ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 15/1/2023)

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 15/1/2023)



  •  400 - 500 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους  τον βουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Καλλιάνο , που έκοψε την βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου στην πόλη μας ,ανάμεσά τους και ο δήμαρχος  κος Γιώργος Χατζηδάκης! 

  • Χιλιάδες κόσμου στην κοπή της Βασιλόπιτας του βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Βασίλη Σπανάκη σήμερα ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Στάθης Ευσταθόπουλος. Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από την σημερινή εκδήλωση τις επόμενες ώρες. 





  • Συνεχίζονται οι "ζυμώσεις" στο χώρο της κεντροδεξιάς της πόλης μας με συνεχή ραντεβού των επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών υποψηφίων δημάρχων με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Ανάλογες διερευνητικές κάνει και ο 38χρονος πολιτικός μηχανικός που φέρεται να θέλει να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης με το χρίσμα ή την στήριξη της ΝΔ αλλά χωρίς έως σήμερα να έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα. Εάν αυτό συμβεί πάει για αργότερα και όσο αργεί να ανακοινωθεί η νέα υποψηφιότητα υποψήφιοι που ενδεχόμενα θα ήθελαν μια κεντροδεξιά επιλογή για δήμαρχο οδηγούνται ακόμα και σε κεντροαριστερές παρατάξεις. Αφού είπαμε η πόλη λατρεύει τους πάνω από κόμματα και χρώματα τις "αλληλέγγυες" που αδειάζουν τσέπες γεμίζοντας τις δικές τους και τους ψευτοοικολόγους που μας κατάντησαν με "ζούγκλες" μέσα στον Αστικό μας ιστό , που διαμαρτύρονται για νεκροταφεία μέσα στο ΚΥΤ και που σας έχουν να περιμένετε δέκα και δεκαπέντε μέρες για να θάψετε τους συγγενείς σας αφού είναι βέβαιο πως το πρόβλημα του νεκροταφείου της πόλης μας θα λυθεί όπως λύθηκε και των όμορων δήμων μας με ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ μέσα στο φαλακρό δάσος! 

  • Ο Μίλτος Μπαντής κατεβαίνει εκ νέου για υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα και είναι εμφανές πλέον πως στη ΝΔ δεν ενδιαφέρονται καθόλου να στεναχωρήσουν ΚΑΝΕΝΑΝ πριν τις βουλευτικές κάλπες ενώ για εμάς θεωρείται απίθανο να στεναχωρήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ και κάποιους μετά! Θα τους αφήσουν να κατέβουν ΟΛΟΙ και εάν και εφόσον περάσει κάποιος στον δεύτερο γύρο θα προσπαθούν να πείσουν τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν στον δεύτερο γύρο τον κεντροδεξιό υποψήφιο έναντι του κεντροαριστερού. 

  • Η ΝΔ δεν θα στηρίξει τον κ.  Πατούλη για την  Περιφέρεια Αττικής , έτσι όσοι βουλευτές φωτογραφίζονται μαζί τους ας κάνουν κράτει μην το πληρώσουν στις βουλευτικές κάλπες! 


  • Με δεδομένη την πρωτιά του υπουργού κ. Δένδια στον Νότιο Τομέα της Αθήνας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος θα τερματίσει δεύτερος πίσω από αυτόν που άλλωστε είναι καιρό τώρα γνωστό πως πάει για αρχηγός του κόμματος όταν και εφόσον τεθεί θέμα ηγεσίας του κόμματος. Και αυτό θα συμβεί όπως πάντα εάν η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ηττηθούν στις προσεχείς εκλογές πράγμα που ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ή δεν κατακτήσουν ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ενδεχόμενο πιθανό με τα έως τώρα δεδομένα. 


  • Πολλούς χουντοβασιλικούς ανέχεται η ΝΔ ,και φοβόμαστε πως αυτό θα πληρωθεί στις προσεχείς κάλπες ,αφού η μη ΔΙΑΓΡΑΦΗ τους δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που τάχα επιλύει. Γιατί εάν δεν τους διαγράψεις σήμερα, αύριο θα χρειαστεί να συνεργαστείς για να κάνεις κυβέρνηση με "Κασιδιάρηδες"! Κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με όλο αυτό ,αφού το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν φαίνεται πως και στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, θα σηκώσει κεφάλι! 


  • Δεν περιμέναμε ΔΕΞΙΟΥΣ υποψηφίους να συνεργούν με τους υβριστές μας, αλλά επειδή εμείς είμαστε συνηθισμένοι στις "κακοτοπιές" δεν "πέσαμε και από τα σύννεφα". Άλλωστε η δική μας διαδικτυακή παρουσία έχει χαλάσει τα μεροκάματα πολλών (ή για να ακριβολογούμε τα ανέδειξε γιατί αυτά θα κοπούν ΜΟΝΟ εάν εκλεγεί ΔΕΞΙΟΣ δήμαρχος στην πόλη)  και έχει αναδείξει το ΜΑΥΡΟ προφίλ μιας πόλης,  που δεν μπορεί να καμώνεται πειστικά την δημοκρατική έχοντας υψηλά ποσοστά φασιστών και από τα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος. 10% από το ένα άκρο και άλλο ένα 10% από το άλλο, εάν ενώνονταν θα έμπαιναν στον δεύτερο γύρο!

  • Πυρήνα και στην πόλη μας έφτιαξε το κόμμα Κασιδιάρη "Έλληνες", με μπροστάρηδες απόστρατους αστυνομικούς και στρατιωτικούς! Μάλιστα γελάσαμε όταν πληροφορηθήκαμε πως αποκαλούν στρατηγό κάποιον που αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Λοχαγού! Για τον συνταξιούχο αστυνομικό ίσως ασχοληθούμε προεκλογικά στις δημοτικές του 2023, εάν και εφόσον είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος! Έως χθες ήταν σίγουρο πως θα κατέβαινε αφού μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν μέλος της Ελληνικής Λύσης! Τι θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι της Ελληνικής Λύσης για δήμαρχο της πόλης μας; Γιατί δεν τους ρωτάτε τώρα την 25η Μαρτίου που θα καταθέσουν όπως και τον Οκτώβριο στεφάνι; 


  • Τις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να πληροφορηθούμε και το όνομα της νέας παράταξης του υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης  κ. Δημήτρη Ευαγγέλου μαζί με κάποια ονόματα από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα δώσουν την μάχη στο πλευρό του. Έως τότε διαβάζουμε τις απόψεις του σε μορφή άρθρων σε site της πόλης,  και φυσικά κάποια στιγμή θα υπάρχει και αναλυτικό πρόγραμμα της παράταξής του για το πως σκέφτεται ο ίδιος και η ομάδα του  να χειριστεί την καθημερινότητά μας. 


  • Διαβάστε και για το Ρέμα της Πικροδάφνης εδώ ιδίως εσείς που είσαστε "οικολόγοι" και σας ενδιαφέρει στο να διατηρηθεί αυτή η "ζούγκλα" μέσα στον αστικό ιστό! Τώρα εάν είσαστε οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΡΟΖ ή ΜΑΥΡΟΙ εμάς δεν μας αφορά και ιδιαίτερα , αφού για εμάς η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ είναι μια ακόμα ευκαιρία για όσους θέλουν να αυξήσουν το μηνιαίο εισόδημά τους. Άλλωστε πιο οικολόγο δήμαρχο από τον σημερινό δεν θα βρούμε,  αγόρασε ήδη ποδήλατα , και σκέφτεται πως θα κάνει όλη την πόλη μας μια "ζούγκλα" για να μπορούν να επιβιώσουν όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου!  Η πόλη που στειρώνει ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ,  και δίνει χιλιάδες ευρώ σε φιλοζωικά σωματεία προφανέστατα και χωρίς "ζούγκλες" δεν γίνεται να συντηρηθεί! Άλλοι θα έχουν MALL και ΚΑΖΙΝΟ εμείς θα έχουμε χελώνες , πάρκα και ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ! 


Μπάζα στο Ρέμα Πικροδάφνης


Δεν υπάρχουν σχόλια: