ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την "έχρισαν" υποψήφια βουλεύτρια ή δημαρχέσα οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης την συνδημότισσά μας!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Την "έχρισαν" υποψήφια βουλεύτρια ή δημαρχέσα οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης την συνδημότισσά μας!

 


Ο λόγος για την πρώην Αντιδήμαρχο της διοίκησης Βαλασόπολου και έως πρότινος Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Αττικής  κα Μαρία Κουρή.  

Ο λόγος που οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ την βλέπουν υποψήφια βουλεύτρια ( άραγε με ποιο κόμμα; ) ή δημαρχέσα είναι η πρόσφατη υποβάθμισή της από Αντιπερειφερειάρχης σε εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.  

Το γεγονός πως για να κατέβεις δήμαρχος δεν χρειάζεται να παραιτηθείς από Αντιπεριφερειάρχης όπως θα συμβεί με την κα Νάνου και την υποψηφιότητα της στον δήμο Νέας Σμύρνης δεν πέρασε από το μυαλό των ΕΝΕΡΓΩΝ της πόλης μας. 

Τώρα άμα θεωρούν πως η κα Κουρή θα κατέβει για βουλευτής ας μα πουν πρώτα το κόμμα γιατί στη ΝΔ δεν υπάρχουν τόσο αφελείς που θα ψήφιζαν για βουλεύτρια την Μαρία του Γιώργου! 

Στην ομάδα "Οι Ηλιουπολίτισσες" ήθελε να χαρίσει το κομμάτι της βασιλόπιτάς της η κα Κουρή αλλά από λάθος της τον αφιέρωσε στην δική μας ομάδα του facebook Ηλιουπολίτισσες &  Ηλιουπολίτες  για να κατέβει υποψήφια δήμαρχος στην πόλη μας με χρίσμα ΝΔ δεν παίζει και το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει επιλέξει άλλον υποψήφιο για να του δώσει στήριξη. 

Επομένως ας το αφήσουν για πρωταπριλιάτικο αστείο την σημερινή τους ανάρτηση και να μην μπλέκουν με τα της ΝΔ άλλωστε για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην πόλη μας κόπτονται αυτή του 3% την "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη Πόλη " με επικεφαλής κάποιον κ. Παπαδάτο τον νεότερο γιατί τον παλαιότερο τον γνωρίζουν αρκετοί σε αυτή την πόλη. 

Είναι από εκείνους τους αγωνιστές που πάλεψαν για να καταλήξει η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στην ΕΤΑΔ για να την διεκδικούμε άλλα 40 χρόνια για να γίνει πλέον ΔΗΜΟΤΙΚΗ όπως είναι το καινούργιο αφήγημα των "ψεκασμένων". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: