ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... ( 12/1/2023 μέρος δεύτερο)

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... ( 12/1/2023 μέρος δεύτερο)



  •  Κάποιοι "αριστεροί" με εισαγωγικά για εμάς αφού συγχρωτίζονται με φασίστες ,  θεωρούν πως μπορείς να κάνεις χιούμορ με το δράμα προσφύγων και μεταναστών,  και μετά αναρωτιούνται γιατί τους απομονώνουν οι σκεπτόμενοι έως και χθες συνοδοιπόροι τους. Πάλι καλά που έχουν στο πλευρό τους , όσους θεωρούν πως μπορούν να ξαναγράψουν την Ιστορία της πόλης μέσω συγγραφής βιβλίων αντίστοιχης αξίας με αυτά του "Μεσσία" της πόλης μας ,  που μεταφέρουν μια ιδεατή εικόνα για "αγώνες" στους οποίους πάντα η πλειοψηφία των συνδημοτών μας ήταν απέναντι. Και θα είναι και στο μέλλον αφού η νέα γενιά δείχνει ξεκάθαρα πως η πόλη θα αλλάξει! 


  • Άλλοι συγχρωτίζονται με όσους μέσω ιδιωτικών εταιριών προσπαθούν να βγάλουν τα σπίτια ιδιωτών σε πλειστηριασμούς ,την στιγμή που άλλοι  τους υπερασπίζονται στα δικαστήρια για να μην βιώσουμε και εδώ εικόνες όπως αυτές που είδαμε σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη και ιδίως στην Ισπανία. 


  • Απαράδεκτες τοποθετήσεις βουλευτών της ΝΔ για το θέμα με την κηδεία του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου Β. Λογικά θα έπρεπε ήδη να έχουν διαγραφεί αλλά κάποιοι θεωρούν πως η χώρα έχει γεμίσει φασίστες κάτι που δεν θα επιβεβαιωθεί στις προσεχείς κάλπες όσο και εάν αυτό ευελπιστούν οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" . Δηλαδή να τιμήσουμε τον κύριο της παρακάτω φωτογραφίας; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: