ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... ( 4/1/2023)

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... ( 4/1/2023)



  • Ο Δελλαπόρτας "Άγιος" , ο Κιντής "Τσε Γκεβάρα" , ο Γεωργάκης "άρχοντας" , ο Αναγνώστου κύριος , ο Βαλασόπουλος "νοικοκύρης" , ο Χατζηδάκης "εκσυγχρονιστής" αλλά η πόλη  σκοτεινή και μέσα στη βρωμιά με επιχειρήσεις που τις ψυρίζουν "νταβατζήδες" και με αθλητικά σωματεία με προέδρους αστυνομικούς. Όποιος θεωρεί πως η πόλη αυτή θα αλλάξει πριν την επόμενη χρεοκοπία της χώρας απλώς έχει αυταπάτες. Πάλι καλά που μέσα στην κρίση απαλλαγήκαμε και από τον "Τάκη" που βολοδέρνει "στας Ευρώπας" θεωρώντας πως θα αποφύγει το προδιαγεγραμμένο μέλλον του! 

  • Οι 9 υποψηφιότητες δημάρχων μπορεί να είναι πολλές αλλά κάποιοι ετοιμάζουν και δέκατη υποψηφιότητα προφανώς επειδή θεωρούν πως οι υπάρχουσες παρατάξεις δεν είναι ικανές να φέρουν το διαφορετικό. Και η 10η υποψηφιότητα όσο αργεί να ανακοινωθεί "καίγεται" και επειδή εμείς έχουν "καεί" και το 2019 τους λέμε είτε να ανακοινώσουν σύντομα είτε να το αφήσουν για το 2028 δεν είναι δυνατόν το κόμμα του 30%-35% στην πόλη μας να μην περνάει στον δεύτερο γύρο. Είναι "εκτροπή" και σε αυτό έχουν συντελέσει διαχρονικά οι φιλοχουντικοί της πόλης που εάν διαβάσετε προσεκτικά τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών από το 2012 έως και το 2019 στον δήμο μας δεν ψηφίζουν ΝΔ. Κινούνται στα δεξιά της και συνασπίζονται σε θεωρίες συνωμοσίας και ψέματα με τα άκρα αριστερά της ( ΚΚΕ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΛ ΚΚΕ, κ.ο.κ) και θέλουν να καταστήσουν την πόλη μας κέντρο "ψεκασμένων" στα Νότια Προάστια! 


  • Δεν σχολιάζουμε δημοσιεύματα που δεν μας αφορούν άμεσα άρα μην μας στέλνετε αναρτήσεις απαντήστε εσείς κάτω από αυτές δεν είμαστε κριτές των πάντων όπως άδικα μας κατηγορούν απλώς δεν μας αρέσει η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και το ΨΕΜΑ. 



  • Έως και τις 17 Φεβρουαρίου θα έχουμε κάτι "δουλειές" και για τον λόγο αυτό αναρτήσεις συγκεκριμένες πρωϊνές ώρες και μεταμεσονύχτιες! 

  • Το γνωστό καφέ της πόλης μας "Ο ΛΟΥΚΟΥΜΟΣ" σύμφωνα με πελάτη του πρέπει να μετονομαστεί σε καφέ Deal ! Λέτε να ξέρει κάτι παραπάνω; Λέτε να έχει δει εκεί πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις; Θα μάθουμε και θα σας γράψουμε προσεχώς. Έως τότε απολαύστε το καφεδάκι σας και εκεί. Όσα πιο πολλά "μάτια" και "αυτιά" έχουμε σε καφετέριες της πόλης, καφενεία, κουρεία και νυχτερινά μαγαζιά τόσο το καλύτερο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: