογές έτσι μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε σαφή εικόνα για το που θα πάει η χώρα μας εάν και οι δημοσκοπήσεις είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους δεν πιστεύουν σε "θαύματα" και βλέπουν χωρίς κομματικές παρωπίδες! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: