ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΚΚΕ τρέμει και καταψηφίζει την ειδική διάταξη που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να απαγορεύσει την συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων που δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Το ΚΚΕ τρέμει και καταψηφίζει την ειδική διάταξη που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να απαγορεύσει την συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων που δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία

 


Δεν περιμέναμε φυσικά από τους οπαδούς στυγνών δικτατόρων να βάλουν πλάτη ώστε να θωρακιστεί η Αστική μας Δημοκρατία από όσους επιθυμούν να την ανατρέψουν. 

Η Ιστορία του ΚΚΕ είναι γεμάτη από ανεπιτυχείς πρωτοβουλίες ανατροπής του αστικού μας πολιτεύματος και εγκαθίδρυσης κόκκινης δικτατορίας. 

Οι αριστεροί με δεξιές τσέπες του ΚΚΕ ,χρόνια μετά την κατάρρευση των σοσιαλιστικών "παραδείσων" και της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ δεν αντιλαμβάνονται πως στον σύγχρονο κόσμο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ιδεολογίες όπως αυτή του κομμουνισμού όχι μόνο σε πολλά σημεία ταυτίζονται με τους φασίστες μαύρου κόμματος αλλά στην ουσία η δράση τους είναι κοινή και ΣΤΟΧΟΣ τους είναι το με κάθε τρόπο ροκάνισμα των θεσμών έτσι ώστε να "σωθούμε" από "πατερούληδες". 

Είναι αξιοπρόσεκτο το γεγονός πως στην ουσία η ΝΔ θα φέρει μόνη της το βάρος της νομοθετικής ρύθμισης που θα δυσκολέψει την είσοδο Ναζιστών στη Βουλή, αφού είναι εμφανές και στην πόλη μας πως τελικά στο δρόμο επικράτησαν οι ΝΑΖΙ ,  με την αμέριστη συμπαράσταση και διωκτικών αρχών που έδειξαν και δείχνουν χαρακτηριστική ΑΝΟΧΗ στη δράση τους όταν δεν συνεργούν και μαζί τους! 

Οι νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ έχουν συλλέξει το τελευταίο 8μηνο σημαντικές καταγραφές που θα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση για να πείσει την κοινή γνώμη για την αναγκαιότητα της δημιουργίας "διχτυού" προστασίας για την αντιμετώπιση εγκληματικών οργανώσεων ,που με πρόσχημα την καταπολέμηση της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ προβαίνουν σε πράξεις που ντύνουν με ιδεολογικό μανδύα για να δικαιολογήσουν την ποινική τους φύση. 

Αναμένοντας τα στοιχεία των παρακολουθήσεων αυτών ,που καταδεικνύουν τους τρόπους με τους οποίους αντλούν χρηματοδότηση υποψήφιοι ακραίων κομμάτων, θεωρούμε δεδομένο πως εκτός από τη ΝΔ θα υπάρξει και άλλο πολιτικό κόμμα που θα ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ την σχετική διάταξη. 

Μια διάταξη που θα αφήνει εκτός συμμετοχής και θεσμικής προστασίας ,όσους ενώ παλεύουν να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία προσπαθούν να επωφεληθούν από τις ατομικές ελευθερίες που προσφέρει αυτή σε κάθε λογής ΠΟΙΝΙΚΟ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: