ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Συστήνουμε ανεπιφύλακτα από θέμα γεύσης την βασιλόπιτα της "Μιμόζα"

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα από θέμα γεύσης την βασιλόπιτα της "Μιμόζα"

 


Ιδιαίτερα γευστική η βασιλόπιτα που μας έφερε χθες φίλη από τον φούρνο - καφέ της περιοχής μας "Μιμόζα" που είναι τόσα χρόνια στην Ηλιούπολη όσο και εμείς!

Ο φούρνος  "Μιμόζα" ( Λεωφόρος Ειρήνης 26) δραστηριοποιείται εδώ και 52 έτη στην πόλη μας , και προσφέρει εκτός από φρέσκο ψωμί και καφέ σε πακέτο , ενώ εκτός από αλμυρά υπάρχει και μεγάλη ποικιλία γλυκών. 


Με μια πρόχειρη ματιά που ρίξαμε στο διαδίκτυο η επιχείρηση δεν διαφημίζεται πουθενά ( για λόγους ανάλογους φανταζόμαστε με αυτές του super market Σκλαβενίτη) και σίγουρα για να αντέχει τον ανταγωνισμό έχει ευχαριστημένους πελάτες. 

Δεν είμαστε πελάτες της συγκεκριμένης επιχείρησης ( 1-2 φορές έχουμε πάρει καφέ για τον δρόμο) και έτσι γράφουμε μόνο για την καλή επιλογή βασιλόπιτας της φίλης μας χωρίς να γνωρίζουμε εάν τη σχέση τιμών ποιότητας και γενικά ό,τι ωθεί κάποιον στο να επιλέξει μια επιχείρηση έναντι κάποιας άλλης. 

Αυτά και Καλή Χρονιά και από μένα σε όλες και όλους που εξακολουθούν και μας διαβάζουν δέκα χρόνια μετά την πρώτη μας διαδικτυακή εμφάνιση ως ιστολόγιο της πόλης ( δεν το γράψαμε με Π κεφαλαίο εάν και με τόσους μ@λ@κες  φασίστες που έχει η πόλη θα πούλαγε πιο πολύ!) με την ευχή πως στις κάλπες του 2023 ο δήμος μας να αποκτήσει μια ΔΕΞΙΑ διοίκηση. 

Γιατί φυσικά και δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως θα μας πάνε όλα ΔΕΞΙΑ εάν στο τιμόνι του δήμου μας έχουμε κεντροαριστερούς οπαδούς της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

ΥΓ: Δεν γνωρίζουμε την ιδιοκτησία του καταστήματος εάν την γνωρίζαμε να είναι σίγουροι οι αναγνώστες μας πως δεν θα είχαμε το οποιοδήποτε θέμα να κάνουμε αναφορά σε αυτήν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: