ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ ο συνδημότης μας Νίκος Καραβαγγέλης είχε προταθεί από την παράταξη "Η πόλη που θέλω"

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ ο συνδημότης μας Νίκος Καραβαγγέλης είχε προταθεί από την παράταξη "Η πόλη που θέλω"


Ο υποψήφιος δήμαρχος που πάει "σφαίρα" σύμφωνα με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θα κληθεί να αντικαταστήσει τον συνδημότη μας κ. Νίκο Καραβαγγέλη από μέλος του Δ.Σ  του ΚΑΦΑΔΗΛ αφού παραιτήθηκε από το ΝΠΔΔ του δήμου μας.

 Προτείνουμε την θέση του να την πάρει κάποιος από του Ραβανή , Τσοπόκη ή ακόμα καλύτερα ο Ελευθέριος  Χριστοφίδης έτσι ώστε να κοιμόμαστε ήσυχοι πως δεν θα αλλοιωθεί το dna της Φυλής από έγχρωμους που εισχώρησαν μέχρι και την Εθνική ομάδα μπάσκετ. 

Αυτά και το διαβάζετε από εμάς πριν την αντικατάστασή του που θα γίνει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο αφού το χθεσινό αναβλήθηκε μην τυχόν και παρασύρει κανένας χείμαρρος όσους διατείνονται μέσα στα δημοτικά συμβούλια πως θα μας "σώσουν". 

Βλέπετε τα πολυδιαφημισμένα αντιπλημμυρικά έργα της διοίκησης Βαλασόπουλου και της Περιφέρειας Αττικής δεν ΑΠΕΔΩΣΑΝ και έτσι την Λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της πόλης μας την διασχίζεις με βάρκα αφού ελλείψει θάλασσας κανόνισαν οι δημοτικοί μας άρχοντες να μην μας λείπει το θαλάσσιο σκι το χειμώνα. 

Αυτά για την ομάδα που πάει "σφαίρα" και για τον υποψήφιο δήμαρχο μιας παράταξης που ψαρεύει σε θολά νερά  όπως και πολλές άλλες που εάν θέλουν να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια τους χωρίς υποψηφιότητες που θα τους εκθέσουν πρέπει να κουβαλήσουν υποψηφίους με μεταδημότευση από άλλους δήμους. 

Γιατί κακά τα ψέματα 87 "διαμάντια" σε αυτή την πόλη για 9 ή 10 δημοτικές παρατάξεις που θα κατέβουν στις δημοτικές εκλογές του 2023 είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βρεθούν! 

Καλή συνέχεια στον κ. Καραβαγγέλη και ελπίζουμε να συνεχίσει να βοηθάει με τις αναρτήσεις του στα social media όσους αδυνατούν να εκφέρουν πολιτικό λόγο και αναπαράγουν τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ τους! 

Σ.Μ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: