ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατάμεστο το "Μικρό Δημαρχείο" στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου Κυριών Ηλιούπολης " Η Πρόοδος" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Κατάμεστο το "Μικρό Δημαρχείο" στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου Κυριών Ηλιούπολης " Η Πρόοδος" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Το Σωματείο Κυριών Ηλιούπολης « Η ΠΡΟΟΔΟΣ» υποδέχτηκε τον καινούργιο χρόνο κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Μικρό Δημαρχείο». Πολλά τα μέλη, παλιά και νέα, πολλοί οι φίλοι και οι φίλες που γιόρτασαν και διασκέδασαν μαζί μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης κ. Κώστας Σεφτελής, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη πάμε μπροστά» κ. Τάσος Ευσταθίου, ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης κ. Δημ. Ταμβάκος, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» κ. Στάθης Ψυρρόπουλος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η πρόεδρος του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας κα Αργυρώ Αδαμοπούλου η οποία μας μίλησε για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. 




Τα περίπου 110 άτομα που παραβρέθηκαν στην κοπή Βασιλόπιτας του Σωματείου Κυριών Ηλιούπολης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" απόλαυσαν γευστικό φαγητό, απεριόριστα ποτά και εξαιρετική ζωντανή μουσική, συζητήσαν , χαρήκαν , χορέψαν  και διασκέδασαν  με την καρδιά τους. 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα καλύψουν ανάγκες του Ειδικού Σχολείου της πόλης μας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: