ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάθε Ελληνικά Μωραίτη για να μπορείς να μας διαβάζεις κιόλας - Μπέρδεψε το αναδύονται με άλλο ρήμα και όλοι κατάλαβαν πως ο πούστης αφοδεύει!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Μάθε Ελληνικά Μωραίτη για να μπορείς να μας διαβάζεις κιόλας - Μπέρδεψε το αναδύονται με άλλο ρήμα και όλοι κατάλαβαν πως ο πούστης αφοδεύει!

 


Το διαβάλλουν του "γάμησε την μάνα" αφού με το ζόρι έβγαλε το σχολείο τις υγιείς δυνάμεις τις έκανε "υγείες" ο κουνιστός , μόνο το όνομα του έγραψε σωστό αλλά παρόλα αυτά ελπίζει πως μπορεί και να μας παρακολουθήσει!

"Ανακάλυψε" πως εκτελούμε εντολές και βγήκε κουνιστός λυγιστός να μας πει πως ανήκουμε σε νομενκλατούρα ( για να μας αποδείξει πως έχει μείνει στην εποχή του Στάλιν και χρησιμοποιεί όρους που στον δυτικό κόσμο είναι ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ). 

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν είναι μάστιγα εκτός και είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ σαν τον ίδιο επομένως η πόλη δεν μαστίζεται από δημάρχους αλλά χαιρόμαστε που έμαθε και το ρήμα ζέχνει για να κατανοήσει τι νιώθουν όσοι δημοκρατικοί πολίτες πέσουν πάνω στα πονήματά του που ΖΕΧΝΟΥΝ φασισμό!

Κατά τα άλλα μας παρακολουθεί για να διαπιστώσει εάν πληρωνόμαστε και γενικά έχει πάρει απόφαση πως η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να ασχολούνται με αυτή γελοίοι Φασίστες. 

Τώρα γιατί ανακάλυψε αργά την άποψή μας για την παράταξη του κ. Αραμπατζή δεν γνωρίζουμε πάντως θα ήταν μια καλή επιλογή για το ψηφοδέλτιο του και μην θέλει να το παίζει επικεφαλής ο Γαβριήλ τουλάχιστον ξέρει γραφή και ανάγνωση δεν έχει θέματα σε αυτό. 

Βέβαια δεν νομίζουμε πως ένας πρίγκηπας σαν τον Δημήτρη θα έμπαινε σε δεύτερο ρόλο θέλει πάντα το όνομά του να παίζει πρώτο στην "μαρκίζα" γιατί ως "υγείες" δύναμη που είναι γιατί υγιής δύναμη ένας φασίστας δεν είναι με τίποτα θέλει να τον ακολουθούν ως πρόβατα και αυτός να παίζει τον ρόλο του "Μεσσία". 

Επειδή δεν ξέρει και τις έννοιες των Ελληνικών λέξεων παρά μόνο να παίρνει καμία "πίπα" στους ερωτικούς του συντρόφους θεωρεί πως μπορείς ταυτόχρονα να είσαι πρωτεργάτης και αχυράνθρωπος! 

Μάλλον σε κανένα "στάβλο" κοιμήθηκε το "μοσχάρι" και φαντάστηκε πως τα άχυρα και οι πρωτεργάτες μπορούν κάπου να συναντηθούν. 

Κατά τα άλλα ο τίτλος "Τώρα του φταίει και ο Αραμπατζής" επιβεβαιώνει πως είτε έχει χαμηλή νοημοσύνη είτε απέχει από τα κοινά της πόλης , δεν παρακολουθεί τι συμβαίνει και φαντάζεται μία μόνο γυναίκα να διεκδικεί την ψήφο μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αγνοώντας το 30% της ποσόστωσης. 

Ίσως βέβαια να ήθελε περισσότερες γυναίκες επικεφαλής παρατάξεων ας κατέβει λοιπόν και αυτός για υποψήφιος δήμαρχος να  έχουμε ακόμη ΜΙΑ .

Γιατί στον δυτικό κόσμο σημασία έχει τι νιώθεις και όχι τι  βιολογικά γεννήθηκες , δεν είμαστε τίποτα Ταλιμπάν έχουμε αλλάξει επίπεδο ας ρωτήσει και τον "πρίγκηπα" Παύλο του οποίου μάλλον αδυνατεί να διαβάσει τις συνεντεύξεις του σε μεγάλα ταμπλόιντ της Μεγάλης Βρετανίας και όχι μόνο. Και το λέμε αυτό γιατί πριν λίγες μέρες μας παρουσίασε μια άψογη οικογένεια αγνοώντας προφανώς πως ένας άλλος "πρίγκηπας" έχει γράψει βιβλίο στις ΗΠΑ που αποδομεί μια βασιλική οικογένεια βουτηγμένη σε σκάνδαλα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: