ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (26/1/2023)

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (26/1/2023)



    •  "Ποινικοποιούν" πλέον  και τις συγγενικές σχέσεις οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,  θεωρώντας προφανώς πως τα παιδιά τους θα υμνούν και αυτά δοτούς δημάρχους της χούντας όπως οι ίδιοι! Έτσι αντί να καυτηριάσουν την επιλογή του αγαπημένου τους υποψηφίου δημάρχου κ. Αραμπατζή που έφτυσε στα μούτρα τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης μη πηγαίνοντας σε συνάντηση που διοργάνωσε η ΝΔ για να βρεθεί λύση στις πολλές υποψηφιότητες εκ των "δεξιών" στην πόλη μας , βγήκαν να κατηγορήσουν υποψήφιο δήμαρχο επειδή πήγε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνώντας πως ο δικός τους επικεφαλής έχει γίνει ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Λες και οι συλλογικότητες , και οι πρόεδροι των συλλόγων της πόλης με τους οποίους φωτογραφίζεται ο κος Αραμπατζής , δεν έχουν ιδεολογική κατεύθυνση την οποία διατρανώνουν μέσα από τα δελτία τύπου που κατά καιρούς εκδίδουν. Επειδή βαριούνται να ανεβάσουν "ενοχοποιητικές" φωτογραφίες ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , τους ανεβάζουμε εμείς μία , επειδή το παίζουν "έξυπνοι" και καταδίκασαν στις προηγούμενες κάλπες τον υποψήφιο δήμαρχο των οποίο στήριζαν (ήταν μάλιστα και υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό του)  μη αντιδρώντας σε "φάλτσα" που είχαμε επισημάνει εγκαίρως! Και βέβαια η παρουσία οιοδήποτε ΔΕΞΙΟΥ σε εκδηλώσεις άλλων κεντροαριστερών κομμάτων έστω για λόγους πολιτικού πολιτισμού για εμάς δεν καταφέρνουν τίποτα παραπάνω από το να δίνουν επιχειρήματα σε εχθρούς της Αστικής Δημοκρατίας που λένε πως όλοι ίδιοι είναι. Δεν είναι και φαίνεται και με την ειδική διάταξη για τους "Κασιδιάρηδες" που κάποιοι αναμένουν να εξαφανιστούν ως δια μαγείας , και δεν βλέπουν πως στελέχη τους είναι μέλη εγκληματικών οργανώσεων. Όπως δεν βλέπουμε και σε αυτή την πόλη ποιος πρεσβεύει τι και από που προέρχονται τα εισοδήματά του. Εμάς εδώ σε αυτή την πόλη δεν μας αφορά ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο , να υμνούμε όσους δεν το αξίζουν! Με δύο σταγόνες βροχή και ακύρωσαν το δημοτικό συμβούλιο , οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ όταν πιάσουν τα χιόνια θα καταργήσουν και την εργασία δημοτικών υπαλλήλων , αφού οι δρόμοι θα παραμένουν κλειστοί και δεν τους έχουν εκπαιδεύσει οι "εθελοντές" να περνάνε εκχιονιστικές αλυσίδες ακόμα και στα δημοτικά μας οχήματα! 

Οι δύο "πολέμιοι" της διοίκησης Χατδηδάκη κάνουν αντιπολίτευση με fake news,  όπως το πρόσφατο για το δήθεν ακατάλληλο νερό σε δημοτικό σχολείο της πόλης μας , που αποδείχθηκε πως ήταν ένα ακόμα από τα πολλά ψέματα τους! 



  • Ένοχη ΣΙΩΠΗ από τους οπαδούς του Χαραυγιακού , που είδαν την νέα πρόεδρό τους,  που τους "πάει τρένο" για να χρησιμοποιήσουμε την ορολογία των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,  να κατεβαίνει  υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". Πάλι καλά που δεν πήγε με τους χουντοβασιλικούς της παράταξης Αραμπατζή για να "τυφλωθεί" και αυτή πλήρως στα φαινόμενα φασισμού και ρατσισμού της πόλης που δεν είναι μεμονωμένα -όπως θα αποδειχθεί,  εάν δεν πιάσει το "κόλπο" με την ρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη μη συμμετοχή κομμάτων σε εκλογές που δεν σέβονται την αστική μας δημοκρατία- και έχουν στην ηγεσία τους καταδικασμένους πρωτόδικα ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Η δική μας εκτίμηση είναι πως τελικά η ειδική διάταξη δεν θα βρει ευήκοα ώτα από μια Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία μας έχει αποδείξει διαχρονικά τι είναι,  και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αποτυπωμένο και στις κάλπες της πόλης μας το ποσοστό των συνδημοτών μας που δεν πιστεύουν σε αστικές δημοκρατίες και από το άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος. Γιατί από το αριστερό τους βλέπετε ήδη αφού πλέον είναι πιο "συστημικοί" οι "Ρουβίκωνες" από βουλευτές που έχουν ορκιστεί πως θα φυλλάτουν ως κόρη οφθαλμού την Αστική μας Δημοκρατία! Από εμάς είναι διατυπωμένη εδώ και καιρό η ΑΠΟΨΗ πως από τον "Ρουβίκωνα" η Αστική μας Δημοκρατία δεν κινδυνεύει. Κινδυνεύει από αυτούς οι οποίο γίνονται "στόχοι" του "Ρουβίκωνα" που κινείται εντός των επιτρεπόμενων σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ πολιτεύματα ορίων. Ας μαζέψει πρώτα η ΝΔ τους "Κασιδιάρηδες" και τους φιλομοναρχικούς που εκτρέφει και ας αφήσει όσους έτσι και αλλιώς έχουν υποστεί διαχρονικά τα πάνδεινα από κομμουνιστικά καθεστώτα να εκφράζονται πετώντας τρικάκια ή "τρομοκρατώντας" όσους εκμεταλλεύονται παραθυράκια των νόμων που ευνοούν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Δηλαδή έπρεπε να σκάσει ο "Ρουβίκωνας" για να δοθούν τα δεδουλευμένα από τον κακό εργοδότη; Και όμως όπως αποδείχθηκε τελικά χρειάζονταν και ΜΠΡΑΒΟ τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: