ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 16/1/2023)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 16/1/2023)



  •  Όλα τα ΜΜΕ είτε είναι μεγάλα είτε μικρά έχουν "εξαρτήσεις". Αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά συμφέροντα των ιδιοκτητών τους και δευτερευόντως με τις σχέσεις φιλίας και κάθε είδους διαπροσωπικές σχέσεις που δημιουργούνται ανάμεσα στα μέλη που "τρέχουν" το ΜΜΕ και όσους επιλέγουν αυτό για να ενημερωθούν. Έτσι το "δέσιμο" με τους φανατικούς αναγνώστες ενός ΜΜΕ είναι κάτι που βλέπετε και στα μεγάλα ΜΜΕ που σήμερα βρίσκονται σε δυσχερή θέση ενόψει της κηδείας του τέως ή έκπτωτου Βασιλιά Κωνσταντίνου Β αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως ό,τι και εάν γράψουν θα δυσαρεστήσουν είτε τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τα στηρίζουν είτε μεγάλη μερίδα των αναγνωστών τους. Αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν αφού σε κοινωνία αγγέλων δεν ζούμε και κάποιοι συγχωρούν ΟΛΑ τα λάθη εκτός από όσα θίγουν την τσέπη τους! Εμείς τέτοια θέματα ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ δεν έχουμε αλλά ως συναισθηματικοί τύποι σίγουρα ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ για όσους ΔΗΜΟΣΙΑ και χωρίς δεύτερες σκέψεις μας στήριξαν όταν αρκετοί μας συκοφαντούσαν. Το σταματάμε εδώ θα το συνεχίσουμε σε κάποια άλλη ανάρτηση "Ειδήσεις σε ένα λεπτό.." σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και δημιουργική εβδομάδα και προς το τέλος της σας έχουμε και ένα καλό θέμα . Το πιθανότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο εάν μας βοηθήσει ο "Θεός" το βράδυ της Παρασκευής.


  • Μην μας στέλνετε άλλες φωτογραφίες με ογκώδη και σκουπίδια που κατακλύζουν την πόλη μας κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε αρκετό υλικό για να παίξουμε προεκλογικά αφού οι δημότες μας που έχουν αναδείξει ακόμα και κομμουνιστή δήμαρχο με την ΨΗΦΟ τους προφανέστατα και έχουν μνήμη χρυσόψαρου! 

  • Τραγικός ο Σταύρος Ξαρχάκος αφού η δήλωση του πως μόνο το ΚΚΕ κάνει υπερβάσεις προφανέστατα αγνοεί την εγκληματική του δράση. Τέτοιες δηλώσεις μεγάλων καλλιτεχνών επιβεβαιώνουν όσα σας γράφουμε πως ο καλλιτεχνικός κόσμος ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ και δεν ήταν μόνο ο Νότης Σφακιανάκης το πρόβλημα. Εκατοντάδες άλλοι ζουν σε μια αστική δημοκρατία και διαφημίζουν κόκκινες χούντες και δικτάτορες θεωρώντας πως κάνουν υπέρβαση όσοι ακόμα και σήμερα πιστεύουν στον Στάλιν και κάθε λογής "πατερούληδες". Ο Σταύρος Ξαρχάκος υπήρξε βουλευτής και ευρωβουλευτής της ΝΔ και μάλλον πάει πλέον για το Επικρατείας του ΚΚΕ !

  • Το κόμμα Κασιδιάρη ίσως δεν καταφέρει να έχει ως επικεφαλής του ένα καταδικασμένο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Βέβαια η καταδίκη είναι πρωτόδικη και για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να αλλάξει ο σχετικός νόμος κάτι που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός στη χθεσινή του συνέντευξη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Το κόμμα "Έλληνες" σε απλά ελληνικά θα μπορέσει να κατέλθει στις προσεχείς εκλογές αλλά με άλλον επικεφαλής και όχι με έναν καταδικασθέντα σε πρώτο βαθμό ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Αυτό φυσικά και θα έχει επίπτωση στο κόμμα αυτό αφού θα χρειαστεί να οριστεί άλλος επικεφαλής και το παρελθόν έχει δείξει πως οι "διάδοχοι" έστω και προσωρινοί δημιουργούν πάντα θέματα! 

  • Πολλές γκρίνιες στις παρατάξεις από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που βλέπουν και διαπιστώνουν πως άργησαν να ενδιαφερθούν για το "καλό" της πόλης και έχουν να καλύψουν μεγάλο κενό έναντι άλλων συνυποψηφίων τους που έχουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα. Δεν ξεκινούν όλοι από την ίδια αφετηρία και είναι σαφές πως όπως σε όλα τα πράγματα στον καπιταλισμό προηγούνται όσοι διαθέτουν το χρήμα! 

  • Επιχειρηματίες ποντάρουν στην πολιτική αστάθεια και τις συγκυβερνήσεις για να περάσουν καλύτερα τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα που θεωρούν πως πλήττονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έτσι χορηγούς βρίσκει και το κόμμα "Έλληνες" κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα αφού από την εποχή των βασιλιάδων έως τις μέρες μας πολλοί επιχειρηματίες συνεργάστηκαν ακόμα και με δικτάτορες προκειμένου να αυξήσουν την προσωπική τους περιουσία. Και επιχειρηματίες του τύπου αρέσκονται στο να βοηθάνε οικονομικά "ακραία" κόμματα ακόμα και φασιστικά προκειμένου να ελέγχουν πλήρως ένα πολιτικό σύστημα που ό,τι και εάν σας γράφουν υιοθετεί πλήρως του κανόνες της ελεύθερης αγοράς αφού πλέον απευθύνεται σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ και όχι ιδεολόγους. Οι ιδεολογίες υποχωρούν εις βάρος της τσέπης και έτσι και στην επόμενη Βουλή θα δούμε εκτρώματα και σέχτες που θα βυσσοδομούν εναντίον της Αστικής μας Δημοκρατίας εάν και εξασφαλίζουν τις ανέσεις τους χάρη σε αυτήν! 


  • Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Μπαντή για την δημαρχία του Βύρωνα είναι πιο πιθανή και η τρίτη κεντροδεξιά υποψηφιότητα στην πόλη μας. Άλλωστε οι ίδιοι κομματικοί που δουλεύουν στο Βύρωνα για την εκ νέου υποψηφιότητα του προέδρου της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ  Νοτίου Τομέα έχουν την άποψη πως στην πόλη μας χρειάζεται και τρίτη κεντροδεξιά υποψηφιότητα κάτι που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο για το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης. Γιατί μια ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ με στήριξη ή χρίσμα ακόμα και εάν ηττηθεί στις κάλπες έχει πιο ισχυρή φωνή σε ένα κόμμα που μετά τις βουλευτικές εκλογές θα προχωρήσει αναγκαστικά σε όλες εκείνες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα το διατηρήσουν σε ρόλο πρωταγωνιστή και τα επόμενα χρόνια. Γιατί η ΝΔ από το 1974 έως και σήμερα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα ακριβώς επειδή πήρε αποφάσεις που δυσαρέστησαν και τα δικά της "παιδιά" που σήμερα ετοιμάζονται με πούλμαν να πάνε να αποχαιρετήσουν έναν τέως! Εκεί θα βρεθεί και ο πρώην πρωθυπουργός κος Αντώνης Σαμαράς επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πόσο επιφανειακά αντιμετωπίζει θέματα που απειλούν την Αστική μας Δημοκρατία. Αφού η βασιλική οικογένεια διαχρονικά όχι μόνο πολέμησε την Αστική Δημοκρατία αλλά στήριξε και δικτάτορες ανά την υφήλιο σε μια απέλπιδα προσπάθειά της να διατηρηθεί στην επιφάνεια αδιαφορώντας για το σαφέστατο μήνυμα της μοναδικής υπερδύναμης στον κόσμο όπου έχει τους δικούς της βασιλιάδες! Όσοι μένουν στις ΗΠΑ διαβάζουν αυτή την περίοδο τα αίσχη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας μέσα από τα βιβλία του "πολιτικού πρόσφυγα" πρίγκηπα Χάρι! 


Τρικάκια έξω από την Μητρόπολη Αθηνών όπου χιλιάδες κόσμου τρέχει για να αποχαιρετήσει τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο Β΄


Δεν υπάρχουν σχόλια: