ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φοβόμαστε πως "θα πέσουν και πάλι από τα σύννεφα" και θα κάνουν πως αγνοούν το παρελθόν των καλεσμένων τους - Αφού δεν είναι προσεκτικοί θα υποστούν τις συνέπειες!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Φοβόμαστε πως "θα πέσουν και πάλι από τα σύννεφα" και θα κάνουν πως αγνοούν το παρελθόν των καλεσμένων τους - Αφού δεν είναι προσεκτικοί θα υποστούν τις συνέπειες!

 Ήταν σαφές τι θέλαμε να γράψουμε με το "τρεις και ο κούκος" για την εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του κ. Αραμπατζή. Οι 100 , 200 ή 300 συνδημότες μας ή και εκτός πόλης που βρέθηκαν εκεί ,είτε είναι ανυποψίαστοι, είτε εθελοτυφλούν και συγχρωτίζονται με ένα χθες που δεν θα ξαναζήσουμε. 

Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης για ακόμα μια φορά έγινε ο φιλόξενος χώρος όσων συστηματικά προσπαθούν να αλλοιώσουν την συλλογική μνήμη. Αυτή που κρατάει αυτό το Έθνος ζωντανό , αυτή που μας θυμίζει πως πρέπει να στεκόμαστε πάντα θαρραλέα ,στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Το τοπικό αυτό ΜΜΕ δεν ήρθε για να γράφει ευχολόγια για κανέναν που δεν το αξίζει, πόσο μάλλον για "φαντάσματα" του παρελθόντος που ντύθηκαν το μανδύα του δήθεν δημοκράτη και πήγαν τάχα να τιμήσουν δημοκρατικούς θεσμούς , έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει την επτάχρονη δικτατορία!

Μόνο ο μακαρίτης Μάλλιος δεν ήταν χθες εκεί ,αλλά φυσικά κάποιοι θεωρούν πως θα σώσουν την πόλη με θλιβερές παρουσίες και τον συγχρωτισμό τους με φορείς ιδεών που έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα. 

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη πως οι εποχές άλλαξαν, εμείς είμαστε εδώ μέσα από το ρεπορτάζ μας ,που δεν μπορεί να θολώσει κανένας φασίστας κόκκινου ή μαύρου χρώματος ,για να τους το υπενθυμίζουμε. 

ΥΓ: Δεν μπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ μαζί ,και κυρίως όσοι ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο ,και όσοι έπιαναν φοιτητές και τους βασάνιζαν επειδή έπρατταν το αυτονόητο. Και αυτό ήταν και παραμένει η αντίσταση με κάθε μέσο σε όσους επιβουλεύονται τη Δημοκρατία μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: