ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια αξιοπρόσεκτη υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Μια αξιοπρόσεκτη υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου

 


Ο συνδημότης μας Ιατρός - Ορθοπεδικός χειρουργός κος Δημήτριος Μπέγκας που εργάζεται στο Ασκληπιείο Βούλας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Ο συνδημότης μας με καλό βιογραφικό και θέληση να διορθώσει τα κακώς κείμενα της πόλης μας (που δεν είναι και λίγα), αποφάσισε να είναι υποψήφιος στο πλευρό του κ. Τάσου Ευσταθίου που προσπαθεί να καταρτίσει ένα ψηφοδέλτιο που θα αποτελείται από νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία συνδημότες μας που θα έχουν όραμα για την πόλη και θα θελήσουν να συγκρουστούν με όσα μας πληγώνουν. 

Δεν ξέρουμε πόσο εύκολο είναι το εγχείρημα αυτό, με δεδομένο πως πολλοί πετυχημένοι επαγγελματίες δεν θα άφηναν την εργασία τους για να συμμετάσχουν σε μια "περιπέτεια" που θα τους οδηγήσει στο γίνουν λιγότερο αρεστοί εάν θέλουν να είναι χρήσιμοι. Αφού η αλήθεια πολλές φορές πληγώνει όσους έχουν μάθει να ζουν με ψευδαισθήσεις και αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. 


Γιατί τίποτα δεν θα  αλλάξει όσο εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως μπορούμε να τα έχουμε καλά με όλους ,και κυρίως όταν θεωρούμε πως οι αλλαγές θα έρθουν χωρίς "πόνο" και συγκρούσεις με όσους βολεύονται από την σημερινή μιζέρια. 

Χρήσιμος πάντα ένας γιατρός, πόσο μάλλον ένας χειρουργός σε μια πόλη όπου ψάχνει γιατρειά εδώ και χρόνια ,ακόμα και για όσα θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα. 

Θέματα όπως η καθαριότητα , ο οδοφωτισμός αλλά και θέματα που αφορούν την πρωτοβάθμια υγεία και στα οποία ο δήμος δεν πρέπει να είναι απλώς παρατηρητής ή κακός διαχειριστής , θα επιλυθούν όταν με τα κοινά της πόλης μας ασχοληθούν και τεχνοκράτες. Γιατί από λόγια "χορτάσαμε" έργα δεν βλέπουμε. Για αυτό θέλουμε τεχνοκράτες να κάτσουν να τα βάλουν όλα αυτά σε μια τάξη και να μην αναλίσκονται σε ανέξοδους λαϊκισμούς προτείνοντας "μαγικές" αλλά μη υλοποιήσιμες λύσεις. 

Άνθρωποι δηλαδή που πέρα και πάνω από κομματικές αγκυλώσεις ,με βάση την ΛΟΓΙΚΗ θα ασχοληθούν με την "ασθένεια" , βρουν τις αιτίες , θα "χειρουργήσουν" το τραύμα και θα προχωρήσουν στην ανάλογη θεραπεία! Τα γιατροσόφια και και τα βότανα "ψευτογιατρών" ή οι προσευχές δογματικών δεν θα μας σώσουν εκτός και εάν σωτηρία μας είναι ο "παράδεισος" και η μετά θάνατον ζωή! Εμείς σας ομιλούμε όμως για αυτή τη ζωή γιατί κάποια άλλη ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. 

Η ειδικότητα του ορθοπεδικού δεν ξέρουμε εάν είναι αυτή που αποζητά αυτή η πόλη,  με τα πολλά "κατάγματα" από "χτυπήματα" που έχουν ρίζες στην Ιστορία της! Άλλωστε τα τραύματα της είναι συσσωρευμένα και έβαλαν το χεράκι τους όλες οι διοικήσεις στο να φτάσουμε στα σημερινά μας χάλια. 

Αλλά εντάξει δεν θέλουμε να γίνουμε και "κακοί" για να υποδείξουμε την ειδικότητα ιατρού που  μας χρειάζεται κυρίως σε αυτή την πόλη, αφού λογικές προτάσεις και κυρίως εφικτές δεν ακούμε και πολλές είναι η αλήθεια από πουθενά!

Κλείνοντας  θα ευχηθούμε στον γιατρό και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο  που δεν γνωρίζουμε (έχουμε ακούσει τα καλύτερα από ασθενείς του) να έχει γερό στομάχι και να μην ξεχνά πως η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: