ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε γνωστό καφέ της Ηλιούπολης ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κος Τάσος Γαϊτάνη συνομίλησε και σήμερα με τους συνδημότες μας

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Σε γνωστό καφέ της Ηλιούπολης ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κος Τάσος Γαϊτάνη συνομίλησε και σήμερα με τους συνδημότες μας


Ενόψει των βουλευτικών εκλογών πυκνώνουν οι συναντήσεις στην πόλη μας υποψηφίων βουλευτών του Νοτίου Τομέα. 

Έτσι και σήμερα στην πόλη μας βρέθηκε σε γνωστό καφέ επί της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου και τις φωτογραφίες μας έστειλε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Νικόλαος Τηλεβερίδης ο οποίος όμως δεν φρόντισε να καταγράψει και την δική του παρουσία στη σημερινή συνάντηση και για αυτό και τον αναφέρουμε ειδάλλως όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι συνεργάζονται χρόνια μαζί μας ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ποτέ τις πηγές μας όταν πρόκειται για κάποια καταγγελία. 




Εδώ όμως είχαμε μια συνάντηση ενός υποψήφιου βουλευτή του Νοτίου Τομέα με Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες της πόλης μας όπου όπως και χθες ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ συνομίλησε μαζί τους άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όλοι μαζί συμφώνησαν πως οι προσεχείς βουλευτικές εκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον της χώρας και ο σκοπός της ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ της ΝΔ εφικτός εάν όλες και όλοι μας βάλουμε στην άκρη προσωπικές μας πικρίες για να μην γυρίσει και πάλι η χώρα πίσω στην διακυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" και του ΣΥΡΙΖΑ με τα capital control και την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης που ζήσαμε όλοι μας την περίοδο 2015-2019 (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ). 


Αφού ευχαριστήσουμε τον κ. Τηλεβερίδη για τις φωτογραφίες που μας έστειλε από την σημερινή συνάντηση , να τονίζουμε πως ρεπορτάζ για αυτή δεν έχουμε , αφού δεν ήμασταν παρόντες. Έτσι επειδή δεν θέλουμε να αδικήσουμε κάποιον δημοτικό σύμβουλο ή και νεοδημοκράτισσα ή νεοδημοκράτη της πόλης μας που έδωσε το παρών στη σημερινή συνάντηση αποφεύγουμε την αναφορά σε ονόματα μένουμε στις φωτογραφίες και εάν υπάρξει κάποιο δελτίο τύπου από τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Γαϊτάνη ή από τους κομματικούς του φίλους που το οργάνωσαν την σημερινή συνάντηση θα επανέλθουμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: