ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εκτός φυλακής ο αστυνομικός κος Δημήτρης Μπουγιούκος στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Εκτός φυλακής ο αστυνομικός κος Δημήτρης Μπουγιούκος στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του

 


Επειδή καλός ο σανός αλλά να σας γράφουν πως ο αστυνομικός είναι φυλακή ενώ έχει ήδη αποφυλακιστεί και θα παραμείνει έξω ως το Εφετείο του πάει πολύ. Πόσο ακόμα να υποτιμήσουν την νοημοσύνη σας αυτοί που έχουν πλακωθεί εδώ και χρόνια με την ΑΛΗΘΕΙΑ στην πόλη μας και δεν θέλουν παρά μόνο να σας περάσουν σαν θέσφατα τις ιδεοληψίες τους. 

Την ώρα που οι νταβατζήδες και οι τσατσάδες της πόλης μας έχουν "ασυλία" ο καταγγελλόμενος ως δήθεν βιαστής ( αθωώθηκε για αυτή την κατηγορία) αστυνομικός κος Μπουγιύκος παρουσιάζει την δική του εκδοχή των γεγονότων με το πρόσωπό του χωρίς να φοβάται να αναγνωριστεί όπως το θύμα που έπαιζε σε ερωτικές ταινίες του ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ και που φυσικά εάν βγει να μιλήσει δημόσια θα αναγνωριστεί από όσους παρακολουθούν τις ερωτικές ταινίες μιας εταιρίας στην οποία γύρισε την πρώτη της ταινία η κα Αλεξανδράτου. 

Η συνέντευξη που παραχώρησε στο Star ο αστυνομικός έγινε σε σημείο που εύκολα θα αντιληφθούν όσοι την παρακολουθήσουν και φυσικά κατέδειξε για ακόμη μια φορά πως ο έλεγχος όσων μπαίνουν στην αστυνομία είναι τουλάχιστον πλημμελής αφού δεν μπορεί ένας αστυνομικός να έχει συμπεριφορά τόσο αφελή για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο. 

Κάνοντας κλικ εδώ  μπορείτε να παρακολουθήσετε την ολιγόλεπτη συνέντευξη του καταδικασθέντα πρωτόδικα αστυνομικού για να κατανοήσετε το μέγεθος της υποκρισίας όσων ενώ συναναστρέφονται με εκδιδόμενες θεωρούν πως έχουν το ηθικό ανάστημα να ομιλούν για εμάς. 

Όπως και πριν σκάσει το περιστατικό έτσι και τώρα το ιστολόγιό μας αποκάλυψε πρώτο τα στοιχεία του κατηγορούμενου τότε για μαστροπεία αστυνομικού . Για τον λόγο αυτό και νιώθουμε την ανάγκη να σας παρουσιάσουμε την δική του άποψη για τα γεγονότα. 

Εμείς δεν πέσαμε από τα σύννεφα για την εξέλιξη της υπόθεσης και θεωρούμε βέβαιο πως στο τέλος όσοι σας πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες δεν θα έχουν που να κρυφτούν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: