ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... ( 12/1/2023)

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... ( 12/1/2023)



  • Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής είναι οι έως σήμερα υποψήφιοι δήμαρχοι μέλη του κόμματος της ΝΔ. Οι απόψεις που εκφράζουν και κατά πόσο απηχούν τα ΘΕΛΩ του κόμματος της ΝΔ και της κυβέρνησής της είναι κάτι που έχουμε αναλύσει μέσα από εδώ κάθε φορά που τοποθετούνται στα δημοτικά συμβούλια για θέματα της πόλης μας όπου ΥΠΑΡΧΕΙ ξεκάθαρη τοποθέτηση της κυβέρνησης όπως συνέβη με το νέο προεδρικό διάταγμα για την προστασία και ανάπτυξη του Υμηττού όπου ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ νομιμοποιείται η διατήρηση και επέκταση του ΚΥΤ Υμηττού ενώ η δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου σε αυτό που προβλέπονταν πρόσφατα κρίθηκε αντισυνταγματική από το ΣτΕ που θα πεισθεί σε μερικά χρόνια για την αναγκαιότητα του όπως πείστηκε μετά από 20 και πλέον χρόνια για την διατήρηση και αναβάθμιση του ΚΥΤ! Και βέβαια οι διαφοροποιήσεις αυτές εμάς δεν μας ενοχλούν αφού και εμείς έχουμε την δική μας ατζέντα που δεν ταυτίζεται πάντα με το κόμμα που ψηφίζουμε στις εθνικές εκλογές. Θα θέλαμε π.χ περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις, λιγότερο κράτος και περισσότερες μεταρρυθμίσεις στο άνοιγμα των επαγγελμάτων για όλους κάτι που δεν υλοποίησε στο βαθμό που εμείς θα επιθυμούσαμε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όμως σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν την πόλη μας υπάρχει ήδη προδιαγεγραμμένη πορεία και η εμμονή σε συνταγές κρατισμού από κεντροδεξιούς υποψήφιους δημιουργεί τροχοπέδη για την πορεία μας προς την σωστή κατεύθυνση. Έτσι για εμάς η ύπαρξη μιας ακόμα κεντροδεξιάς παράταξης με απόψεις ίδιες με αυτές που εκφράζουν οι δύο επικεφαλής όχι μόνο δεν θα ήταν χρήσιμη αλλά και καταστροφική στην υπόθεση ύπαρξης κεντροδεξιού δημάρχου έστω στα λόγια για την πόλη μας. Γιατί κεντροδεξιός με την έννοια που θέτουμε εμείς δεν υπήρξε ούτε ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου που σε όλα τα βασικά θέματα (Δημόσια Περιουσία, ΚΥΤ Υμηττού, ιδιωτικοποιήσεις, κ.ο.κ ) διατήρησε την πεπατημένη αριστερή πορεία. Μάλιστα επί διοικήσεώς του τιμήθηκε ο κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής για να υπενθυμίζει σε όλες και όλους μας πως εάν δεν πιστεύεις σε ΟΥΤΟΠΙΕΣ και εάν δεν υμνείς κόκκινους δικτάτορες στην Ελλάδα δεν θα δεις τιμές ούτε μετά θάνατον! Έτσι όσοι μας ρωτάτε για την νέα υποψηφιότητα που ακούτε ως φημολογία εμείς δεν μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε πόσο μάλλον να την στηρίξουμε εάν δεν έχουμε ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθέτηση του φερόμενου ως διεκδικούντα το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου της πόλης μας από τη ΝΔ, για τα ήδη γνωστά σε όλους μας θέματα που αφορούν την πόλη μας. Όταν αυτό συμβεί και φυσικά  με δεδομένο πως και σε άλλες περιπτώσεις εμείς πήγαμε αντίθετα με την επιλογή του κόμματος όπως στην Περιφέρεια Αττικής θα τοποθετηθούμε επί των δεδομένων που υπάρχουν και κυρίως με βάση την διαφορετικότητα αυτής της υποψηφιότητας από τις προηγούμενες! 


  • Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την αιφνίδια απώλεια του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Μπαστακού εξέδωσε η ΠΑΕ Ηλιούπολης. Σε αυτήν αναφέρει: 

«H ΠΑΕ Ηλιούπολη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Μιχάλη Μπαστακό και στην οικογένεια του για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του πατέρα του, Δημήτρη. Μιχάλη, η σκέψη όλης της ομάδας είναι μαζί σου»



  • Πολλές οι κοπές των πρωτοχρονιάτικων βασιλόπιτων από δημοτικές παρατάξεις, πολιτευτές, συλλόγους , σωματεία και συλλογικότητες μέσα στον Ιανουάριο να δούμε σε ποιες θα πρωτοπάμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: